Sprookjes? Lees Eens Wat Onze Klanten Hebben Ervaren…

(Bevestigd Als Echte Reviews Door Google)
Philippe Lefebvre
Philippe Lefebvre
20:15 07 Mar 21
Intakegesprek: *****no nonsense down to earth gesprek - met duidelijke afwegingen pro & contra - persoonlijk gesprek met dokter zelf en niet zoals op veel plaatsen met een zoveelste vertegenwoordigerKliniek: *****hygiënische omgeving, goed geschoold personeel, persoonlijke ontvangst, parking vlakbijTransplantatie: *****Pijnloos - hygiënisch - resultaat overtrof verwachtingen - elke fase van operatie wordt duidelijk toegelicht - dokter zelf de hele duur van transplantatieFollow-up na transplantatie: *****quasi dagdagelijkse follow-up door dokter zelf - duidelijke instructies van wat ondernomen moet worden voor goede genezingEn vanaf nu geduld oefenen voor definitief resultaat later dit jaar
Kevin Gevers
Kevin Gevers
19:54 05 Mar 21
Bedankt voor de super snelle reactie op whatsapp en mij verder te helpen met mijn producten!
Kendra Smans
Kendra Smans
17:04 04 Mar 21
Ik ben een zeer tevreden jonge student dat super goed is opgevangen door de haarchirurg en de assistente. Bij het consult werd alles duidelijk, zeker aan te raden.Alles ging vlot van het begin tot het einde en ik voelde me comfortabel.Het proces klinkt beangstigender dan het daadwerkelijk is vanwege het tof team.Het contact blijft na de operatie wat zeer maar zeer geruststellend is.Ik heb persoonlijk enkel de dag zelf bij thuiskomst nog een pijnstiller genomen en vanaf dan GEEN één pijnstiller meer.. het valt echt reuze mee!Ik heb na jaren twijfelen toch de stap genomen en nog geen moment spijt gehad van de behandeling noch de kliniek!!Bij twijfel, doe het!!(Kendra, dag 14 vandaag)
Erik Idenburg
Erik Idenburg
17:40 25 Feb 21
Na lang twijfelen heb ik de stap gemaakt om een haartransplantatie te doen. Nadat ik eerst bij een paar andere klinieken langs ging, ben ik uiteindelijk bij Dr. Munib Ahmad uitgekomen. Het gesprek voelde heel goed en ik hoorde de passie waar hij mee praatte. Hij liet resultaten zien die er goed uit zagen en gaf goede uitleg over wat er ging gebeuren, hoeveel krafts er verplaatst werden en waarom het verstandig is om niet te veel in een keer te verplaatsen. De dag van de behandeling ging snel voorbij en het viel mij uiteindelijk mee. Het herstel ging erg snel bij mij en het is nu wachten totdat het helemaal is volgroeid. Ik raad deze kliniek zeker aan bij andere.
Thomas Doe
Thomas Doe
09:42 25 Feb 21
Sceptisch ging ik naar mijn consult: het bedrijf bestaat nog niet lang en dan al zoveel reviews met allemaal 5 sterren van accounts met vaak 1 review. Tijdens het gesprek heb ik dan ook aangegeven dat dit vreemd overkomt bij mij, maar Munib legde uit dat hij al zijn klanten vraagt om een review te schrijven en (bijna) iedereen doet dat liever anoniem. Zoals ik ook nu.De professionaliteit van de arts, realistische verwachtingen en het feit dat ik me erg op mijn gemak voelde bij hem hebben ervoor gezorgd dat ik voor dit bedrijf heb gekozen.De behandeling zelf is een lange dag, maar goed verlopen. De arts en assistente werken hard en geconcentreerd en ik ging dan ook op het einde van de dag met een goed gevoel weg.Nu bijna 2 weken (en 2600 grafts) verder verloopt het herstel erg goed en controleert Munib via whatsapp de voortgang.Ik ben erg tevreden over het gehele proces tot nu toe en heb er vertrouwen in dat het gewenste resultaat behaald wordt.
WOUTTIE PRODUCTIONS
WOUTTIE PRODUCTIONS
18:54 24 Feb 21
Een heel goeie ervaring bij deze dokter, een super goeie uitleg gekregen vooraf de behandeling, tip deze dokter heeft zelf de haar crafts er uitgehaald en terug geplaatst waar het nodig was, heel goed behandeling tijdens en na de behandeling. Zeker een aanrader 🙂
Farid Laghmich
Farid Laghmich
11:10 19 Feb 21
Bij de eerste kennismaking had ik direct een zeer goed gevoel bij Dhr Ahmad. Is een man die heel vakkundig en op een vriendelijke manier de mogelijkheden uitlegt en ook wat kan en niet kan en wat het beste is voor mij. Geeft je heel veel raad mee, waar je rustig thuis over kunt denken. Bij mij was het al direct beslist wat ik wou. Een week later was er nog een plaatsje vrij voor de behandeling en had direct toegezegd want anders moest ik meer dan een maand wachten. Ook tijdens de behandeling samen met zijn vriendelijke assistente legde hij alles uit wat hij ging doen, wat ik heel belangrijk vond is dat de dokter zelf alle haartjes eruit trok en sorteert, zodat ik een prachtige haarlijn krijgDat gaf me een wel een leuk gevoel.Ook voor de nazorg kreeg ik verschillende producten mee, en via wattsapp houden we nog steeds contact, want elke vraag die je hebt wordt meteen geantwoord. En dat maakt van Dhr Ahmad een zeer goede en eerlijke dokter waar ik heel veel vertrouwen in heb.Bedankt Fuegenix
Tommy
Tommy
13:24 18 Feb 21
Een week geleden mijn behandeling gehad. De arts maakt de wereld niet mooier dan het is en is eerlijk en oprecht over wat de mogelijkheden zijn. De verdovingsspuiten vallen vies tegen, maar daarna is het prima te doen qua pijn. Het is echter wel een lange zit. De arts neemt goed de tijd om de nazorg te bespreken. Na de behandeling is er om de dag wel even contact geweest over hoe het herstel verloopt. Voor nu rest er geduldig wachten op het 100% resultaat, maar tot nu toe ben ik tevreden.
Johan
Johan
10:31 17 Feb 21
Vanaf moment 1 duidelijke, eerlijke en open communicatie. Van het consult tot de behandeling zelf ben je in direct contact met de arts Munib Ahmad die tijdens de behandeling wordt bijgestaan door een assistente. Voor elke vraag kun je ook direct met de arts Whatsappen. Geen verkooppraatjes dus, maar echt alleen deskundig advies. Die persoonlijkheid en 1-op-1 contact met de specialist is echt uniek en vond ik niet bij de andere grotere klinieken waar ik op consult ben geweest. Ook ik was sceptisch, omdat de kliniek nog relatief nieuw is, maar ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een consult. Het is toch gratis en je zult zien dat je twijfels direct worden weggenomen, dus je hebt weinig te verliezen. Inmiddels ben ik succesvol behandeld. Herstel gaat goed en ook hierover heb nog steeds dagelijks contact met Munib. Over het resultaat kan ik nog niets zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
gerrit van den eijnden
gerrit van den eijnden
22:22 12 Feb 21
Peter van Driel
Peter van Driel
19:01 11 Feb 21
Na langere tijd getwijfeld te hebben of een haartransplantatie iets voor mij zou zijn heb ik enige weken geleden contact gezocht met dhr. Ahmad van FueGenix. Het eerste contact per email verliep erg prettig. Snelle antwoorden op mijn vragen en goede informatie.Op basis daarvan besloten om toch maar is geheel vrijblijvend op consult te gaan. Tijdens het consult werd uitgebreid de tijd genomen om mij te informeren over wat de mogelijkheden voor mij zouden zijn. Dit aan de hand van een uitgebreid onderzoek van het haar zodat een goede inschatting gemaakt kon worden van het aantal grafts. Dit consult verliep uiterst prettig en het voelde allemaal heel vertrouwd. Dr. Ahmad verstaat zijn vak en wat ik vooraal waardeerde is dat hij realistisch was over de mogelijkheden. Geen commerciele praatjes maar eerlijk over wat ik kon verwachten. Dr. Ahmad adviseerde mij zelfs om ter vergelijking ook bij een andere kliniek langs te gaan zodat ik een weloverwogen beslissing kon maken.Bij een andere kliniek ben ik niet meer langsgegaan. Het consult en het contact met dr. Ahmad gaf mij zo' n goed en vertrouwd gevoel dat ik de dag erna aan dr. Ahmad heb laten weten dat ik mijn haartransplantatie graag door hem wilde laten uitvoeren.Op 5 februari 2021 ben ik behandeld. Om 7:15 in de kliniek en na het tekenen van de haarlijn, het afscheren van mijn nog aanwezige haar begon de behandeling. De behandeling verliep uiters comfortabel. Je leest veel over de verdoving die pijn zou doen maar dat viel reuze mee. Tuurlijk voel je even de prikjes maar uiteindelijk valt dat echt wel mee. Niets om nerveus over te zijn. Van de behandeling zelf voel je door de verdoving helemaal niets. Verder is het vooral heel stil liggen waarbij dr. Ahmad met uiterste precisie de grafts uit het donorgebied verwijderd en ze vervolgens weer samen met zijn assistente implanteert in het ontvangstgebied. Al met al ben je er een dagje zoet mee. Na afloop kreeg ik nog duidelijke instructies over de do's en don'ts voor de komende weken. Kortom een uiterst prettige en comfortabele behandeling. Ik zou het morgen zo weer doen.Inmiddels ben ik nu bijna een week verder. Het herstel gaat erg goed en eigenlijk heb ik behalve een wat trekkend hoofd nagenoeg geen pijn of last gehad. Zelf had ik het geluk dat de beloofde zwelling is uitgebleven.Nu breekt een spannende periode aan. Veel geduld hebben. Getransplanteerde haren zullen zeer waarschijnlijk gaan uitvallen om vervolgens na een aantal maanden weer te gaan groeien. Ik ben reuze benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.Op basis van mijn behandeling kan ik niets anders dan dr. Ahmad van FueGenix van harte aanbevelen mocht je een haartransplantatie overwegen.
Gabriel Sarican
Gabriel Sarican
11:21 10 Feb 21
Fijn en duidelijk contact! Ben er met een onwijs vertrouwd gevoel weg gegaan. Dr. Ahmad adviseert professioneel en vakkundig. Resultaat en klant tevredenheid zijn voor hem het belangrijkst. Rit uit Amsterdam naar zijn kliniek was meer dan de moeite waard.
Trevor Etman
Trevor Etman
18:51 08 Feb 21
Mijn eerste kennismaking en consult had ik maanden voor mijn daadwerkelijke behandeling. In de tussenliggende periode had ik geregeld contact met Dr. Ahmad, op een prettige en vrijblijvende manier. Wat mij echt zal bijblijven, omdat dit uiteindelijk de doorslag voor mij gaf om definitief voor Dr. Ahmad te kiezen en er gewoon voor te gaan, was de volgende letterlijke opmerking in een email aan mij gericht: "Als je er 99% achter staat om je te laten behandelen, en dus niet 100%, behandel ik je niet". Dit was de reactie van Dr. Ahmad, op een berichtje van mij waarin ik stelde er bijna uit te zijn en voor 99% zeker voor de behandeling te gaan.Tijdens de consult was Dr. Ahmad vooral duidelijk, en voor zover ik toen en nu kan beoordelen: eerlijk. Wat kan er wel; wat kan er niet; Wat is reëel, alles wat Dr. Ahmad vertelde en adviseerde was vooral gebaseerd op eerlijkheid en realiteit. Geen commercieel praatje maar fact-based advies. De periode tussen de consult en de behandeling heb ik hiervoor al beschreven, dus een snelle stap naar de dag van de behandeling.Een lange dag, waarin stilzitten / stilliggen het credo was. Een lange dag waarop Dr. Ahmad en zijn assistente alles in het werk stelden om mij zo goed mogelijk op mijn gemak te laten voelen. En met succes.Direct bij binnenkomst ging Dr. Ahmad met mij aan de slag: tekenen van een natuurlijke haarlijn, checken, nog een keer tekenen, checken. Totdat wij allebei een haarlijn zagen waarover we beiden tevreden konden zijn. Een natuurlijke haarlijn, geen overdreven recht of laaggetrokken (en daardoor onnatuurlijke) lijn. De lijn moet wel passen bij gezicht.Van daaruit aan de slag met het boren van de grafts uit het donorgbied. Uiteraard vooraf gegaan door een aantal venijnige verdovingen. Daarmee dan ook meteen het meest (eigenlijk het enige) pijnlijke van de dag achter de rug. Van het boren van de grats voel je nauwelijks iets. De geboorde grafts werden door de assistente direct netjes gesorteerd op 1, 2, 3, 4 ,5 haartjes per graft. Uiteindelijk worden deze gestoorde haartjes zorgvuldig teruggeplaatst in het ontvangende gebied. Grafts met 1 haar komen vooraan in de haarlijn, voor een natuurlijk uitziend resultaat.Evenals het boren, wordt het maken van incisies in het ontvangende gebied voorafgaan door een aantal venijnige verdovingen. Nadat alle incisies zijn gezet, worden alle behaalde en gesorteerde grafts in de incisies in het ontvangende gebied geplaatst. Ook dit verloopt volledig zonder pijn. Naderhand zorgvuldig de nazorginstructies doorgenomen en klaar. Nazorginstructies ontving ik nog per email direct van de arts. Tevens werd ik aangesloten op een appje, waarin ik dagelijks een update krijg van welke zorg ik aan mijn donorgbied en ontvangstgebied moet besteden.Het contact met Dr. Ahmad vanaf dag 1 na de behandeling is spot-on. Elke dag wordt er even geïnformeerd hoe het gaat, of er bijzonderheden zijn en wordt gevraagd om foto's van mijn hoofd. Dr. Ahmad vertrouwde enkele grotere korsten op het ontvangstgebied niet: binnen 10 minuten lag er een zalfje klaar bij mij apotheek hier om de hoek. Dit is pas treffende nazorg op afstand. Hiervoor hoef je helemaal niet live te ontmoeten en nog eens naar de kliniek te rijden. Dr. Ahmad zit er bovenop!Trevor Etman
Vincent van der Est
Vincent van der Est
20:17 01 Feb 21
Jelle Smit
Jelle Smit
18:24 01 Feb 21
Ontzettend fijn en duidelijk contact. Keuze voor FueGenix boven andere (of buitenlandse) klinieken wordt enorm goed beredeneerd wanneer je daarom vraagt. Ik heb lang getwijfeld over de juiste keuze, maar ik denk dat deze kliniek de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft.
J B
J B
13:28 30 Jan 21
Mischa Norkevich
Mischa Norkevich
09:34 29 Jan 21
Top service en geven goed advies. Reageren ook heel snel op je mailtjes.
Andries Schneider
Andries Schneider
18:39 28 Jan 21
Vooraf was ik een beetje zenuwachtig echter na het eerste consult bij dr. Ahmad was ik meteen gerustgesteld. 1 week geleden is de haartransplantatie uitgevoerd, samen met zijn assistente. Eerst zijn er nog foto’s gemaakt, daarna werd het transplantatie gebied afgetekend. 2 paracetamol ingenomen en vervolgens werd het gebied verdoofd met een aantal prikjes. Viel veel mee. Ik lag op mijn buik zodat ze de grafts eruit konden halen. Na de lunch zijn ze op de plek ingezet. In totaal duurde het van 07.15 uur - 15.00 uur inclusief de lunchtijd. Fijne dokter, aardige man en assistente. Zeer tevreden over de transplantatie. Geen pijn daarna gehad en gezicht was niet opgezwollen. Alleen heb ik wat jeuk op mijn hoofd. Dit komt omdat de kleine wondjes aan het genezen zijn. Goede nazorg gehad en tevens via de app adviezen gekregen. Echt de moeite waard. Deze kliniek is veel persoonlijker dan een grote kliniek in een groot pand.
Klaas Veen
Klaas Veen
11:45 28 Jan 21
Per mail informatie opgevraagd en ben zeer uitvoerig op de hoogte gesteld van de mogelijkheden en van de eventuele kosten op basis van foto's . Tevens uitnodiging gehad voor een gratis consult. Fijne uitleg, fijne correspondentie, ga nu even alle informatie op me in laten werken. FueGenix geeft mij wel een fijn en betrouwbaar gevoel.
Mario Pieterse
Mario Pieterse
17:53 25 Jan 21
Inmiddels een week na de transplantatie waarvan ik het eindresultaat nog even moet afwachten. Ik heb daar wel vertrouwen in gezien de professionele behandeling bij Fuegenix. Vanaf het intakegesprek meteen al een goed gevoel bij dr Ahmad. Duidelijke presentatie en uitleg van techniek/behandeling met do’s en dont’s. Daarna ook alle tijd gekregen om te overwegen c.q. vragen te stellen.Ook zeer tevreden over behandeling zelf. Vakkundig, netjes en begripvol. Duidelijk uitleg over nazorg. Ook de app met dagelijkse berichten/reminders wat te doen is zeer welkom. Ik ben zonder problemen al een week verder dus zeer tevreden over Fuegenix.
luc braeckmans
luc braeckmans
13:40 21 Jan 21
11 dagen geleden mijn transplantatie gehad bij FueGenix . Was al een jaar of twee aan het overwegen om een haartransplantatie te laten uitvoeren. Heel veel informatie opgezocht en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Bij de consultatie bij dr. Ahmad werd alles grondig en zonder enige vorm van druk besproken . Voor mij was belangrijk dat de consultatie en behandeling door een arts uitgevoerd werd en heb dan ook meteen een datum vastgelegd. De behandeling zelf is voor mij 100 % meegevallen, ook de verdoving waar ik vooraf toch bang voor was. De prikken zijn ongeveer zoals bij de tandarts. Ook de nazorg is uitstekend. dr. Ahmad neemt regelmatig contact om het herstel op te volgen
Andy Mulder
Andy Mulder
11:12 21 Jan 21
Top kliniek, jong en ervaren! Ik heb zelf een behandeling gehad bij Fuegenix nog geen week geleden. Consult was prima en er werd realistisch gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Mijn broertje heeft de behandeling 6 weken eerder gehad en door hem ben ik na 10 jaar twijfelen toch overtuigd. De nabehandeling is ook prima! Er wordt duidelijk uitgelegd wat de stappen zijn en heb iedere dag contact gehad met de arts.Ik ben erg benieuwd naar het resultaat dat te zien is over drie maanden!Aanrader!
M vK
M vK
10:27 21 Jan 21
Goed bedrijf, goede en eerlijke service
Wv
Wv
10:05 21 Jan 21
Zeer goed en duidelijk contact met Dr. Munib Ahmad!
bas derksen
bas derksen
17:44 17 Jan 21
B AA
B AA
16:01 16 Jan 21
In het voor traject goed geïnformeerd naar de mogelijkheden en mijzelf altijd welkom gevoeld met de vragen die ik had over de behandeling.Ook tijdens de behandeling wordt stap voor stap uitgelegd wat ze gaan doen. De behandeling zelf duurde totaal zo'n 7 uur. Een lange zit maar je moet er wat voor over hebben. Nu een aantal weken later is de hoofdhuid bijna hersteld en is het geduld hebben naar het eindresultaat.Ik heb een goed gevoel over gehouden aan de kliniek, eerlijk, draait er niet om heen en de begeleiding is top.
Aziz
Aziz
20:30 15 Jan 21
Zeer goede/proffesionele behandeling ondergaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en vooral waarom bepaalde handelingen werden verricht. Munib weet heel goed doet en hoe hij het beste resultaat voor jou kan behalen in helder overleg.Ik had al eerder een haartransplantatie ondergaan bij een andere kliniek en kon dus heel goed de twee klinieken naast elkaar leggen.Fuegenix stak in alle opzichten ver boven de ander uit. Meer persoonlijke aandacht, uitleg, kwaliteit, eerlijkheid in wat je kan verwachten. En hij is altijd bereikbaar voor vragen, rustig en ambachtelijk in zijn beroep.Ik kan niet wachten tot het eindresultaat!👍🏻
A. S.
A. S.
21:08 14 Jan 21
Top kliniek! Neemt de tijd om je in alles te begeleiden en geeft uitgebreid en eerlijk advies. Adil
Niels Ypma
Niels Ypma
11:27 14 Jan 21
Super Goed geholpen, ontzettend tevreden.
Jan Zuidema
Jan Zuidema
15:40 13 Jan 21
Ik ben voor een advies bij deze specialist geweest en ben zeer tevreden over zijn eerlijke uitleg en advies.We zijn gastvrij ontvangen met een bakje koffie erbij en alles besproken en de manier waarop hij alles uitlegde sprak me zeer aan.De man heeft passie voor zijn vak en wil je niks verkopen maar echt adviseren.Had een heel goed gevoel erbij en kan hem zeker aanbevelen.Als ik het ga doen ga ik zeker naar deze specialist.👍👍👍Jan ZuidemaPoeldijk
Arvid Spetter
Arvid Spetter
13:50 11 Jan 21
Ik ben niet verbonden aan FueGenix, ik heb de behandelend arts nog nooit gesproken tot het eerste consult en ik schrijf dit uit eigen beweging.De behandelkamer zag er schoon en professioneel uit en het gesprek was open en eerlijk. De arts gaf ook aan wat hij niet kan of wil doen. Dat had ik nog niet eerder gehoord en gaf mij een goed gevoel. Van de arts van Fuegenix heb ik begrepen dat het optisch niet uitmaakt of je 50 grafts per cm² plaatst t.o.v. de van nature aanwezige 80 grafts per cm². Dit klonk plausibel en leek op hetgeen ik vaker gelezen heb. Hij heeft de te benadelen plekken opgemeten en uitgerekend hoeveel grafts ik nodig had voor die dekking met 50 grafts per cm2. Al met al voor mij een prettig gesprek en reden om hier een behandeling te plannen. Ik wil dekking, dat hoeft niet via “overkill”. 3.000 grafts is dan voldoende dacht ik zoals geadviseerd door de arts. Ook vond ik prettig dat een natuurlijke, mannelijke haarlijn geadviseerd kreeg. Één die niet verder naar beneden ging (bij mijn voorhoofd) of te rond was in de inhammen, dat heb ik anders meegemaakt.Ik had de avond vooraf goed gehydrateerd. Ik kwam de ochtend zelf aan om 7:45, zonder koffie, want dat mag niet op de dag van de behandeling. Dat is voor mij als koffieliefhebber geen gave start van de dag (haha). Ik had een stevig ontbijt weggewerkt en goed gedronken. Ik kreeg bij binnenkomst alvast 2 paracetamol. De arts heeft het te behandelen gebied definitief afgetekend en na akkoord mijn haar afgeschoren. Daarna mocht ik plaatsnemen op de behandeltafel en kwamen de verdovingen (die vond ik niet gaaf). Ik kreeg een eerste sessie verdovingen die de arts liet inwerken voordat de rest volgde. Daarna heeft hij de eerste grafts verwijderd om te bepalen hoe diep ze zitten en gaf deze informatie door aan de twee assistenten die later binnenkwamen. Apart geluid; het beste te vergelijken met een gaatje boren bij de tandarts, maar dan sneller. Je hoort een boortje dat heel kort je huid doorboort. Maar ja, dankzij de verdoving voel je absoluut niets.Daarna werden de grafts door één assistente verwijderd terwijl de andere de arts assisteerde met het bekijken van alle grafts onder de microscoop op hoeveel haartjes ze bevatte. Daarna werden ze gesorteerd op aantal. Ik blijk vooral veel twee- en drie-haren grafts te hebben, maar ook een aantal vier, vijf en zelfs zes! Het was even zoeken naar de enkele haartjes voor de haarlijn aan de voorkant (voorhoofd) voor een natuurlijke look (word dus ook rekening mee gehouden). Uiteindelijk toch met moeite 270 enkele gevonden 🙂 De afspraak voor het aantal grafts is bij benadering, het kunnen er iets meer of minder worden, afhankelijk van omstandigheden. Bij mij bleek na het scheren dat er wat meer nodig zou zijn voor een perfecte dekking (bij inhammen) en de grafts kwamen er gemakkelijk uit (plus ik bleef erg goed stilzitten begreep ik). Daardoor waren het aantal uitgehaald grafts iets hoger dan vooraf besproken bij het consult. Ik vond het fijn dat die flexibiliteit er was"Halverwege zijn de assistenten van positie verwisseld, ik verwacht om de concentratie te kunnen behouden, want het lijkt mij zwaar werk. Iets na het middaguur waren alle 2.998 grafts eruit. Toen kreeg ik een lunch van Fuegenix (met twee paracetamol).Na de lunch meer verdovingen, gelukkig 😉 En toen ging de arts met een sapphire-mesje (twee maten) de incisies maken. Weer een apart geluid. Het klonk voor mij zoals het geluid wanneer je heel langzaam met een schaar papier doorknipt, maar dan natuurlijk snel. Nadat alle incisies op de kruin en bij de inhammen gemaakt zijn, kwamen de twee assistentes weer binnen die tegelijk de grafts gingen plaatsen. Eerst de kruin, daarna de inhammen.Om 17:00 was ik dan klaar. Terwijl de assistenten de kamer netjes maakten ging ik met de arts naar een andere ruimte voor uitleg van het nabehandeltraject. Ik kreeg een tasje mee met een shampoo, wat medische beschermdoekjes voor de auto (mijn vrouw reed), een NaCl-spray en een icepack tegen de zwelling. Foto's net na, en een foto na 2 weken.
John Jansen
John Jansen
20:51 07 Jan 21
Vandaag op afspraak FueGenix Haarkliniek in Bergen op Zoom bezocht en gesproken met de arts Dr. Munib Ahmad.Wij werden hartelijk ontvangen met koffie!Wij konden van alles vragen en er werd door deze arts van allesuitgelegd. Er werd echt de tijd voor je genomen.De behandelkamer zag er schoon en steriel uit.Nadat de arts het probleemgebied had bekeken kregen wij het advies om eerst met medicijnen te beginnen om te kijken of het probleem daarmeeopgelost kon worden en dat een haartransplantatie nu nog niet nodig was.Wij hebben dit bezoek als zeer verhelderend en vooral eerlijk ervaren en bevelen u de FueGenix Haarkliniek in Bergen op Zoom van harte aan!
Michel Wagenaar
Michel Wagenaar
08:56 07 Jan 21
Anthony Ranson
Anthony Ranson
05:50 06 Jan 21
Ton vdH
Ton vdH
19:03 05 Jan 21
Aan het einde van het vorige jaar mijn behandeling gehad. Tot nog toe ben ik zeer tevreden, maar de haren moeten gaan groeien over zo'n 3 maanden. Dus daar is het wachten op. Maar de verwachting is wel dat het mooi gaat worden. Kliniek oogt wat minder professioneel (klein), maar daar moet je doorheen prikken. Dat is immers niet het belangrijkste. Medewerkers werken zorgvuldig en met aandacht voor de patiënt. Arts is zeer gedreven en laat je meebeslissen. Wmb een hele dikke voldoende tot nu toe!
Wd Khartoum
Wd Khartoum
15:07 05 Jan 21
evert van den brink
evert van den brink
14:09 03 Jan 21
Nadat ik een advertentie zag van Fuegenix haarkliniek , was ik eigenlijk in eerste instantie nieuwsgierig , en dacht ik laat ik is reageren , zonder eigenlijk plannen te hebben om het te laten implanteren , foto’s opgestuurd , en tot mijn grote verbazing werd er heel snel op gereageerd door Dr Ahmad , en hij vertelde mij dat ik een heel mooi resultaat kon verwachten van de behandeling , het beste was om op consult te komen bij hem , en dat was op zondag , ik ben daar heen gegaan , en werd daar ontvangen door een zeer vriendelijke man het was de dokter zelf ! nadat hij mij zoals ik dat kan inschatten zeer professioneel twee uur. te woord hebt gestaan en alles heeft uit gelegd had ik daar een heel goed gevoel bij , en niet zaniken dat ik het moest doen of zo je mag er gewoon over nadenken En bij andere klinieken checken , dat heb ik eerlijk gezegd ook gedaan , ik heb twee offertes aangevraagd bij klinieken in Turkije en ik kan je zeggen je kan het beter gewoon in Nederland laten doen bij deze kliniek waar ik uiteindelijk ook de transplantatie heb laten uitvoeren , ja inderdaad ik had de knoop doorgehakt en ben met Dr Ahmad in zee gegaan De dag van de operatie toch best zenuwachtig , maar eenmaal op dr behandel stoel goed gerust gesteld door hem en zijn twee Fantastische assistenten , ik heb 2800 grafts gehad en ik ben er erg blij mee ,het is mij al met al heel erg meegevallen nazorg is uitstekend er word contact met je gehouden hoe het gaat en als je vragen hebt kan je altijd bellen met Dr Ahmad zelf , ik ben in ieder geval overtuigd van zijn kunnen , en erg tevreden ,
Ton Ter Horst
Ton Ter Horst
15:47 29 Dec 20
Begin november 2020 mailcontact gehad met de heer M. Ahmad. Dit naar aanleiding van mijn eigen internet-onderzoek om een beetje orde te krijgen in de veelheid van zichzelf als beste kwalificerende haarspecialisten op het web. Mijn interesse voor FueGenix was getrokken door de handvol positieve beoordelingen en dat was ook gelijk mijn argwaan. Op mijn mail werd snel en netjes gereageerd. Voorgesteld werd om diverse foto’s te sturen van mijn hoofd en haar om ook inhoudelijk beter te kunnen reageren. Op de vraag of het niet beter zou zijn als ik in persoon langs zou komen, werd ik direct gebeld en dat gesprek heb ik gelijk als betrokken en vakkundig ervaren. Op 20 november 2020 heb ik een bezoek gebracht aan de kliniek in Bergen op Zoom. De kliniek is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw en dat maakt een nette indruk. De spreekkamer is tevens de behandelkamer en dat geeft gelijk een goed beeld. Het is er eenvoudig maar schoon en ik zou ook niet weten hoe het anders ingericht zou moeten zijn. De heer Ahmad is een vlotte prater, met kennis van zaken. Een kundig man met passie voor zijn vak. De hele setting was erg ontspannen. Zijn verhaal is gestructureerd, waarbij er eerst stilgestaan wordt bij het biologische verhaal waarom er haaruitval/-verdunning is en wat er met middelen nog te handhaven/verbeteren is. Daarna volgt inhoudelijk het gesprek over de ingreep waarbij er een realistische uitleg wordt gegeven. Het blijft per slot van rekening maatwerk. Op alle vragen die ik had -en dat waren er nogal wat- werd duidelijk antwoord gegeven en het ondersteunen met voorbeelden (foto’s en tekeningetjes) hielp hier erg bij. Het inwinnen van informatie bij andere klinieken werd aangedragen wat in mijn optiek duidt op een brede blik en een grote mate van ongedwongenheid. Ook zegt het iets over de vaardigheden van Ahmad, daar hij dermate vakkundig wil zijn dat hij niet vreest voor andere specialisten. Uiteindelijk heb ik besloten om nog heel even te wachten met de ingreep, maar ik vond het persoonlijke, realistische, prettige en kundige contact van dien aard, dat mocht ik de ingreep uit laten voeren mijn keuze zeker voor deze kliniek zal zijn.
Johan V
Johan V
19:11 28 Dec 20
In het gratis consult dat ik in oktober 2020 had, gaf Dr. Ahmad mij een uitgebreide indruk van de behandeling en een eerlijk advies dat past bij mijn situatie. Alle vragen die ik had, werden beantwoord. Ook gaf hij aan om bij andere klinieken een consult te doen, zodat ik een goede keuze kon maken.Echter na dit consult was ik er van overtuigd dat ik de behandeling bij Dr. Ahmad wilde laten doen. Zijn kennis, persoonlijk contact (voor en na consult) en het daaruit resulterende vertrouwen waren voor mij doorslaggevend.De behandeling:Bij aankomst 's morgens vroeg om 7:30 uur werd de haarlijn door dokter Ahmad op mijn hoofd getekend. Na het aftekenen werd mijn haar geschoren.Voor de aanvang van de behandeling krijg je lokale verdoving ingespoten dit gebeurd icm een trilapparaatje deze zorgt ervoor dat je de prikjes veel minder voelt.De verdoving is het vervelendste deel van de behandeling. Maar dit is in no time gebeurd.De eerste 3 uur werden besteed aan het oogsten van de 2800 grafts in het donorgebied. Dit is geheel pijnloos je moet alleen bijna de volle tijd op je buik liggen.Het oogsten van de grafts gebeurt door Dr. Ahmad en zijn assistentes. Na het oogsten,werden door Dr. Ahmad op het transplantatiegebied 2800 miniscule sneetjes met een sapphire mesje aangebracht. Dit duurde 2 uur. Ook dit is geheel pijnloos. Vervolgens kon ik in een rustig kamertje genieten van een verzorgde lunch. Na de lunch werden de 2800 grafts aangebracht op het transplantatiegebied door de 2 assistentes. Hiervoor heb ik ongeveer 3 uur stil gelegen waarna de behandeling is afgerond.Nazorg:Zoals ook voorafgaand aan de behandeling maakt ook nu Dr. Ahmad foto's van het resultaat.Je krijgt duidelijke nazorginstructies mee die geen aanleiding geven tot overige vragen. In de tijd na de behandeling heeft Dr. Ahmad een aantal keren tussendoor persoonlijk contact opgenomen om te vragen hoe de herstelfase verloopt. Ook als je vragen hebt dan krijg je snel een antwoord.De eerste dagen heb ik voor het slapen gaan 2 paracetamol genomen, maar heb ik eigenlijk verder vrij weinig pijn gehad.Het enige oncomfortabele is dat je de eerste 5 a 6 dagen slaapt in een hoek van 45 graden met een nekkussen.Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Wat de behandeling betreft zou ik het zo weer doen. Dit is me echt meegevallen.Het contact met en de zorg van Dr. Ahmad en de assistentes was echt prettig. Hierdoor heb ik ook gewoon een leuke dag gehad.Dus ook de volgende keer kies ik weer voor de kliniek van Dr. Ahmad!Leeftijd: 41Aantal grafts: 2800Behandeling: kruin dun haar en deels kaal
Don Raven
Don Raven
18:50 28 Dec 20
Henk
Henk
09:12 25 Dec 20
Liep al een tijd met het idee rond om wat aan mn haar te doen.Via social media bij Fuegenix terecht gekomen en zo contact gezocht.Blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen .Nu een week geleden behandeld door 3 zeer kundige mensen met passie voor hun vak .Dr Ahmad is een eerlijk en oprecht persoon die zijn vak goed verstaat .Kijk met een goed gevoel terug op de behandeling, nieuwe haartjes zijn al zichtbaar .Blij dat ik bij deze kliniek ben terecht gekomen en ik zou het iedereen die erover twijfelt aanraden om het bij deze kliniek te doen .Dr Ahmad en zijn 2 assistenten ......👍👍👍👍
Temptation 097
Temptation 097
09:53 19 Dec 20
Via de site haarweb in contact gekomen met deze arts. Na wat wikken en wegen toch op consult hier geweest en heb het mij nog geen seconde beklaagd. Consult wordt van begin tot einde door de behandelend arts gedaan, zeer goed onderzoek van donor- en ontvangstgebied en een zeer eerlijk en open gesprek (mogelijkheden, verwachtingen, zeer uitgebreide uitleg procedure, belangrijke medicatie, ...)Het heeft voor mij heel wat keuzestress weggenomen (want er zijn zoveel klinieken en aanbiedingen).Blij dat ik deze stap heb gezet, mijn keuze is alvast gevallen op FUEGENIX.
H F
H F
12:26 18 Dec 20
Dr Ahmad is een vriendelijke en oprechte arts. Hij heeft mij alle opties heel duidelijk gemaakt wat de oplossingen zijn op lang termijn. Hij heeft mij ook goeie raad gegeven om mijn bestaande haren te behouden, komt ook zeker niet opdringerig over om u iets te verkopen, ik voelde mij heel goed op mijn gemak en een stuk wijzer na het consult van dr Ahmad.
Driver Nulveertig
Driver Nulveertig
17:26 16 Dec 20
Arjan Hamawandi
Arjan Hamawandi
18:51 13 Dec 20
Hallo,Aantal maanden geleden afspraak gemaakt via de site. Was verbaasd dat de arts zelf belde. Het was direct ook een goed teken. Tegenwoordig zie je nergens meer dat een arts zelf contact opneemt met zijn klanten.Tijdens de intake werd mij alles goed uitgelegd. Duidelijk en transparant verhaal.Uiteindelijk ben ik vandaag geholpen. Verliep allemaal heel professioneel en goed. Ben zeker blij met het resultaat.
Juliana Garcia
Juliana Garcia
18:41 12 Dec 20
Mark Burgmans
Mark Burgmans
16:19 11 Dec 20
Voortraject.Een tijd geleden heb ik het besluit genomen om een haartransplantatie te ondergaan.Na een consult met de arts waren al een hoop twijfels weggenomen maar, stond mijn besluit nog niet vast.Dokter M. Ahmad gaf mij zijn telefoonnummer voor het geval dat ik nog vragen had.Ik heb hier regelmatig gebruik van gemaakt en Dr M. Ahmad was altijd bereid mijn vragen uitgebreid te beantwoorden.Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om te kiezen voor een haartransplantatie.Wat ik enorm prettig vond is dat de dokter mij op een informele manier wegwijs heeft gemaakt in de wereld van haartransplantaties.Daarnaast denkt de dokter ook goed mee vanuit mijn persoonlijke situatie en kijkt naar de geschikte mogelijkheden.Tijdens.Ik werd de dag van de behandeling bij aankomst goed ontvangen en de dokter heeft nogmaals stap voor stap uitgelegd wat er allemaal stond te gebeuren die dag.De behandeling werd uitgevoerd door de dokter zelf en zijn top assistente. Ik vond de samenwerking tussen hen heel goed verlopen.Alle haarzakjes worden bij het verzamelen microscopisch onderzocht om de kwaliteit van de transplantatie te optimaliseren. (dit blijkt dus niet standaard overal te gebeuren)Nadat ik eenmaal verdoofd was vond ik dat alles heel relaxt verliep en vond ik dat er een prettige sfeer hing in de behandelruimte.Natraject.Dr M. Ahmad heeft regelmatig contact met me opgenomen om te vragen hoe het herstel verloopt.Net als in het voortraject heb ik het idee dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan.Ik ben tot zo ver erg blij met het eindresultaat.
Mubeen Riaz
Mubeen Riaz
12:24 11 Dec 20
Zeer tevreden met dr Ahmad die mij heeft behandeld. Je merkt gelijk dat dr Ahmad heel kundig is en buitengewoon vriendelijk. Toen ik na mijn behandeling met vragen zat kon ik nog laagdrempelig een contactmoment inplannen en terecht bij hem.Daarnaast werd er echt een behandeling gekozen die voor mij het beste zou zijn en werd er niet zomaar verkooppraatje gehouden. Erg fijn!!Al met al vanaf begin tot eind een fijn traject. FueGenix is zeker een aanrader van mijn kant!GroetM. Riaz
Yasin Omar
Yasin Omar
21:47 10 Dec 20
Jerry Wolter
Jerry Wolter
19:03 10 Dec 20
Gisteren FUE behandeling gehad. De arts werkte samen met een assistent. Hij start de behandeling en zij neemt het later deels over en weer omgekeerd. Alle haartjes werden eerst in het donorgebied eruit gehaald en een voor een gesorteerd onder een microscoop. Daarna werden de incisies gemaakt en allemaal teruggeplaatst. Duidelijk en eerlijke info vooraf gekregen en na een consult face to face besloten de transplantatie bij Fuegenix te doen.
Bart Diekema
Bart Diekema
08:43 08 Dec 20
Nadat ik mezelf de moed heb samengepakt heb ik uiteindelijk de grote stap gezet. Aangekomen op mijn afspraak tot transplantatie was ik totaal niet nerveus, alles werd mij erg goed uitgelegd.dus hoppa, alles werd kaal geschoren. Daarna mocht ik plaats nemen op de behandel tafel, eerlijk de prikken voor verdoving zijn HEEL vervelend, daarna is het totaal pijnloos! Af en toe wordt er bij verdoofd door Dr. Ahmad om je gerust te stellen. Nadat ik ongeveer 3.5 uur op mijn buik heb gelegen waren alle grafts verzameld. Het verzamelen gaat met een hol boortje en dit hoor je ook, verder voel je een soort van druk en trekken.. toen hadden we de lunch.. lekker broodje stond klaar, na de lunch weer liggen op de behandel tafel. Nu met mn gezicht omhoog.. en ja.. daar kwam weer de verdoving pfff.. zo vervelend maar dacht aan t resultaat, en velen willen t en ik lag er! Lets do this!Uiteindelijk na een lange dag waren alle Grafts geplaatst.. mn hele hoofd voelde als een helm door de verdoving, maar t zat erop.. ik was klaar! Alles werd schoon gemaakt en ik kreeg een juiste nazorg mee. Overweeg je om hier ook naar toe te gaan? Dan ben je bij Dr.Ahmad in hele vertrouwde handen! Maar onderschat t niet, heb ik wel wat gedaan, de pijn na die tijd is best lastig, vooral op je achterhoofd. neem vrij, minimaal een week. Slecht slapen hoort erbij, ik zelf heb een nekkussen omgedraaid om mn nek, zodat ik mn kin kon laten rusten op dit kussen en ik zittend kon slapen.. nou ja.. rusten.. nu 2 dagen later heb ik toch wel last van zwellingen in mn gezicht, dit is normaal, en koel veel en drink veel water om de zwellingen te verminderen. Loop je net als ik al n tijdje rond met de gedachte? Doe t gewoon, investeer in jezelf! Met garantie voor de rest van je leven. Ga niet naar goedkoper, hier geld ook goedkoop is duurkoop, ik wilde naar Turkije maar zo blij dat ik Dr. Ahmad tijdig heb gesproken! Dank jullie wel allemaal en fijne feestdagen gewenst! 2021 zal n warm jaar worden zonder inhammen 😉🙏
Liez Vollebregt
Liez Vollebregt
19:19 05 Dec 20
Wordt super geholpen. Weet waar hij over praat. Gast vrij.
Bonno Mulder
Bonno Mulder
12:58 05 Dec 20
Top kliniek! Werd goed geholpen alles werd duidelijk uit gelegd. Had vooraf een prijs afgesproken voor de aantal grafts maar het werd uiteindelijk toch meer grafts maar hoefde niet meer te betalen! Behandeling word uitgevoerd door de assisente en de arts samen, die wisselen elkaar af en met het terug brengen van deGrafts doen ze het samen. Behandeling is zeker te doen en de verdovings prikken moet je een beetje door heen bijten. Goede instucties gehad voor de na zorg en deze nu maar toepassen en groeien en herstellen maar! 👍🏻👍🏻
Ramon Beens
Ramon Beens
11:32 05 Dec 20
Julian Goverse
Julian Goverse
11:31 30 Nov 20
Na het invullen van het online formulier werd ik op de dag zelf al gebeld voor verdere uitleg en het maken van een consult afspraak. Tijdens het consultafspraak werd mij het advies gegeven om niet voor een operatie te gaan maar om voor medicatie te gaan.Dit eerlijke advies heeft mij goed geholpen, bedankt hiervoor!
Ruud Bouwmans
Ruud Bouwmans
13:24 29 Nov 20
10 dagen geleden een behandeling gehad bij Fuegenix. 2 weken daarvoor, eindelijk een stap gezet om eens gebruik te maken van een gratis consult. We werden hartelijk ontvangen. Goede en duidelijke uitleg over een haartransplantatie gehad, gevolgd door persoonlijk advies. Wat wel en niet te doen, wat wel en niet nodig is. Eerlijk en open antwoorden gekregen. Geen antwoorden die je wil horen. Gewoon antwoorden die juist zijn; Ga ik iets van de behandeling voelen? Ja, maar geen pijn, daarvoor wordt je verdoofd. De verdoving is absoluut niet prettig. Daarna voel je dat ze bezig zijn, geen pijn! Voor de middag lag ik op mijn buik, en werden de Grafts uitgeboord. Na de middag moest ik op mijn rug waarna de Grafts terug geplaats werden. Ik vond op mijn rug liggen veel langer duren en vervelender, dan toen ik op mijn buik lag. Ik heb normaal gezien al weinig geduld, dus 4 uur stil op mijn rug liggen was erg lastig. Na de behandeling ga je naar huis, die dagen heb ik wel onderschat. Je hoofd voelt erg koel aan, geen pijn! De eerste 5/6 nachten moet je vrijwel rechtop slapen, dat was voor mij geen doen! Gelukkig kon ik ieder moment van de dag contact op nemen of een appje sturen, als ik vragen had. Ook kreeg ik inloggegevens voor een hairapp, super fijn! Al bij al, heb ik zelf de totale behandeling denk ik een beetje onderschat. (dacht doe ik ff en kan na een dag weer aan de gang, dat was niet zo) De behandeling zelf, was top! Super uitgevoerd, en erg persoonlijk. Twijfel je of je hiervoor naar het buitenland moet? Zeker niet!
Luuk Langenhorst
Luuk Langenhorst
18:05 27 Nov 20
Mijn broer heeft een behandeling hier gedaan en zij dat je in deze haarkliniek eerlijk wordt behandeld. Ik kan zelfverzekerd zeggen dat dit waar is en ik ben zeer tevreden met de klantenservice.Je krijgt een eerlijk advies voor hoe jouw situatie is.
Dominique Versluys
Dominique Versluys
18:35 25 Nov 20
Jonge haarkliniek met een ervaren team die werkt volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden ten aanzien van haartransplantaties. Vanaf het eerste moment direct contact met de behandelende arts, de heer Ahmad, die de haartransplantatie uitvoert. Tijdens het intakegesprek was er ruimschoots de mogelijkheid voor het stellen van vragen. De arts geeft een helder beeld van wat de cliënt kan en mag verwachten voor, tijdens en na de behandeling. Enige tijfels mijnerzijds vanwege de prille start van de kliniek werden in dit gesprek weggenomen. Vervolgens kon ik op ieder moment via mobiel vragen stellen waarop een snelle en uitgebreide beantwoording volgde. Gedurende de operatie wordt de cliënt stap voor stap meegenomen in de uitgevoerde handelingen. Tevens is er sprake van goede nazorginstructies. Kortom, een positieve ervaring waarbij professionaliteit en een persoonsgerichte aanpak centraal staan.
Bahtiyar Ozalp
Bahtiyar Ozalp
20:10 23 Nov 20
Ongeveer 2 weken geleden geweest bij dokter Ahmad voor de consult, super fijne arts waarbij je goed gevoel krijgt ,eerlijk en beantwoord al je vragen,duidelijke advies gekregen over het sterk en gezond houden mijn haar.Zeker een aanrader!
Job Oldenziel
Job Oldenziel
20:28 22 Nov 20
Aangenaam consult met de behandelend arts met een helder verhaal. Komt betrouwbaar over en raadt ook medicatie aan die je elders moet bestellen, dus zonder dat hij daar zelf beter van wordt. Behandeling gaat zoals aangegeven op voorhand en de arts begint de behandeling waarna zijn assistentes het overnemen waarbij hij voortdurend binnenkomt en supervisie houdt. Ook naderhand zeer geïnteresseerd in de beleving en het resultaat. Reageert snel bij vragen. Tot dusver(10 dagen na behandeling) een zeer positieve ervaring.
Wassim El Arnabi
Wassim El Arnabi
20:02 22 Nov 20
Afgelopen vrijdag op gesprek geweest en ik werd heel warm ontvangen. Duidelijke informatie over de behandeling. Afgesproken dat ik de eerste 3 maanden ga starten met Minoxidil en na 3 maanden een controle om te checken hoe mijn haar is verbeterd. Tenslotte ga ik een behandeling laten uitvoeren, omdat ik er een goed gevoel bij heb. De behandelaar geeft een eerlijk advies over de behandeling vergeleken met andere klinieken. Echt een topper! Ik zou hem zeker aanraden.
Remon
Remon
16:02 10 Nov 20
Ik beveel deze kliniek aan !Afgelopen 1 november heb ik een haartransplantatie ondergaan bij FueGenix Haarkliniek. In het begin was ik erg zoekende bij welke kliniek ik een behandeling zou willen doen. Bij diverse klinieken op consult geweest. Bij de arts van FueGenix had ik een goed gevoel aan de consult overgehouden. Dit kwam mede door een realistische kijk op het resultaat en kwam niet dringerig over.Behandeling verliep voorspoedig. Je voelde geen pijn tijdens de behandeling. Momenteel op dag negen. En je ziet de nieuwe haartjes al langzaam groeien. Tot nu toe is alles volgens plan verlopen en een prima (persoonlijke) servicd. Nu afwachten tot het eindresultaat!
Franck Victorio
Franck Victorio
12:02 07 Nov 20
Op 04.10 intakegesprek gehad bij Fuegenix Haarkliniek.Na een goede kundige uitleg en advies op maat , gelijk een afspraak gemaakt voor de behandeling op 07.10. om 08.00De doorslag gaf voor mij de realistische kijk die Dr Ahmad had op zijn behandelplan voor mijn haar.We dachten er allebei hetzelfde over en dat geeft vertrouwen.Geen commerciële praatjes maar een goede en realistische kijk en visie hoe we eea zouden uitvoeren.Inmiddels zijn we 3 dagen later en verder geen napijn gehad en goed de nazorg instructies van Dr Ahmad gevolgd.Ook nam hij nog diverse keren contact op de afgelopen dagen , om te informeren hoe eea nu gaat.Voor mij tot nu toe... is Fuegenix een absolute aanrader voor haartransplantatie, waar klantbeleving klanttevredenheid..en kundigheid voorop staanAldus een zeer tevreden client
Max Langenhorst
Max Langenhorst
16:07 05 Nov 20
Woensdag (28 oktober) mijn haar transplantatie laten doen door FueGenix Haarkliniek. Van begin tot het eind uitstekend geholpen. Bij het consult werd er ruim de tijd en aandacht genomen om mij op me gemak te stellen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd met professionele apparatuur. Na het consult heb ik eigenlijk niet eens meer de moeite genomen om andere klinieken te benaderen.Over de behandeling kan ik heel duidelijk zijn: Vakwerk! Van begin tot het eind liep alles vlekkeloos. Ik heb in totaal 2726 grafst gekregen dmv FUE SAPPHIRE methode. In amper 8 uur tijd (08:30-16:30) is de behandeling uitgevoerd. Ondersteunend door 2 assistenten. Alle grafts werden zorgvuldig gesorteerd op 1,2 en meer harige grafts.Al met al meer dan tevreden over de werkwijze van FeuGenix Haarkliniek. Ik zou een ieder aanraden die met haar problemen kampt zich bij deze kliniek te laten helpen.
G De bruijn
G De bruijn
11:15 05 Nov 20
Super fijne arts en assistente. Gewoon eerlijk en beantwoord al je vragen. Het contact is heel persoonlijk.Het advies wat je vooraf krijgt(gratis intake met meer dan genoeg ruimte voor vragen en hoofdhaar onderzoek) is helder en de kosten worden ook gewoon verteld geen verborgen nazorg kosten etc.Een stukje over de behandeling:Bij aankomst smorgens vroeg 8:30 werd mijn nieuwe haarlijn in overleg met dokter Ahmad op mijn hoofd getekend.Na het aftekenen werd mijn haar geheel afgeschoren.Voor de aanvang van de behandeling krijg je lokale verdoving ingespoten dit gebeurd icm een trilapparaatje deze zorgt ervoor dat je de prikjes veel minder voelt.Het ergste(de verdoving) zit er nu al op!De ochtend werd besteedt aan het oogsten van de grafts in het donor gebied.Dit is geheel pijnloos je moet alleen langdurig liggen +/- 4 uurtjes nadat er voldoende grafts zijn geoogst kon ik in een rustige kamer lunchen. Hier heb ik ongeveer een uurtje gezeten. De arts en zijn assistent werken door en sorteren alle grafts op haarhoeveelheid.Na de lunch worden de haren op de ontvangstplaats aangebracht door middel van miniscule sneetjes met een sapphire mesje. Ook dit is geheel pijnloos. Hier heb ik ongeveer 4.5 uur stil gelegen hiermee is de behandeling ook afgerond en kan je direct naar huis.Nazorg:Je krijgt duidelijke nazorginstructies mee die geen aanleiding geven tot overige vragen.Dokter Ahmad heeft een aantal keren tussendoor persoonlijk contact opgenomen om te vragen hoe de herstelfase verloopt.De eerste dag heb ik voor het slapen gaan 2 paracetamol genomen. Daarna niks meer,geen pijn gehad. Zwelling is er wel ontstaan op mijn voorhoofd langzaam zakkend naar je ogen. Dit is het enige oncomfortabele dat ik na de behandeling heb ervaren.Op de 6e dag was de zwelling in zijn geheel weg.eerste 5 dagen op de bank in hoek van 45 graden geslapen en binnen gebleven.Hierbij de foto van de 10e dag na de behandeling. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat en voor degene die twijfelen gewoon doen valt 110%mee!Leeftijd:35Aantal grafts: 2400Haar: kruin dun haar/deels kaal en haargrens voorkant dunner.
Harm de Veer
Harm de Veer
16:53 23 Oct 20
Aan de FueGenix Haarkliniekt.a.v. Dr. M. AhmadWij willen graag onze waardering uitspreken voor het consult dat mijn vrouw en ik mochten ontvangen.Op uitgesproken deskundige wijze werd ons op plezierige wijze uitgelegd wat een haartransplantatie inhoudt ,hoe deze verloopt en welke resultaten mogen worden verwacht.Ook werd ruimschoots tijd besteed aan gestelde vragen en het advies gegeven de beslissing goed te overwegen zonderenige druk uit te oefenen.Kortom wij zullen zeker gebruik maken van uw kliniek indien wij voor een haartransplantatie kiezen.Met vriendelijke groet,Drs H.J. de Veer
Stef van wiechen
Stef van wiechen
11:22 23 Oct 20
Fijne dokter en een prachtig resultaat! Ik ben tevreden over het resultaat maar ook zeker te spreken over het contact met de dokter. Bij Fuegenix hebben ze veel verstand van haartransplantaties!
Christiaan Dolk
Christiaan Dolk
18:24 20 Oct 20
Ik heb tot op heden een top ervaring met FueGenix haarkliniek. Ik ben heel netjes ontvangen bij het consult en kon gelijk met de dokter zelf praten en niet met een of ander verkoop mannetje. Wat in mijn optiek wel belangrijk is. Omdat hij zegt waar het op staat wat de mogelijkheden zijn en er ook daadwerkelijk verstand van heeft. Na het consult en het ontmoeten van de beste man heb ik dan ook niet lang getwijfeld om het te doen. Hij gaf me een goed gevoel en een paar weekjes later lag ik daar in de stoel.Ik was op de dag van de behandeling behoorlijk zenuwachtig! T is toch iets dat behoorlijk impact heeft op je leven. Maar werd heel ontspannen benaderd door dokter Ahmad en zijn geweldige assistenten met veel werk ervaring, dat kon ik opmaken door wat ze vertelde en der manier van werken. Ik kan jullie zeggen een top duo.Ik Was binnen no time tot rust gesteld en viel vervolgens ook gewoon nog is in slaap.Nadat alles goed verlopen was bij het eruit halen. Ben ik lekker gaan lunchen. Na de lunch gingen ze weer verder met het aanplanten van de haartjes. Dit hebben ze zo als ik het nu kan zien top gedaan! In de goeie richting gezet. En Lekker dicht op elkaar!Daarna prima contact gehad met de dokter over het herstel van me koppie. altijd gepast advies gehad als ik vragen had, altijd te bereiken. En verder nergens last van gehad op een beetje jeuk na. Ik had het erger verwacht na alles wat ik gelezen Had op internet.Verder wil ik het nog even hebben over de kliniek zelf. ik snap heel goed dat mensen hier over twijfelen. ten eerste ik maak geen reclame voor het bedrijf. Ik doe dit omdat ik de dokter echt een aardige man vind en ik persoonlijk vind dat hij ze werk met passie en plezier doet. en vooral goed werk levert!!Ik had in het begin ook mijn twijfels over de kliniek. kon der weinig tot niks over vinden, weinig recensies en een hoop vraagtekens. zo lekker nuchter als ik ben loop ik daar niet voor weg maar begon ik me eigen is te verdiepen in de heer Ahmad. ik stelde de dokter recht door zee vragen. bijvoorbeeld waarom hij in een verzamelpand zit en niet een eigen grote praktijk heeft? ik vroeg hem waarom er recensies tot maximaal 3 maanden oud terug te vinden waren en niet meer want er werd gezegd dat er 10 jaar werkervaring was/is.De dokter gaf aan bij mij dat hij zelf 5 jaar werkervaring heeft in het vak en zijn assistenten 15 +, maar niet in zijn eigen praktijk maar bij andere grote praktijken. welke dat precies zijn weet ik niet meer dat moeten jullie zelf maar even vragen bij hem. wat in mijn optiek dus gewoon klopt. hij heeft eerst ervaring op gedaan en is vervolgens voor zichzelf begonnen. dan komen we dus aan op vraag 2 waarom is er niet meer terug te vinden dan maximaal 3 maanden oude recensies? dat komt omdat hij dus pas 3 maanden voor zichzelf begonnen is. En dus geen groot klanten bestand heeft. En daardoor nog niet veel resecties heeft en ze niet zelf wilt aanmaken om zo zieltjes te winnen. Ik weet zelf hoe moeilijk het is om een klanten bestand op te bouwen en een bedrijf vanaf 0 te moeten opbouwen. ik heb niks aangekondigd van te voor en dokter Ahmad wist mij toch te overtuigen door in mijn optiek eerlijk te antwoorden en open kaart te spelen. waardoor ik besloot hem een kans te geven en te kijken of hij ze praatjes waar kon maken.ik zal een foto bijvoegen om te laten zien hoe mij hoofd hersteld is en er na 10 dagen uitziet. mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd een bericht sturen via hier.PS: 1650 graft
Wesley Wind
Wesley Wind
04:19 07 Oct 20
Ik heb onlangs contact gehad met deze kliniek. Op het moment dat ik aan gaf dat ik een probleem heb met mijn kaalheid gezien mijn jonge leeftijd. Heb ik een eerlijk advies gekregen en heb ik een erg fijn contact met de specialist. Ze zijn echt bereid je te helpen en geven je goede fijne maar eerlijke adviezen. Ik zal zeker contact houden en voor vragen bij ze langsgaan.
Noa vdt
Noa vdt
18:22 06 Oct 20
Net bij een super consult geweest! Wat is dit een eerlijke top dokter, veel ervaring en veel te weten gekomen. Voelde meteen goed aan en het gesprek verliep fijn. De dokter is super eerlijk over wat er wel en niet mogelijk is dus geen verkoop praatjes! Een SUPER kliniek en zeker aan te raden.
Rens De bresser
Rens De bresser
17:55 06 Oct 20
Zojuist op consult geweest voor het bijwerken van mijn haarlijn en minimale inhammen.Daarbij het oprecht en eerlijk advies gekregen om nog een tijdje te wachten en contact te houden hoe het zich ontwikkeld in de toekomst.Echt een top consult en ook ontzettend veel wijzer geworden dan bij andere praktijken !Het consult is in de behandelkamer gegeven door de arts zelf wat natuurlijk een veel beter en vertrouwder beeld geeft !Bedankt voor het professionele advies ✓
Casper Fortis
Casper Fortis
18:38 03 Oct 20
5 weken geleden behandeld en nog steeds een betrokken arts. Hoe persoonlijk wil je het hebben! Ik wilde eigenlijk naar Turkije reizen voor een behandeling. Maar covid-19 plus na een gesprek met de arts bij Fuegenix was ik overtuigd. Hij belooft geen sprookjes en weet waar hij het over heeft. Hij houdt ook alvast rekening met de toekomst. En zegt het eerlijk wanneer je irreele verwachtingen hebt. Zoals in mijn geval. Ik wilde een te lage haarlijn en ook de zijkanten bijgewerkt. Dat zou dus niet natuurlijk ogen plus ik zou grafts 'verspillen' die ik mogelijk in de toekomst elders nodig zou hebben. Aanrader!
Lars Keizer
Lars Keizer
17:04 03 Oct 20
Eigenlijk erg goede ervaring vanaf de start. Niet alleen kon ik erg snel geholpen worden, de behandeling zelf was eigenlijk vrijwel pijnlos.Dr. Ahmad, de uitvoerende arts heeft mij alles duidelijk uitgelegd. Wat was mogelijk; wat was niet mogelijk; en ook heel belangrijk, welke risico's er zijn. Hoewel veel klinieken de tendens hebben om op te blazen wat er mogelijk is heeft Dr. Ahmad mij gewoon heel duidelijk verteld wat gezien mijn leeftijd en "haarstatus" de beste behandeling was. Uiteindelijk 2280 graft met sapphire FUE.Nu ongeveer een week later geen last meer en de grafts lijken zich goed vast te grijpen. Nu begint het lange wachten, maar tot nu toe eigenlijk alleen maar positief! Het kost wat, maar dan krijg je ook wat.
Pet 87
Pet 87
11:09 03 Oct 20
Ik heb gekozen voor Fuegenix omdat de arts kennis had, geen hiërarchie en vooral realistisch was wat betreft dat er geen wonderen verricht konden worden en ik voelde mezelf er goed bij. De operatie was prima gegaan naar mijn idee en er werd duidelijk gecommuniceerd welke stappen ondernomen werden. Het herstel proces is lopend en tot nu toe ben ik tevreden. Wel moet ik nog een 6 tot 12 maanden wachten op mijn resultaat. De arts is bijna altijd telefonisch bereikbaar via app of telefoon, wat ik heel erg waardeer. Wat het eindresultaat wordt is afwachten.....
Jochem
Jochem
11:19 01 Oct 20
Top kliniek! In het begin was ik sceptisch omdat de kliniek nieuw is en er nog weinig reviews waren. Toch maar gedaan, want ik had echt geen zin om naar Turkije te gaan of om heel veel meer te betalen bij andere (bekende, ervaren) klinieken in Nederland.Tijdens de operatie voel en merk je echt dat de dokter en assistentes heel erg kundig zijn. Alles liep soepel en goed zoals ook beloofd was.Verder is de dokter altijd bereikbaar voor vragen wat erg prettig is.Kortom, super tevreden, ben benieuwd naar het resultaat over een paar maanden maar heb er het volste vertrouwen in dat het mooi wordt!
Guust S
Guust S
06:29 25 Sep 20
FueGenix, hierbij wil ik jullie onwijs bedanken voor deze super ervaring!Na lang nagedacht te hebben over een haartransplantatie heb ik onderzoek gedaan naar verschillende klinieken in zowel binnen- als buitenland. Bij FueGenix heb ik ook een consult gehad en voelde direct goed: er wordt veel kennis en ervaring met je gedeeld en ook direct met je meegedacht over de mogelijkheden.Dr. M. Ahmad is een vakman en eerlijk in zijn werk.Vrijwel direct na het consult hebben we een datum geprikt voor de behandeling en zijn we daarna aan de slag gegaan. De assistentes zijn ook vakkundig en geven je gedurende de behandeling een fijn gevoel. Over 6 tot 12 maanden zal ik mijn resultaat laten zien door foto’s met jullie te delen. Wat voor mij ook een bijdrage heeft geleverd aan deze fijne ervaring is dat ik op ieder moment vragen kan stellen over de nazorg.De behandeling is goed verlopen en ik ben tot zover zeer tevreden. FueGenix zou ik zeker aanraden!Hartelijke groeten,Guust S.
Sohaib Ahmad
Sohaib Ahmad
12:05 24 Sep 20
Kristina Volkaviciene
Kristina Volkaviciene
10:23 21 Sep 20
Snelle en duidelijke reactie,klachten serious nemen,consult mbt mijn persoonlijke situatie:stelling van de diagnose en eerlijk en passend advies/ behandeling:dit alles noem ik een echte professional!Doordat ik een eerlijke en juiste advies heb gekregen mbt mijn haartoestand van Dr.M.Ahmad per direct met behandeling gestart en als resultaat :Na 2 weken tijd geen haaruitval meer en hergroei van mijn haar !!! Zo blij!!! Een echte aanrader!
Harun Pinarbasi
Harun Pinarbasi
12:45 19 Sep 20
FUE sapphire behandeling laten doen. Heel fijn contact met de arts zelf. Aanwezig voor vragen en onduidelijkheden enzo. Ik kon hem bij wijze van midden in de nacht wakker bellen. Ik ben doorverwezen door een vriend die door dezelfde arts is behandeld toen hij 3 jar geleden bij een andere kliniek werkte. Ik ben erg tevreden over de resultaten. Ik was altijd erg bang dat het veel pijn zou doen maar dit viel erg mee, weinig tot geen pijn ervaren. Ik had de stap achteraf gezien al veel eerder moeten zetten!
Mostafa Said
Mostafa Said
09:54 19 Sep 20
Kundige specialisten die weten waar ze mee bezig zijn! Erg behulpzaam en hebben veel geduld. De service die je wilt. Zeker een aanrader
Joseph
Joseph
11:10 18 Sep 20
Zeer tevreden over zowel resultaat als behandeling! Vanaf het begin goed ontvangen. Ben hiervoor al bij verschillende klinieken geweest, maar had nergens het gevoel dat ik bij FueGenix heb mogen ervaren. Bij FueGenix zit je tijdens de consult met de Arts zelf aan tafel, neemt uitgebreid de tijd en geeft een duidelijk uitleg over de behandeling.Ze werken ook met microscopen om de haarlijn zo natuurlijke mogelijk te maken, dat heb ik nog bij geen andere kliniek gezien.Na de consult hebben we een afspraak gemaakt voor de behandeling.En elke stap wordt uitgelegd en als je tijdens de behandeling vragen hebt worden deze ook netjes en duidelijk uitgelegd door dr Ahmad.De behandeling ging zoals verwacht. Fijne assistenten. Na de behandeling heb ik nog goed contact gehad voor de nazorg, ik kan de Arts persoonlijk appen en reageert ook altijd vlot. Zeer proffesioneel! Kan niks anders zeggen dan dat ik iedereen deze kliniek aanraad!
Suleman Qadar
Suleman Qadar
23:53 17 Sep 20
What an amazing experience with amazing doctor From start to finish can not thank-you enough for your professionalism and care. I can safely Say FueGenix Haarkliniek have been so professional and always willing to answer any quires I had. I’ve just returned home from Netherlands after having my surgery and Where all of the staff and surgeons were amazing from start to finish very professional , i would highly recommend them to anyone who is thinking about having a Hair transplant.I’ll put a review up in 6-12 months when I start seeing results. From what Iv seen with his other patients amazing result can’t wait to see my own result when it starts growing have full faith in his hair Transplant.Once again just want to thank everyone for being so professional and reassuring with any quires and worries I had. And making me feel like part of there little familyMany ThanksSully Q
Ben Aalderinks
Ben Aalderinks
20:40 17 Sep 20
Ik heb niet eerder meegemaakt dat er een arts, in de commerciële sector zich gedraagt zoals dat zou moeten. Gewoon heel information en gericht op jou als patiënt. Totaal niet pusherig. dit gedrag en de kennis die de arts bezit hebben mij besloten om mijzelf hier te laten behandelen. Nu is het wachten op het resultaat maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het goedkomt.
Basir Karim
Basir Karim
19:28 17 Sep 20
Ik ben gegaan voor een transplantatie van 2700 grafts. Gekozen voor deze kliniek vanwege hun expertise in het behandelen van mislukte haartransplantaties. Mijn haarlijn was na de 1e Haartransplantatie helaas niet goed gelukt. Dr. M. Ahmad heeft mijn kruin behandeld, mijn haarlijn weer natuurlijk gemaakt en advies gegeven om mijn haaruitval te verminderen. Chapeau.
Sheraz Iqbal
Sheraz Iqbal
19:16 17 Sep 20
C De Keijzer
C De Keijzer
18:25 17 Sep 20
Ik ben 4 jaar geleden door dr Ahmad behandeld in een andere kliniek. Destijds mijn haarlijn gedaan. Dit is heel mooi geworden en ben erg tevreden met het resultaat. Krijg nauwelijks opmerkingen, dus dat betekend dat het niet nep lijkt, wat dus goed is. Nu ging ik terug voor mijn kruin en blijkt dat de arts hier niet meer werkte en een eigen kliniek heeft.Ik kon gauw terecht voor een consult en een behandeling. Ik ben 4 weken geleden behandeld en nu is het weer lang geduld hebben.De haartjes zijn allemaal uitgevallen, maar dit hoort erbij in het begin. Het is het wachten waard.Zijn werk kennende zou ik de kliniek in ieder geval aanbevelen aan anderen.
sam sim
sam sim
18:22 17 Sep 20
Nawid Ectrie
Nawid Ectrie
17:46 17 Sep 20
Geweldige kliniek! Fijn contact met de aardige en competente arts.
johnny de jong
johnny de jong
15:04 17 Sep 20
Percy Hillebrandt
Percy Hillebrandt
09:17 18 Aug 20
Persoonlijk contact gehad met dokter Ahmad. Hij heeft mij aan de hand van verstuurde foto's van mijn haarlijn een eerlijk advies gegeven en aangegeven dat ik met 1500 grafts klaar kan zijn. Helaas door de situatie wat zich nu afspeelt kan ik nu geen behandeling starten, maar ik kan niet wachten totdat ik de kliniek binnen kan lopen en uiteindelijk weer met een volle bos naar buiten kan lopen!
Brian Van schaik
Brian Van schaik
08:14 16 Aug 20
Snelle, duidelijke en vooral eerlijk advies, waarin werd aangegeven dat een transplantatie gewoonweg nog niet nodig is. Duidelijk advies gekregen over het sterk en gezond houden, zodat een transplantatie zo lang mogelijk kan worden uitgesteld.Erg tevreden met de eerlijkheid en het goede advies.
Hamzah
Hamzah
17:34 30 Jul 20
foto opgestuurd, best snel een reactie gekregen met het advies om nog te wachten met een haartransplantatie gezien mijn haaruitval patroon nog niet geschikt is voor een haartransplantatie.enige haarkliniek waarvan ik een eerlijke reactie heb ontvangen, waardeer ik heel ergover een aantal jaar misschien weer proberen 🙂

Deze website maakt gebruik van cookies 🍪. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.