Blog

Neem even een pauze en verrijk uw kennis

Goedkoop is Duurkoop
Haartransplantatie

Goedkoop is Duurkoop

Een goedkope haartransplantatie met een onbeperkt aantal grafts klinkt interessant. Maar als uw uiterlijk u lief is, denk er dan nog eens goed over na.

Lees Verder »
Haaruitval (Alopecia Androgenetica) Bij Vrouwen Behandelen
Haaruitval Bij Vrouwen

Alopecia Androgenetica Bij Vrouwen Behandelen

Ongeveer een derde van de vrouwen ervaart op enig moment in haar leven haaruitval (Alopecia Androgenetica). Onder postmenopauzale vrouwen lijden maar liefst tweederde aan haaruitval of kale plekken. Haarverlies bij vrouwen heeft vaak een grotere impact dan haarverlies bij mannen, omdat het voor hen minder sociaal aanvaardbaar is. Alopecia Androgenetica kan het emotionele welzijn en de levenskwaliteit van een vrouw ernstig beïnvloeden.

Lees Verder »
Haarverlies Bij Mannen
Haaruitval Bij Mannen

Haarverlies Bij Mannen

‘Male Pattern Baldness’ is een veelvoorkomend type haaruitval bij mannen dat op een bepaald moment in hun leven bij de meeste mannen voorkomt. Hoewel het doorgaans 15 tot 25 jaar duurt voordat een man kaal wordt, kunnen sommige mannen in minder dan vijf jaar volledig haarverlies lijden. Mannen die voor hun 30e levensjaar beginnen met het verliezen van hun haar, hebben de neiging sneller kaal te worden. Hoewel mannelijke kaalheid moeilijk te voorspellen is, volgt het nog steeds een patroon.

Lees Verder »
Dunner Wordend Haar Bij Vrouwen
Haaruitval Bij Vrouwen

Dunner Wordend Haar Bij Vrouwen

Veel mensen zien haaruitval als een mannelijk probleem, echter treft het ook minstens een derde van de vrouwen. In tegenstelling tot mannen, ervaren vrouwen meestal dunner wordend haar zonder kaal te worden. Er kunnen een aantal verschillende onderliggende oorzaken zijn voor het probleem.

Lees Verder »

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.