DutchEnglish
DutchEnglish

Sprookjes? Lees Eens Wat Onze Klanten Hebben Ervaren…

Anthony van de Pol
Anthony van de Pol
12:21 17 Jun 22
De afgelopen jaren begon ik behoorlijk kaal te worden. Eind 2021 bereikte ik een punt waarop ik zo kaal aan het worden was dat ik besloot om een haartransplantatie te ondergaan. Na een aantal maanden onderzoek kwam ik natuurlijk uit bij de bekendere klinieken in binnen- en buitenland. Uiteindelijk heb ik voor Fuegenix gekozen omdat ik louter positieve reviews las, maar belangrijker nog omdat Fuegenix bestaat uit één behandelde arts, Dr. Munib Ahmad, waarmee je niet alleen direct in contact staat, maar die ook de behandeling zelf uitvoert. Hierdoor weet je vrijwel zeker dat de getoonde resultaten van eerder uitgevoerde haartransplantaties zijn te herleiden tot de arts die je ook gaat behandelen. Voor mij was dat wel een geruststellende gedachte. Daarnaast vond ik het ook belangrijk om een zo natuurlijk mogelijke haarlijn te krijgen. Aangezien dat één van de specialisaties is van Dr. Munib gaf dat voor mij de doorslag om de haartransplantie bij Fuegenix te ondergaan.Het consult en contact met Dr. Munib heb ik als zeer prettig ervaren. Je staat direct met hem in contact en hij is altijd bereikbaar. De behandeling zelf is mij ook reuze meegevallen. Ik keek met name op tegen het lang stilliggen. Maar dit viel mij behoorlijk mee. Ook de nazorg is tot op heden top. Wat mij verder opvalt en het benoemen waard is, is dat de wondgenezing ontzettend snel gaat en het donorgebied en gebied waar de grafts zijn geplaatst er ontzettend verzorgd uitziet. Vooral als je dit vergelijkt met de resultaten van andere klinieken vlak na een ingreep. Ik ga ervanuit dat dit te maken heeft met de nazorg procedure die Fuegenix voorschrijft maar het kan natuurlijk ook van persoon tot persoon verschillen.Het is voor mij op dit moment van schrijven nog een paar maanden wachten voordat het eindresultaat zichtbaar wordt, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit gewoon een goed resultaat gaat worden. Afsluitend wil ik wel nog even benadrukken dat iedereen zijn keuze altijd wel zal rechtvaardigen. Fuegenix is geen goedkope kliniek. Uiteindelijk betaal je altijd voor goede kwaliteit en daar is ook niets mis mee. Ik kan mij echter wel voorstellen, vooral voor mensen die verdergaande kaalheid hebben en dus 2 behandelingen nodig hebben, de prijs te hoog wordt. Als de prijs minder van belang is of je hebt het ervoor over, al dan niet omdat je maar één behandeling nodig hebt, en je wilt voor het beste en natuurlijkste resultaat gaan, dan zou ik geen reden weten waarom je niet voor Fuegenix zou moeten kiezen!
gerwin Hop
gerwin Hop
13:05 14 Jun 22
Nadat ik verschillende klinieken had bezocht, was er na mijn bezoek aan Fuegenix maar een conclusie mogelijk: "Dit wordt em!"Er zijn veel aanbieders en het is als leek moeilijk om te bepalen welke kliniek nu echt goed is. Tegelijkertijd is een haartransplantatie een belangrijk ding. Het bepaalt toch voor een deel je uiterlijk en je wil dat je de best mogelijke zorg en toewijding krijgt.Die toewijding en zorg vond ik bij Dr. Munib Ahmad. Hij doet zelf de intake en doet ook zelf de behandeling. Hij is gecommitteerd aan een "natuurlijk" resultaat. Dat vond ik belangrijk. Hij doet ook geen loze beloften. Je weet op voorhand wat er nog wel en wat niet mogelijk is.Tijdens de ingreep wordt pas duidelijk, dat een haartransplantatie uitvoeren echt vakmanschap vergt. Munib en zijn assistente zijn urenlang met hyperfocus bezig om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.Ook na de behandeling staat Munib in continu contact om de voortgang te monitoren en eventuele vragen te beantwoorden.Ik beveel deze kliniek op basis van eigen ervaring van harte aan.
Sai Hung Sung
Sai Hung Sung
13:13 05 Jun 22
Goed geïnformeerd van tevoren hoe de behandeling zal gaan door de arts zelf, de behandeling zelf ging voorspoedig en ook de nazorg was goed. Elke dag had ik na de behandeling contact met dr. Ahmad over het herstel. Ik kan terecht met al mijn vragen. Ben tot nu toe erg tevreden. Nu wachten of het resultaat ook zo goed is :D.
Rowin Willems
Rowin Willems
17:24 04 Jun 22
Na veel onderzoek en verschillende consults gaf dr. Munib mij het meest vertrouwde gevoel door een eerlijk consult en mooie visie voor de behandeling (picasso (arts) en canvas (mijn haar)). De operatie zelf was even pittig maar de skillset van Munib (arts doet operatie zelf), goede assistent en lekkere lunch helpen je door de dag heen. Met de duidelijke nazorginstructies (+nazorgpakket) en het hele fijne persoonlijke whatsapp contact met Munib verloopt het natraject zorgeloos. Ik ben heel blij met het resultaat en kijk uit naar het eindresultaat over 14 maanden. Een mooi referentiepunt; een goede vriend van mij die ook een haartransplant heeft gedaan (Turkije) was onder de indruk van het resultaat. Het prijskaartje is wel wat meer maar, daar krijg je wel kwaliteit voor terug. Een mooi resultaat voor de rest van je leven. Als je een operatie overweegt zal ik zeker aanraden om bij Munib langs te gaan.
Mustafa Kilinc
Mustafa Kilinc
12:28 29 May 22
Hallo allemaal,Ik heb begin mei een haartransplantatie ondergaan bij bij FueGenix. Na veel twijfelen heb ik voor deze kliniek gekozen door de zeer natuurlijke resultaten en een hele goede nazorg. De volledige behandeling wordt door de arts uitgevoerd dit in tegenstelling tot veel andere klinieken. De behandeling is nagenoeg pijnloos en de arts is heel erg betrokken bij het naproces. Elke dag is er contact geweest over de nazorg wat ik als zeer prettig heb ervaren. De nazorg is heel erg belangrijk. We zijn nu een paar weken verder en ik kan aangeven dat mijn haartransplanatie er heel natuurlijk en goed uitziet. Ook het donor gebied ziet er heel goed uit. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat nu.Ik kan iedereen aanbevelen een haartransplantatie bij FueGenix uit te laten voeren.
Ernst Koopman
Ernst Koopman
16:27 29 Apr 22
in 1 woord perfect. Na lang getwijfeld te hebben over een haartransplantatie heb ik vorig jaar september een consult aangevraagd via de website van Fuegenix. Ik had dezelfde dag nog een antwoord van Dr. Munib en een datum afgesproken. Tijdens het consult had Dr. Munib alle tijd. Mijn donor gebied werd onderzocht als ook de plek waar van de transplantatie. Verschillende haarlijnen en mogelijkheden werden besproken. Dr. Munib is serieus en het gevoel was meteen goed en heb niet verder meer gekeken naar andere klinieken. Dit jaar februari heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en gevraagd om een afspraak te maken. Ik woon in het buitenland en tijdens pasen zou ik in Nederland zijn dus een goede planning was een vereiste. Hoewel de agenda redelijk vol zat, kon ik 2e paasdag terecht en dit kwam uitstekend uit. De dag van de behandeling is zeer rustig verlopen en heb mij op geen moment ongemakkelijk gevoeld behalve om mijzelf voor de eerste keer kaal te zien en ook dit viel eigenlijk ook wel mee!De nieuwe haarlijn werd opnieuw besproken en ingetekend waarna de behandelijk kon beginnen. De verdovingsprikken zijn vervelend maar snel voorbij. Tijdens de behandeling zelf heb ik geen pijn gevoeld en er waren momenten dat ik bijna in slaap viel. De behandeling in totaal heeft van 07:15 tot 14:30 geduurd. Dr. Munib is erg betrokken tijdens het hele process en zeker ook met de nazorg. sAvonds kreeg ik een appje hoe het ging en of ik een foto kon doorsturen om te kijken hoe het ervoor stond. De dagen na de behandeling hebben we minimaal 1x per dag contact gehad om te checken en eventuele vragen te beantwoorden.Niets dan lof voor Munib en zijn assistente. De behandeling is 100% meegevallen en de persoonlijke benadering en vooral oprechte betrokkenheid is fantastisch. Ik ben erg blij met het resultaat dusver. 14 dagen na de behandeling kunnen sommige mensen niet geloven dat ik een transplantatie heb laten doen. Resultaat ziet er heel natuurlijk uit en het herstel gaat snel.
Vissers Petfood
Vissers Petfood
12:00 28 Apr 22
Super kliniek! Van consult, behandeling tot nazorg contact gehad met dr.Munib Ahmad.Nu twee weken geleden behandeling gehad. Ben benieuwd naar jet resultaat. Maar mijn ervaring met FueGenix haarkliniek is TOP!
Tim S
Tim S
08:50 27 Apr 22
Op dit moment nog geen haartransplantatie gehad, maar het intakegesprek met de Munib was zeer uitgebreid en prettig. Ik ben bij verschillende klinieken geweest om me te laten informeren. Echter heb ik nergens zo'n goed en betrouwbaar gevoel gekregen in de kennis en kunde van de arts en tevens behandelaar als bij Munib. Hij is eerlijk over mogelijkheden en duidelijk over wat er wel en niet kan. Een zeer prettig consult wat mij het vertrouwen geeft om een haartransplantatie door hem te laten voldoen.
Nick
Nick
15:58 25 Apr 22
Bij eerste contact, intake, gelijk gevoel van vertrouwen. No-nonsense, gedegen donor gebied check, helder verhaal, duidelijk (brede)kennis van zaken. Er wordt snel gereageerd op berichten, dat is heel fijn, vooral ook na de operatie.Ik liep hier al heeel wat jaren mee. Als jonge man wilde ik dit niet en heb ik werkelijk van alles geprobeerd het uitvallen van mijn haar te remmen en te maskeren. Een enorme beperkende frustratie die ik niet langer wilde dragen. Ik heb getracht met hulp het te accepteren, echter zat de identificatie met mijn haar dieper en besloot ik vorig jaar toch mijn haar te laten transplanteren.Voor mij, afgerekend met een grote onzekerheid, want een waanzinnig gevoel van bevrijding. De manier waarop Fuegenix nuchter/no-nonsense maar respectvol mee om ging, heb ik als prettig en steunend ervaren. De enorme (com)passie en gedrevenheid die voelbaar was in de stilte tijdens de operatie, gaf nog meer vertrouwen.Ik had aanvankelijk al een afspraak voor bij een andere kliniek, maar wenste toch een second opinion. Blij dat ik dit gedaan heb, want na intake was ik gelijk om, zonder enige twijfel.Dank je wel Fuegenix! 🙏🏼P.S. ik kom tzt graag terug voor mijn kruin..
Amon De Keyser
Amon De Keyser
05:41 24 Apr 22
I have looked for a couple of hospitals, but had the best feeling with Fuegenix, based on interactions with the doctor and results seen from previous patients. Dr. Munib will not go for an unrealistic solution which will only give a nice result on the short term, but really thinks ahead! I’m 2 weeks post operation, you don’t see any wounds anymore. The surgery and care post operation are world class!
Robin Verbij
Robin Verbij
10:40 22 Apr 22
Na een aantal jaren twijfelen toch maar een haartransplantatie gedaan.Ik had het adres van FueGenix via mijn kapper gekregen, die zei dat deze de beste is. En ik moet zeggen het is heel mooi geworden na de behandeling zijn ze altijd bereikbaar ook s' avonds om 23.00 uur als het nodig is of omdat dat zo uitkomt. Ik zou FueGenix zeker aanraden.
Niels Vermij
Niels Vermij
06:45 21 Apr 22
Een kleine twee weken geleden heb ik mijn haartransplantatie laten uitvoeren bij dokter Ahmad. Van begin tot eind ben ik daar zeer over te spreken.De behandeling en het contact voor de behandeling was erg fijn. Ik wist precies wat ik kon verwachten.De dagen na de behandeling waren vooral wat ongemakkelijk en maakte soms onzeker, maar door de korte lijntjes met dokter Ahmad werd ik telkens gauw gerustgesteld.En nu is het afwachten tot het uiteindelijke resultaat!
Dempsey Bultynck
Dempsey Bultynck
15:11 19 Apr 22
Juist terug thuis van een HT bij Fuegenix . Ik had pas vorige week een consultatie bij Dr Ahmad . Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en ik had al snel veel vertrouwen in deze arts. Omdat ik snel geopereerd wilde worden koos ik voor de week erna al om de behandeling te laten gebeuren . Was ook de enige dag die nog vrij was voor half juni .vandaag dus behandeld geweest en alles is vlot verlopen . Ik ben Dr Ahmad zeer dankbaar dat deze ingreep zo snel gebeurd is , en alles er zeer goed uitziet op dit moment . Dus , overweeg jij een HT ? Ga dan zeker eens langs bij Fuegenix . alles kan , niets moet ! Nogmaals dank Dr .
Y. G
Y. G
18:41 12 Apr 22
Ik werd op mijn 21e helaas al kaal en op den duur heb ik de tondeuse erover gehaald. Toch miste ik mijn haar wel en na lang twijfelen heb ik de beslissing genomen een haartransplantatie te ondergaan. Natuurlijk eerst gekeken naar Turkije maar na veel onderzoek wilde ik liever voor kwaliteit gaan. Via haarweb ben ik terecht gekomen bij FueGenix , wat voor mij ook nog eens dichtbij is. Bij het eerste consult voelde het meteen goed. Dr. ahmad verkoopt geen sprookjes , je hebt direct contact , hij voert de hele procedure zelf uit en je merkt dat het een perfectionist is in zijn vakgebied. De transplantatie zelf was niet pijnlijk en door de professionaliteit rondom de hele procedure had ik er alle vertrouwen in. Het is nu 2 weken na de transplantatie en alles ziet er supergoed uit. Nu is het wachten op het eindresultaat. Ook de nazorg is goed en de communicatie verloopt makkelijk. Het enige nadeel is de prijs maar daar krijg je ook wat voor terug.Wil je graag weer een volle kruin of een natuurlijke haarlijn en ga je voor pure kwaliteit, kies dan voor FueGenix!
Ferdi kika
Ferdi kika
16:29 08 Apr 22
Voor mijn tweede haartransplantatie, na goed onderzoek, gekozen voor FuegenixDr Munib Ahmad heeft een herstelbehandeling uitgevoerd ivm onnatuurlijke haarlijn uitgevoerd door andere kliniek. Ook temples behandeld. En uitdunnende kruin. Bijna 2950 grafts.Zit nu op ruim twee maanden.Heb dr Munib ervaren als een arts die goed luistert, realistisch is omtrent verwachtingen en prettig in de omgang. Verder valt op dat dr Ahmad na de behandeling de benodigde nazorg geeft. Hij belt of appt regelmatig omtrent de status van herstel na de ingreep en vraagt ook foto’s toe te zenden. Erg actief dus. Zijn resultaten ogen alsof je geen HT hebt gehad. Kan niet wachten op het eindresultaat.
Henk
Henk
21:43 03 Apr 22
Tijdens het eerste consult met Dr. Munib kreeg ik een realistisch advies over mijn haartransplantatie. Geen reclame praat maar meteen duidelijke en eerlijke haaranalyse en wat haalbaar is. Een kostenraming en foto's van andere haartransplantaties die vergelijkbaar zijn met mijn haarvorm. Mijn behandeling is twaalf dagen geleden gedaan door Dr. Munib zelf met assistente. Ik ben zeer tevreden met de behandeling (kruin en voorzijde) en ook met het resultaat. De eerste week sliep ik slecht en is het donorgebied heel gevoelig. De gevoeligheid neemt af en mijn hoofdhuid is al veel rustiger. De nazorg instructies heb ik opgevolgd en zijn zeker van belang. Ook het contact via Whatsapp met Dr. Munib is waardevol en geruststellend.Foto 1 - hoe het wasFoto 2 - dag na de behandelingFoto 3 - op dag 12 na de behandeling
Haci Malkoc
Haci Malkoc
15:29 02 Apr 22
Heldere uitleg en een eerijk verhaal wat je kunt verwachten. De resultaten zijn niet te evenaren. Ben zelf nu een maand geleden behandeld en heb er vertrouwen in dat het uitmuntend zal worden.Wil je eerijk advies, een natuurlijk, vol en perfect resultaat dan is dit de kliniek waar je moet zijn. Ik kan fuegenix dan ook iedereen aanbevelen.
U R
U R
07:23 02 Apr 22
Ik heb per toeval deze kliniek ontdekt in mijn zoektocht. Hierna kwam ik na goed onderzoek erachter dat het toch echt de meest natuurlijke resultaten heeft. Op consult geweest en hier echt een super goed gevoel aan overgehouden. Dr. Ahmad verkoopt niks, verteld je alleen eerlijk wat je kunt verwachten. En de resultaten die hij neerzet zijn niet van echt te onderscheiden.Vorige week de behandeling ondergaan en nu al geen klachten meer ervan. Donorgebied is ook erg netjes en niks meer van terug te zien.Nu wachten op het resultaat maar gezien zijn resultaten is er geen twijfel voor mij maar eerder aftellen tot maand 6.Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen. De kosten liggen wat hoger dan bij anderen, maar als het om uw uiterlijk gaat, dan is besparen geen goede keuze.
Rutger Albers
Rutger Albers
19:22 01 Apr 22
3 weken geleden geholpen. Al blij met het huidige resultaat, al zal het echte resultaat pas na maanden te zien zijn. Communicatie is erg duidelijk. Er wordt eerlijk verteld wat er te verwachten is van de behandeling en de resultaten.De behandelig zelf verliep vrij vlot, het was een stuk sneller klaar dan ik eigenlijk had verwacht. Rond 7 uur begonnen met het aftekenen en uiteindelijk stond ik om half 3 weer buiten.Fijn dat er na de behandeling nog contact is via Whatsapp. Munib reageert erg snel, ook in de avond of in het weekend.
Jouke Maijer
Jouke Maijer
12:31 30 Mar 22
Na veel speurwerk op haarweb en een goed intake gesprek bij FUEgenix wist ik dat dit de perfecte haarkliniek voor mij was. Munib was altijd vriendelijk, maakte hier een daar een grapje, maar was over het algemeen heel professioneel. Tijdens de haartransplantatie ging hij zeer gefocust te werk, en met resultaat. De 2500 graft waren om half 3 in de middag al allemaal getransplanteerd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met het resultaat, en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat over 12 maanden...!
J S
J S
09:59 29 Mar 22
Een haartransplantatie is voor de meesten een intensieve en kostbare ingreep. Bij het maken van de juiste keuze is het daarom belangrijk goed zicht te hebben op de factoren die hierbij een rol spelen. Bij FueGenix is dit zeer transparant: via website en social media is er genoeg voor- en na beeldmateriaal beschikbaar (wordt regelmatig upgedate), de behandelaar geeft een eerlijk en gepersonaliseerd advies (waarbij ook kritisch wordt gekeken naar het toekomstig verloop van haaruitval) en als laatste leidt de behandelaar zowel het consult als de behandeling zelf. Ook het contact met de behandelaar verloopt prettig, via whatsapp en mail krijg je altijd op dezelfde dag nog bericht terug.Ikzelf heb vorige week de behandeling ondergaan en kan tot nu toe alleen maar positief zijn. De operatie verliep soepel; de verdovingen zijn even pijnlijk maar zorgen er vervolgens ook voor dat je er vrij relaxed bij ligt. De operatie wordt uitgevoerd door de behandelaar zelf en zijn assistent. Vanzelfsprekend zijn de dagen erna fysiek wat ongemakkelijk maar met de nazorginstructies is vrij duidelijk wat je kunt verwachten en hoe je je herstel zo goed mogelijk kan bevorderen. Met de behandelaar onderhoud je via whatsapp dagelijks contact over herstel d.m.v. foto's.Een week na de behandeling kan ik nog geen oordeel over het eindresultaat geven maar kan ik wel vaststellen dat de behandelaar, Munib Ahmad, er alles aan doet om het beste resultaat te bewerkstelligen. Munib komt over als een zeer ambitieus en fanatiek persoon die de behandeling bloedserieus neemt. Daarnaast is het ook een relaxte vent met gevoel voor humor.FueGenix onderscheid zich wat mij betreft dus op het gebied van transparantie, persoonlijke behandeling en kwaliteit van het werk. Bij veel andere klinieken betaal je wellicht minder maar is het onduidelijk wat je kunt verwachten, wat voor mij een dealbreaker is.Al met al dus erg tevreden en ik kijk uit naar het eindresultaat.Mvg, J.
Niels Ariesen
Niels Ariesen
17:59 28 Mar 22
Bij het intakegesprek had ik direct een goed gevoel. Ik kreeg direct het gevoel dat hij mij wilde helpen en ik voelde niet als een nummer.De hele behandeling heb ik al positief ervaren. Werd op mijn gemak gesteld en heb de hele behandeling nergens last van gehad. Bij vragen kreeg ik vrijwel direct antwoord via de app.Had het niet beter kunnen wensen.
R H
R H
21:54 19 Mar 22
Ik ben inmiddels 4 weken geleden behandeld en alles is perfect verlopen.Bij het consult krijg je een duidelijk beeld van wat er mogelijk is in jouw situatie en dit bespreek je met de arts die je later ook gaat behandelen. Dat in combinatie met de relaxe sfeer geeft je een vertrouwd gevoel.De behandeling is mij heel erg meegevallen. Na de verdoving is het gewoon rustig op het gemakje liggen. De arts is heel duidelijk in de communicatie wat erg fijn is.De nazorg is ook perfect geregeld. Je hebt dagelijks contact na de behandeling en je kunt via whatsapp altijd vragen stellen als je die hebt.Ben heel erg tevreden over Fuegenix en heel erg benieuwd naar het uiteindelijk resultaat !
R den Boer
R den Boer
03:25 22 Feb 22
Zeer vriendelijke arts die je het beste advies zult geven op consult. Top behandeling en nazorg incl. 24/7 contact rechtstreeks met de arts zelf. Behandeling begin feb. gehad. Nu nog paar maandjes wachten!
Raf Van Den Heuvel
Raf Van Den Heuvel
14:27 19 Feb 22
Na lang zoeken en vergelijken op consultatie gegaan bij Dr Munib Ahmad.Direct was ik overtuigd door zijn professionele en passionele benadering van haartransplantaties. Dat hij de behandeling zelf uitvoert, was een belangrijke factor om voor FueGenix te kiezen.De behandeling zelf verliep perfect en volledig pijnloos. Enkel de verdoving is een pittig momentje en bereid u voor om lang stil te liggen!Na de behandeling moet je elke dag een foto van donor -en transplantatiegebied doorsturen, zodat de dokter het genezingsproces kan volgen. Als ik een vraag had, kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord.Het resultaat dat zichtbaar werd na genezing was verbluffend en ik ben ongelofelijk tevreden! Een echte aanrader!Who needs Turkey, when you have FueGenix? 🙂
Aron Kuisch
Aron Kuisch
14:19 17 Feb 22
Uitstekende ervaring van consult tot procedure en nazorg. Na het vergelijken van meerdere klinieken ben ik uiteindelijk bij Dr. Ahmad/FueGenix terecht gekomen vanwege de overduidelijke professionaliteit. De realistische verwachtingen die werden geschetst aan het begin van de behandeling werden in mijn traject vervolgens ruimschoots overtroffen: 'underpromise, overdeliver'. Het is te vroeg om het eindresultaat te beoordelen, maar niets dan lof voor het proces tot nu toe. Dank Munib! Vakwerk.
Arnoud Van Der Steen
Arnoud Van Der Steen
10:25 15 Feb 22
Het is nu een week na mijn haartransplantatie en alhoewel ik er enorm tegenop zag, kan ik nu zeggen dat ik er totaal geen spijt van heb. De ervaring met Dr. Ahmad was vanaf de eerste kennismaking positief. Hij schetst een reëel beeld wat hij voor je kan betekenen. Hij is transparant en geeft duidelijke uitleg over het proces en hij geeft je de ruimte om tot een keuze te komen. Eenmaal tot deze keuze gekomen krijg je verdere informatie over de behandeling, nazorg, etc. In zijn geheel een professionele uitstraling en persoonlijke benadering en dat geeft vertrouwen. Hij is in tussentijd bereikbaar voor vragen en reageert altijd heel adequaat. Wat ik heel prettig vond is dat hij samen met je tot een besluit komt hoe de haarlijn natuurlijk en passend te krijgen. Hij geeft zijn professioneel advies en geeft jou de ruimte om hier een ander idee over te hebben om uiteindelijk samen tot een keuze te komen. Enorm voordeel is dat hij het gehele proces begeleidt/uitvoert, van intake, behandeling tot de nazorg. De dag van de behandeling verliep in rust en uiterste aandacht voor de behandeling. Deze dag viel me achteraf reuze mee. De nazorg is ook perfect geregeld. Dr. Ahmad is bereikbaar via Whatsapp en reageert snel. Middels foto's volgt hij het herstel.Op dit moment kan ik terugkijken en vind ik het resultaat erg mooi en passend bij mij. Ik heb het volste vertrouwen dat het eindresultaat perfect zal zijn. Dr. Ahmad is een professioneel arts die zijn vak beheerst en daarnaast een vriendelijke man die zeer benaderbaar is. FueGenix is zeer aan te bevelen!
Pascal
Pascal
20:07 14 Feb 22
Heel lang getwijfeld, maar toch laten doen. Tijdens het consult kreeg ik al een zeer goede indruk van Dr. Munib. Is eerlijk en vertelt gewoon wat je mag verwachten en wat niet.Bij Munib staat kwaliteit bovenaan en dat is ook de reden dat hij zelf nagenoeg alles doet.De nazorg was ook zeer goed. In het begin regelmatig foto's opsturen daarna om de maand. Nu afwachten wat het resultaat wordt en na een maandje of 10 op voor de 2e sessie. Dit zal zeer zeker weer bij Munib gebeuren.
Joost Numan
Joost Numan
09:47 13 Feb 22
Na lang te hebben nagedacht over of ik dit moest doen of niet, ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden. Daarbij hebben meerdere bedrijven intakes gepland en offertes gemaakt. Het eerste bezoek bij Dr. Ahmad voelde goed. Professioneel, vriendelijk, meedenkend in mogelijkheden. Hij beschouwt het als kunst en is zelf alleen maar tevreden met het beste.De ingreep is geen feestje, maar goed te doen. Het duurde bijna 9 uur in totaal voor 2800 grafts. Die worden allemaal gesorteerd en uitgezocht om op de goede plaats weer te worden geïmplanteerd.Fuegenix is zeker niet de goedkoopste maar zeker de moeite waard. Mijn nieuwe haarlijn is natuurlijk. De nazorg is goed met dagelijks contact.Wat ik als positief heb ervaren is dat de behandeling in Nederland plaatsvindt. Daarnaast voert Dr. Ahmad zelf de procedure uit, niet een assistent waarvan ik niet weet hoe hij/zij is opgeleid. Als laatste denk ik dat door de werkwijze en aandacht het beste resultaat is verkregen en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat!
Laurens l
Laurens l
15:00 12 Feb 22
Erg positieve ervaring gehad bij dr. Ahmad. Van intake tot nazorg doet deze arts alles zelf. Hij is zeer gepassioneerd en komt intrinsiek gemotiveerd/zeer kundig over. Hij is heel transparant over wat er mogelijk is en wat niet. Voor en na de behandeling goed te bereiken via whatsapp voor vragen en advies op basis van foto’s. Zelfs op zondagochtend!
Matthi V
Matthi V
20:45 08 Feb 22
Na veel goede reviews besloot ik op gratis consult te gaan bij Fuegenix. Het consult was een echte eye opener, er werd me een duidelijk verwachtingspatroon voorgeschoteld.Na het consult heb ik nog enkele weekjes alle voor- en nadelen overwogen. Uiteindelijk toch de sprong in het diepe genomen en een afspraak gemaakt.De transplantatie is ondertussen ongeveer 2 weekjes geleden, alles is zeer vlot verlopen (buiten de verdoving is het helemaal pijnloos) Dr Munib voert de behandeling samen met zijn assistente helemaal zelf uit wat een grote plus is tov andere klinieken. Nu nog enkele maanden afwachtenVooral het persoonlijk contact via Whatsapp voor en na de behandeling komt echt goed van pas aangezien het toch allemaal nieuw voor je is.Als je twijfelt over een haartransplantatie zou ik zeker op gratis consult gaan, je bent achteraf steeds vrij om te beslissen.
D T
D T
11:53 01 Feb 22
Na veel positieve berichten gelezen te hebben hier en op een forum heb ik besloten om een consult aan te vragen bij deze kliniek.Dit gesprek vond ik erg fijn en merkte gelijk dat de arts met veel passie over zijn beroep sprak.Ik heb ook zeker voor deze kliniek gekozen, omdat de arts de hele dag met jou bezig is in tegenstelling tot veel andere klinieken waar het voornamelijk assistentes zijn die de werkzaamheden doen.Paar maanden later ben ik hier behandeld aan mijn inhammen en steeds verder terug trekkende haarlijn.De behandeling is mij reuze meegevallen. Ja de verdovingsprikjes zijn niet lekker, maar dat is even doorbijten, want daarna voel je er niks meer van.Tot nu toe ben ik erg tevreden met het resultaat, maar het is natuurlijk nog een paar maanden wachten op het eindresultaat.Wat ik ook erg positief vind is de nazorg.Je hebt namelijk de eerste paar dagen na de behandeling direct app contact met de dokter over de genezing dmv foto’s.Dit is zeker niet de goedkoopste kliniek, maar ik ben van mening dat als je zo’n soort ingreep doet dat je het in 1 keer goed moet doen, zodat je niet later spijt krijgt van had ik maar……Ik zou deze kliniek dus ook aan iedereen van harte aanbevelen!
sandeep
sandeep
12:03 30 Jan 22
Na lang getwijfeld te hebben heb ik op 11 november de knoop doorgehakt en een consult ingepland bij Fuegenix. Consult heb ik als zeer prettig ervaren. Er is goed gekeken naar de mate van kaalheid, donorgebied en een schatting van aantal grafts wat nodig zou zijn. Na de Consult heb ik niet lang hoeven na te denken en heb in overleg met Dr. Munib een datum ingepland voor behandeling. Tijdens de behandeling legt de arts bij elke stap uit waar hij mee bezig is en is er ook tijd voor een praatje. Zelf heb ik geen pijn ervaren, het enige vervelende is dat je een aantal uren op je buik moet liggen in verbrand met oogsten en terugplaatsen van de grafts. Na afloop van de behandeling krijg je van de arts een tasje met shampoo, zoutoplossing spray en nazorginstructies mee. De eerste week na behandeling is er goed contact via whatsapp met de arts, dagelijks vraagt de arts om foto's te maken van het donor en transplantatie gebied en dit naar hem te sturen. Bij vragen reageert de arts zeer vlot. Van consult tot nazorg heb ik als zeer positief ervaren. Voor alle twijfelaars ga eens op consult.
lawrence rossey
lawrence rossey
12:04 23 Jan 22
Ik ben zeer tevreden over de verloop en de goede opvolging achteraf van Dr. Ahmad.Heel de ingreep gebeurde vlekkeloos en ging zelfs goed vooruit, omdat ik voor de helft van de tijd heb geslapen.Het enige onaangename waren de 1ste paar verdovingsprikjes.Al het opzoekwerk dat ik heb gedaan heeft me overhaald om naar Bergen-op-zoom te rijden en na ons 1ste gesprek wist ik al meteen dat ik hier een HT wou laten doen.Nu is het in spanning afwachten tot de zomer!Bedankt Ahmad!
Hans Van Moer
Hans Van Moer
12:08 15 Jan 22
Hier krijg je een haartransplantatie pur sang.In deze praktijk krijg je eerlijk advies van wat kan ,en in sommige gevallen niet kan.Ben maar op 1 plaats advies gaan vragen i.v.m. met mijn dunner wordend haar , en dit was hier bij Dr. M.Ahmad.Ik wist meteen dat ik op de juiste plaats aanbeland was.Here you get a hair transplant as it should be.There is no substitute.......Dankjewel Dr. Ahmad
M K
M K
16:02 12 Jan 22
Met meerdere klinieken gesproken maar FueGenix steekt er toch dik bovenuit. Voornamelijk door het feit de dokter zelf het gesprek met je aangaat en ook de volledige operatie zelf uitvoert wat je een zelfverzekerd gevoel geeft. Garantie voor een natuurlijke haarlijn en hoge dichtheid moet je hier zijn. 7 maanden later nu en ik ben zeer tevreden over mijn resultaten.
Frank Renes
Frank Renes
12:46 30 Dec 21
Lang getwijfeld of ik een transplantatie zou gaan doen, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. Na research te doen op fora, besloten om naar fuegenix te gaan (uiteindelijk de enige kliniek waar ik ben geweest). Consult was prettig, Dr. Munib beantwoordde mijn vragen tijdens het consult netjes en was totaal niet aan het pushen, wat ik zelf erg prettig vond.De behandeling was prima. De verdoving is niet prettig, maar goed te doen. Samen met zijn assistente wordt er nauwkeurig te werk gegaan. Tijdens de behandeling kletsen ze wat, muziekje op de achtergrond, allemaal goed te doen. Na de ingreep krijg je wat spullen mee voor de nazorg samen met instructies. Allemaal heel duidelijk gecommuniceerd.De nazorg heb ik als prettig ervaren. Dr. Munib reageert snel op berichten (ook in het weekend). Ik had wat irritatie op de hoofdhuid en daar reageerde hij heel adequaat op vond ik. Dat hij zo makkelijk te benaderen is, geeft een goed gevoel. De eerste 12 dagen na de transplantatie had ik dagelijks contact via whatsapp, daarna om de maand.Foto is van 8 dagen na de transplantatie.Het resultaat is nog even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.
J. van Rossem
J. van Rossem
10:12 29 Dec 21
Na het bezoek bij meerdere klinieken kreeg ik bij Fuegenix het beste gevoel en heb ik besloten om mijn haartransplantatie daar te laten doen.Op 16 december 2021 is de transplantatie gedaan en de dag zelf viel uiteindelijk wel mee. Het ergste waren de verdovingen maar dat wist ik vantevoren. De dagen daarna iedere dag contact gehad met de arts om de voortgang door te geven en te bespreken indien nodig. Nu bijna twee weken verder en zijn de korstjes allemaal weg.Tot nu toe zeer tevreden met het resultaat en ook alleen maar positieve reacties gehad.
Jeroen P
Jeroen P
09:58 22 Dec 21
Na intakes bij verschillende klinieken en de goede verhalen op haarweb ben ik uitgekomen bij FueGenix. Alleen de intake is al de moeite waard. De behandelend arts Munib verstaat zijn vak en nam vrijblijvend de tijd om me goed voor te lichten.Wat vrij uniek is (en voor mij de doorslag gaf), is dat hij zelf behandelt en alleen het terug plaatsen van de grafts samen met zijn assistente doet. Het mag gezegd worden dat zij ook professioneel in haar werk is, en zorgt dat er daadwerkelijk geen enkele druppel vocht in je oor of ogen komt en je zo comfortabel mogelijk bent tijdens de operatie.Na de operatie heb je direct contact met Munib via Whatsapp. Dagelijks geef je een update en houdt hij de boel goed in de gaten.Het uiteindelijke resultaat doet nog even op zich wachten en wordt pas na een aantal maanden zichtbaar, maar de eerste resultaten zien er al erg goed uit.Kortom; Erg tevreden met het proces, de behandeling, de nazorg en het resultaat!
Tareq Alfar
Tareq Alfar
20:09 17 Dec 21
So about my personal experience with FueGenix. Seen that I come from design and architecture background, I was very cautious in picking the clinic where I wanted to perform the hairline enhancement. At first, I believe, as much as this procedure may require medical background / knowledge / equipment and technology, it equally requires a talented hand and an eye for artistry .. and that is exactly where Dr. Munib's role come in hand! A well rounded Doctor, where he has the combination of art and medicine working hand in hand.I have literally contacted countless clinics in Germany; France; Greece and Turkey. Some of them were good, although none caught my attention with an almost perfect natural hairline with a sense of art and as high density as the results I am seeing with my case.
Stefan Ouweneel
Stefan Ouweneel
14:22 11 Dec 21
Na veel onderzoek gedaan te hebben ben ik in begin oktober 2021 op consult gegaan bij FueGenix. Ik kreeg vakkundig antwoord op mijn vragen zonder enig commercieel tintje aan het verhaal. De beslissing om ervoor te gaan was toen snel genomen.Er is duidelijke communicatie vooraf en tijdens de behandeling over wat er gaat gebeuren, waardoor er geen verassingen zijn. Ook kun je voor de behandeling al terecht voor al je vragen en zorgen. De behandeling zelf ging zeer soepel zonder complicaties en is mij relatief meegevallen.Ook de nazorg is uitmuntend. Je kunt altijd terecht met vragen en zorgen die je na de behandeling nog hebt. Ook stuur je foto's zodat de dokter na kan gaan of alles goed geneest.Al met al heb ik mij dankzij de communicatie voor, tijdens en na de behandeling nooit echt zorgen gemaakt over de behandeling of het resultaat. Hoewel ik over het eindresultaat nog niet veel kan zeggen, heb ik geen reden om aan te nemen dat dit kwalitatief niet in orde zal zijn. Ik zou FueGenix dan ook zeker aanraden aan ieder die het overweegt.
Raf Herlitska
Raf Herlitska
05:06 08 Dec 21
Op 23/11 onderging ik haartransplantatie (fue) van de kruin (2490 grafts)Tot op heden uiterst tevreden. Van bij het eerste (gratis) consult, dadelijk een zeer goed, vertrouwd gevoel, mede door de open en eerlijke communicatie van de arts. Kort hierna een datum voor de ingreep vastgelegd. Van de ingreep (buiten de verdovingsprikken, -welke best ook zeer goed meevielen - niets van gevoeld. Eerste deel het "oogsten" van de grafts, aansluitend het boren/prikken van de incisies in de transplantatie-zone. Nadien korte lunch (broodje aangeboden door FueGenix) , waarna de grafts geïmplanteerd worden. De arts oogst alle grafts zélf (worden ondertussen gesorteerd/gegroepeerd door assistente), de implantatie gebeurt gelijktijdig door de arts en zijn assistente. Ben zelf verpleegkundige van beroep en heb van het geheel een zeer goede, professionele indruk. Arts is erg accuraat en gedreven. Na de ingreep zakje met verzorgende shampoo en spay (zoutoplossing) en nazorginstructies gekregen. Nazorgopvolging verloopt vlot via whattsapp (arts vraagt om dagelijks foto's 's morgens te maken en te versturen van donor en transplantatie-gebied tot dag 10. Snelle respons op mogelijke vragen/problemen. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, maar heb er een goed vertrouwen in een goede afloop - lees- een mooie, bedekte kruin. Kan deze arts en haarkliniek uit Bergen-op-Zoom dan ook uitermate aanbevelen.
Sjef Vd
Sjef Vd
19:05 24 Nov 21
Pas geleden hier geweestAlles goed bevallen.Resultaat nog te vroeg om te oordelen maar gezien resultaten in verleden ga ik er vanuit dat het goed komt!Duidelijk consult, behandeling ging perfect.Vriendelijke arts,Geen gekkigheid , gewoon duidelijk zoals het is. Goede nazorg, dagelijks even contact via app.
GUY Weltens
GUY Weltens
17:46 23 Nov 21
Na enkele haartransplantatie klinieken te hebben gecontacteerd, terecht gekomen op Fuegenix in Bergen op Zoom. Na vele goede reviews te hebben gelezen, een afspraak gemaakt met dr Munib voor een vrijblijvende consultatie. Mijn 1e indruk was goed en na een grondige controle van mijn hoofd kon hij bepalen hoeveel grafts hij nodig had voor een goed resultaat.Kort nadien beslist en een datum vastgelegd en op 3 november kon de transplantatie doorgaan. Behalve de prikjes van de verdoving niets gevoeld gedurende de hele behandeling. Ook de dagen nadien weinig pijn gehad. De eerste 2 weken na de behandeling dagelijks kontakt gehad met de dokter voor de nabehandeling. Ook alle dagen foto's gestuurd. We zijn nu 3 weken verder en het staat al heel mooi. Ik verwacht dat de haartjes nu terug gaan uitvallen en ik kijk vol verwachting hoe het er binnen 3 a 4 maanden gaat uitzien. Voorlopig alleszins tevreden dat ik voor dr Munib gekozen heb. Hij heeft samen met zijn assistente knap werk geleverd!
I
I
11:14 18 Nov 21
Eerlijk en open gesprek met meneer gehad. En eerlijk advies ontvangen dat ik nog het beste even kan wachten met de haartransplantatie. Dit is voor mij een teken dat meneer niet per se iets wil ‘aansmeren’ en het bekijkt vanuit het perspectief van de cliënt.
l
l
20:12 14 Nov 21
Een ontzettende schone kliniek, waar er heel secuur en met passie gewerkt wordt. Ik ben zelf iets meer dan een maand geleden geweest en sta nog steeds volledige achter mijn keuze! De ondanks de operatie een hele ingreep was is het fijn om te weten dat je in goede handen bent. De dokter is er zelf namelijk iedere stap van het process bij.Ook de nazorg is top!Ik zou deze kliniek zeker aanraden!
muzaffar mzaa
muzaffar mzaa
12:01 14 Nov 21
Nadat mijn vrienden waren geweest moest ik er ook aan geloven om een haartransplantatie te doen. Een maat is geweest bij Veldhoven, een andere bij Eberson en een bij Visus. Na het zien van hun resultaat was ik niet overtuigd om het ook te laten doen. Ook zij gaven aan de ze het voller hadden verwacht. Dus wilde ik doorsparen voor iets beters. Toen kwam ik fuegenix tegen.De dichtheden die Munib haalt met zn transplantaties zijn ongekend. Ik heb zijn werk vergeleken van verschillende artsen wereldwijd en mijn keuze is gevallen op hem. Voor mij leken zijn resultaten bijna onwerkelijk, maar gelukkig kon hij tijdens het consult gewoon aantonen dat al zijn resultaten legit zijn en onbewerkt. Zelden zie je zulke volle haartransplantaties en natuurlijker dan dit krijg je ze niet.Ik zit nu op 8 maanden en mijn leven echt een positieve draai gekregen. Kan hem maar niet genoeg bedanken. Kan me bijna niet voorstellen dat het nog voller gaat worden en hebt mooiste is dat niemand in mijn omgeving iets door heeft.De prijzen liggen wel wat hoger dan elders maar mijn vrienden gaan nu voor een opvulling naar hem toe en zijn dus meer geld en tijd kwijt dus ben onwijs blij dat ik in 1 keer klaar bent.Ik ben niet van de reviews schrijven en heb dit ook gewoon sn geschreven, maar wilde dit gewoon doen omdat ik hem gewoon zo dankbaar ben.Twijfel je tussen welke kliniek. Ga dan op consult bij munib, je verliest er niks mee. En als het niet bevalt (wat ik betwijfel) betaal ik jouw haartransplantatie elders :).
Dalivia Bechoe
Dalivia Bechoe
18:54 10 Nov 21
Een tijdje geleden heeft mijn vader een consult gehad bij FueGenix Haarkliniek. De dokter was erg vriendelijk en heeft de tijd genomen om ons alles uit te leggen. De behandeling zelf is ook goed verlopen. Je kam merken dat hij erg gespecialiseerd is in het vak. Vooral bij de nazorg is erg goed. Ik kan hem altijd appen voor vragen of foto's sturen. De dokter reageert altijd heel snel en geeft goede informatie! Zelfs in de weekenden en avonden reageert hij snel terug. Hij zegt zelf dat zijn service 24/7 is en dat is ook zo. Als ik de dokter een dagje niet appt dan appt hij mij zelf om te vragen hoe het gaat. Ik ben er blij mee.
Peter De Strycker
Peter De Strycker
11:15 10 Nov 21
Na jaren twijfelen , haarpigmentatie , speurtocht op het internet en op basis van goede reviews uitgekomen bij Fuegenix Bergen Op Zoom . Afspraak gemaakt , professioneel uitleg gekregen over het proces haartransplantatie en op deze basis toch maar beslist om het te laten doen.Vorige maand laten doorgaan , ik was verbaast over hoe vlot de dag was doorgegaan . Weinig last of pijn ondervonden , de nazorg werd ook heel goed opgevolgd . De Foto is na 14 dagen transplantatie : alles geneest heel mooi . Nu zit ik in de fase dat de haartjes terug uitvallen , maar deze komen binnen de 3 a 4 mnd terug : dus het proces verloopt echt zoals het voorgesteld wordt door Dr Munib Ahmad.Ik dacht dat het een 2600 drafts waren bij mij.Mijn ervaring met Fuegenix is , professioneel , hygiënisch , correct volgens afspraak en de zorg voor de nabehandeling die wordt opgevolgd.Ik maak geen reclame , maar ik zou het zeker aanraden als je nog twijfelt .
Paul De Ryck
Paul De Ryck
10:50 10 Nov 21
Ervaren en zeer deskundige arts, beheerst de FUE-SAPPHIRE techniek als geen ander. Uitvoerig advies over wat je mag verwachten qua resultaat. Ook heel goede begeleiding na de ingreep, herstel verliep buitengewoon vlot.
Thomas Tuts
Thomas Tuts
16:31 08 Nov 21
I don't have a whole lot of other places as a reference, but I'm completely convinced that FueGenix is one of the best hair clinics in the Benelux, if not Europe. From the first consult, it was immediately apparent that Dr. Ahmad is a true professional who truly wants the best for his patients.He was very open about not always being able to give what a client *wants*, but rather what they *need*. This means that you might not get the full straight hairline you were dreaming about, but this is for a good reason: he takes care to propose a treatment that will look good for your *entire* life -- opposed to a hairline that makes it obvious that you've had a hair transplant by the time you reach your 60's.Dr. Ahmad is super down-to-earth and very approachable. I felt like I could genuinely ask him anything related to the process and treatment, and he'd give an elaborate and honest answer. It didn't take long for me to make my decision after the consult. In fact, I didn't even bother contacting any other clinics since I had such a great feeling with FueGenix. After confirming your appointment, you get an aftercare document way in advance so you can prepare for your recovery time after the procedure.The treatment itself was a little cumbersome since you're in a chair for almost an entire day (excluding the small lunch break), but both Dr. Ahmad and his assistant were very pleasant and talkative throughout the entire procedure (except for when they really needed to focus on counting hair follicles etc, which is totally understandable).The treatment itself, the resulting hairline and recovery have been amazing. I barely had any issue with pain and itching. Another area where Dr. Ahmad shines is the aftercare support: we've been in touch almost daily on WhatsApp for two weeks since the procedure. I've been able to ask him any questions about any worries that I may have, and about the recovery process. His replies are always timely and informative (and he's even called me an Armani model -- lucky me! 😉)It's only been two weeks, and I can't wait to see the final result of my procedure. I already know it's going to be life-changing thanks to FueGenix!
Youri
Youri
14:02 03 Nov 21
Zeer tevreden! Informatie die word verschaft door de kliniek is open en eerlijk. Het voordeel is dat de behandeling door de arts zelf wordt gedaan.Nazorg is super, je kan 24/7 appen en terecht met vragen en je hebt heel snel antwoord.
Roel Bredewold
Roel Bredewold
13:48 03 Nov 21
Op 12 okt 2021 een behandeling gehad bij FueGenix in Bergen op Zoom. Als zeer positief ervaren vanaf de eerste ontmoeting zeer vertrouwd.De behandeling verliep zeer vlotjes en de uitleg en nazorg was boven verwachting goed.Veel betrokkenheid van Dr.Munib Ahmad.Ben nu 3 weken verder en verbaasd hoe goed het genezing proces is gegaan.Zal deze kliniek iedereen zeer aanbevelen.
Diego Bolk
Diego Bolk
13:18 03 Nov 21
Ik ben in juli 2021 gaan twijfelen om een haartransplantatie te doen. In het begin was dit echt verschrikkelijk, op het moment dat je hier informatie over wilt hebben staan er al tientallen bedrijven boven aan Google die adverteren. Ik kreeg ook bij geen enkel bedrijf een goed en vertrouwd gevoel. Na flink verder te scrollen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij FueGenix. Wat mij opviel is dat er veel goede reviews waren.Ik heb een aantal hiervan goed gelezen en heb er uiteindelijk voor gekozen om in september een afspraak te maken. Hier ging ik nog met twijfel naartoe.Zoals in bijna elke review te lezen is, is dat de arts zelf de gesprekken deed en dat je niet hebt te maken met een tussenpersoon. Dit was heel prettig en vertrouwd, hierdoor kon ik ook mijn vragen stellen.Eigenlijk direct na het gesprek heb ik een afspraak gemaakt voor 2.500 grafts in oktober. De operatie zelf was prettig, de arts heeft zelf alle grafts verwijderd en geplaatst (het laatste gedeelte deed hij samen met zijn assistent). Van de operatie heb ik ook geen last gehad, je voelt er niks van en ben meerdere malen in slaap gevallen.Waar ik erg over te spreken ben was de nazorg, ik kan tot op heden iedere dag appen met foto's en vragen en krijg vrijwel direct antwoord hierop. Ik ben heel erg benieuwd hoe het eindresultaat er uit komt te zien, maar ik vertrouw er volledig op dat dit goed komt.FueGenix onderscheidt zich door de moeite en energie die de arts in je steekt. Hierdoor voelt het allemaal vertrouwd.
Marwan Hamawandi
Marwan Hamawandi
11:30 03 Nov 21
Ik heb vorig jaar een operatie ondergaan van 2000 grafts. Vanaf het begin erg behulpzaam en dag en nacht bereikbaar. Hij heeft mij ook alles goed uitgelegd. Tot nu toe spreek ik hem maandelijks. Soms vaker als ik vragen heb. Beste van NL. Zonder twijfel.
Willem K
Willem K
20:54 24 Oct 21
Ik ben 2 maanden geleden bij FueGenix langs geweest. Ik werd daar zeer vriendelijk ontvangen. Hoewel mijn haar iets dunner aan het worden is, zit het op een randje van wel of geen transplantatie. Achter op de kruin wordt het met sterk licht duidelijk dunner. En mijn inhammen worden ook steeds groter. Het advies van FueGenix was om eerst met een medicijn te proberen om de haaruitval te stoppen en zelfs misschien haren terug te krijgen. Een advies dus waar FueGenix zelf niets aan heeft.Na 2 maanden gebruik van het medicijn lijkt mijn haar dikker geworden. Ook krijg ik in mijn inhammen nieuwe kleine haartjes! Ik blijf het medicijn nu dagelijks gebruiken en de haargroei in de gaten houden. Hopelijk heb ik de haaruitval een halt toe geroepen. Samen met FueGenix hou ik dat in de gaten.Ik kan FueGenix zeer aanbevelen. Je krijgt advies waar jij als klant wat aan hebt; niet een advies waar zij aan verdienen.
K.
K.
12:04 22 Oct 21
Ongeveer twee maanden geleden op consult gegaan. Dit is bij Dr. Munib zelf en hierbij legt hij duidelijk uit wat mogelijk is en wat niet. Dan beslist om de transplantatie in te plannen, waarbij je richtlijnen meekrijgt om je goed voor te bereiden op de transplantatie. De dag zelf verliep alles zoals gepland. Tijdens de behandeling gaan de dokter en de assistente zeer precies te werk en geeft hij uitleg waar nodig. Dagen erna volg je de nazorginstructies en houdt hij contact met je, om te zien of alles goed verloopt. Kan eigenlijk alleen maar positief spreken over deze kliniek. Vakmensen!!
steve
steve
11:08 20 Oct 21
Haartransplantatie Fuegenix Haarkliniek 2560 graftsNa verschillende dokters te hebben bezocht ging mijn voorkeur uit naar Dokter Munib Ahmad van Fuegenix Haarkliniek .Deze gaf me een zeer goed gevoel en beantwoorde al mijn vragen op een eerlijke en realistische manier. Heb een haartransplantatie ondergaan van 2560 grafts bij Fuegenix Haarkliniek . tijdens de gehele behandeling houdt Dokter Munib u op de hoogte welke handelingen worden uitgevoerd . Deze arts doet de transplantatie volledig zelf ( en niet de assistente zoals in de meeste klinieken) en dat gaf me een geruststellend gevoel . Ik heb dagelijks contact via whatsapp en hij volgt de foto s elke dag op . Deze arts is echt gedreven in zijn vak en ik ben blij dat ik de transplantatie door hemzelf heb laten uitvoeren . grt steve
Bol Leo
Bol Leo
10:51 13 Oct 21
Eind augustus op consult geweest bij de arts. Realistisch beeld geschetst aan de hand van mijn persoonlijke situatie, ook met het oog op de toekomst. Ik kon gelukkig al begin september terecht. De behandeling is goed te doen, de verdovingen doen wat pijn en verder is het gewoon je rust pakken. De arts en zijn assistente gaan onverstoorbaar door met dit precisie werk. In de weken erna dagelijks contact met de arts over het herstel. Dat is prima verlopen en nu op naar de mooie maanden hopelijk. Eerst zien en dan geloven, dus wellicht nog een review als het eindresultaat is bereikt.
Justin Soh
Justin Soh
16:33 01 Oct 21
2 maanden terug heb ik telefonisch contact gehad met dr. Munib Ahmad. Mijn foto's per whatsapp opgestuurd en laten beoordelen. Afspraak gemaakt voor een consult op locatie.02 september langs geweest bij de kliniek. Consult vond plaats door de behandelende arts (Munib). Gesprek werd door mij als zeer prettig ervaren, vooral omdat het een informeel gesprek was. Munib kwam zeer professioneel en deskundig over. De mogelijkheden werden met mij besproken, maar ook zaken die niet realistisch waren werden direct aangegeven. Ik heb na het consult direct de keuze gemaakt om de haartransplantatie door te zetten en deze werd vastgezet op 13-sep. Kon gelukkig op zeer kort termijn, vanwege een afzegging.De behandeling is zeer goed verlopen. Verdoving deed helaas wel pijn, maar dit duurde heel kort. Verder lag ik comfortabel op de stoel en ben zelfs meerdere malen tijdens de behandeling ingedut. Arts heeft zelf de grafts eruit gehaald en deze zijn door de assistente gesorteerd op het type grafts (singles, 2,3 en4 harige grafts). Singles zijn voornamelijk gebruikt voor het bepalen van de haarlijn, dit geeft een zeer natuurlijk effect. Na het eruit halen zijn de incisies gemaakt voor het terugplaatsen. Na een korte lunchpauze is de arts aan de slag gegaan met het terugplaatsen van de grafts. Assistente heeft gaandeweg ook meegeholpen met terugplaatsen. Ook zij kwam zeer professioneel en deskundig over. Behandeling heeft een hele dag in beslag genomen en in totaal zijn 2590 grafts teruggeplaatst (iets meer geworden dan de afgesproken 2500 grafts). Na de behandeling uitgebreid uitleg gekregen over de nazorg en een pakketje meegekregen met de benodigde spullen.Dagen erna elke dag contact gehouden met Munib en foto's gestuurd. Altijd terugkoppeling en tips gekregen voor het verdere nazorg traject. Eerste paar dagen nog te maken gehad met pijn en lichte zwellingen, maar dit was op dag 4/5 weg. Dagelijks contact via whatsapp was zeer fijn en gaf een geruststellend gevoel dat het de goede kant op ging.Ik ben nu 18 dagen verder en vooralsnog gaat het uitstekend. Het duurt nog een aantal maanden voordat enig resultaat te zien is, maar ik heb er volle vertrouwen in dat het super goed eruit komt te zien.Ik zou de kliniek zeker aanbevelen. Van begin tot aan nu heb ik alleen maar goede ervaringen. Munib heeft mij na jarenlange twijfel kunnen overtuigen om deze stap te zetten. Mijn tip zou zijn om bij twijfel zeker een vrijblijvend consult in te plannen bij de kliniek.
Jelle Reijnen
Jelle Reijnen
11:08 28 Aug 21
Op woensdag 14 juli 2021 heeft mijn haartransplantatie plaats gevonden; dit is nu ongeveer zo’n anderhalve maand geleden. De eerste twee weken na de operatie waren wel even afzien vanwege het herstel en de richtlijnen waar je je aan dient te houden voor een goed toekomstig resultaat, maar daar ben ik bij het consultgesprek en op de dag zelf goed over ingelicht.Zo worden er ook geen valse beloftes gemaakt en wordt er samen met je gezocht naar een reslistisch eindbeeld (onder andere met betrekking tot de nieuwe haarlijn), waardoor je met de juiste mentaliteit en verwachtingen aan de ingreep begint.Verder is de nazorg heel erg goed, aangezien er de eerste twee weken sowieso iedere dag appcontact is. Dit is heel erg fijn, aangezien je in de periode van herstel (en ook daarna) graag wilt dat er nog steeds met een professioneel oog naar wordt gekeken. Ik ben heel erg benieuwd hoe het er over ongeveer twee maanden gaat uit zien, als de geïmplementeerde haren alweer een beetje gaan groeien.In conclusie kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben over FueGenix.
Tariq Hussain
Tariq Hussain
19:14 27 Aug 21
Ik ben bij verschillende klinieken langs geweest en heb gesprekken gehad. Dit was de eerste kliniek die als eerste snel terug reageerde.Ik vond het wel apart en geloofde het eerst niet. Alsnog heb ik deze kliniek gekozen omdat ik de voor en na foto’s had gezien.Toen ik voor behandeling ging en de arts zag had ik mijn twijfels maar hij stelde me gerust en zei dat ik geen spijt zou krijgen.Tijdens de behandeling bleef hij me gerust stellen. Als ik eerlijk moet zijn hoe hij me heeft behandelt had ik totaal niet verwacht. Hij heeft me na de behandeling ook gezegd dat hij 24/7 bereikbaar is.Als er wat is dat ik hem kan whatsappen. Heb dat gedaan omdat ik een paar vragen had. Hij reageerde ook vrij snel. Hierdoor gaf mij dat alleen maar een gerust gevoel.Ik typ dit nu na 6 maanden na mijn behandeling en ik ben superblij met mijn resultaat. Had niet eens verwacht dat het zo snel te zien zou zijn.Vanaf de eerste gesprek,tijdens,en na de behandeling ben ik super tevreden. Ik raad andere mensen ook zeer zeker deze kliniek aan. Voornamelijk omdat de arts wat hij heeft gezegd ook daadwerkelijk heeft waar gemaakt.
Dennis Abbink
Dennis Abbink
12:17 03 Aug 21
Nazorg is fantastisch vooral voor iemand zoals ik die zich snel stresst of alles goed verloopt. Hij is 24/7 bereikbaar. Heel veel plezier in zijn werk en een oog voor het leveren van een kwaliteit haartransplantatie. Mijn keuze voor hem is simpelweg geweest vanwege de resultaten.
Robbert
Robbert
19:22 02 Aug 21
13 juli had ik mijn haartransplantatie bij FueGenix. Na lang nadenken ben ik uiteindelijk op consult gegaan. Dit is direct met de behandelend arts wat ik als positief heb ervaren.De dag begint om 7:30 met onder andere de nieuwe haarlijn tekenen en het bestaande haar afscheren.Vervolgens worden de grafts weggehaald uit het donorgebied.Tijdens de gehele behandeling houdt de arts je op de hoogte met wat hij aan het doen is.Tijdens de lunch rond 12:00 kreeg je een broodje van de arts en kon je even bijkomend van het eerste deel.Daarna is hij samen met zijn assistente tot ongeveer 15:45 bezig geweest om de grafts terug te plaatsen.Na afloop heeft de arts uitgelegd aan wat ik mij allemaal moet houden om een zo mooi resultaat te krijgen, deze informatie krijg je ook via email.Ik kan natuurlijk nog niet oordelen over het eindresultaat omdat mijn behandeling 3 weken geleden is geweest maar over de behandeling zelf en over de professionaliteit van de arts kan ik alleen maar positief zijn.
S. de Haan
S. de Haan
18:17 11 Jul 21
Uitermate vriendelijke Dr., is ook zeer responsief bij vragen en ook realistisch in wat er verwacht kan worden. De dag van behandeling is inderdaad een wat lange dag, maar ook met de vriendelijke assistente erbij is dit toch echt geen martelgang. Mijn behandeling is nu meer dan een maand geleden en het wachten is tot het uiteindelijke resultaat daar is. Ik moet zeggen dat ik inderdaad in de 3de en 4de week wat haarverlies ervaarde, maar al met al, toch weer een beste bos bovenop staan. Tot nu toe kan ik alleen maar tevreden zijn over de behandeling, de praktijk, de assistente en natuurlijk de dokter. Goed om te zien hoe het haar er volgend jaar bij staat! Mocht er iemand twijfelen, zoals ik ook destijds, praat eens met de mensen van FueGenix en kijk of dat hetgeen is dat bij je past.
Joery Segers
Joery Segers
06:05 08 Jul 21
Dag iedereen!Op 6 juli eveneens een transplantatie ondergaan bij Fuegenix van een 2200 grafts. Ik heb eigenlijk maar 1 kliniek bezocht voor een consult en was direct gerust gesteld. Zeer gemoedelijke aanpak zonder verkoopspraatjes( met de arts zelf), wat voor mij zelfs een van de belangrijkste punten was om toch hier langs te gaan. Het is in onderling overleg, maar een Lebron James haarlijn gaat hij je niet zetten :). Hier wordt ingezet op de natuurlijke look en zo hoort het ook volgens mij. Ik veronderstel dat niemand wil dat het iedereen direct opvalt dat jij ooit een haartransplantatie hebt ondergaan. Dan de dag zelf viel best wel mee.. Enkel de verdovingsprikjes en de rit naar huis waren minder voor me (ik was best groggy).Hangt blijkbaar van persoon tot persoon af. Je kan je ook laten ophalen natuurlijk. De operatie zelf was van 07:30 tot 15:00 met een kleine lunchpauze erbij. Het broodje wordt voorzien door hen zelf. Verder heb ik gans die tijd zo stil mogelijk proberen liggen en zoveel mogelijk proberen zwijgen 🙂 Ik wou niemand verstoren tijdens dit maatwerk haha.En met maatwerk komt een hogere prijs, dat weet je en dat is best ok. Het is wat je zelf prefereert uiteindelijk. Tussen een ikea keuken en een keuken op maat zit ook een verschil! En dat is alsook een van de belangrijkste redenen voor me om hier te komen. Ik wou absoluut niet in een fabriekje terechtkomen. Ik moet hier voor de rest van mijn leven met rondlopen.Na de operatie krijg je een zakje mee met verzorgingsproducten en heb je dagelijks contact met de arts via whatsapp. Je stuurt foto’s door van je hoofd en je geeft info door of je stelt vragen. De arts vraagt hier ook echt om, dus hij is wel zeer betrokken.Het is een kleine kliniek dat zo te zien echt aan het boomen is momenteel. Ik vraag me wel af hoe hij lang hij deze persoonlijke aanpak kan volhouden 😅. Maar deze man is gepassioneerd in zijn vak en dat merk je!
Jeffrey van Raam
Jeffrey van Raam
13:32 07 Jul 21
Op 1 juni heb ik een haartransplantatie ondergaan na lang getwijfeld te hebben. Via via ben ik met Munib van Fuegenix in contact gekomen en ben op consult gegaan. Ik was enorm te spreken over de uitleg hoe de transplantatie zou gaan verlopen en het mogelijke resultaat. De prijs is hoger dan gemiddeld, maar gezien zijn resultaten denk ik dat kwaliteit een veel belangrijkere graadmeter is dan de prijs. De natuurlijke haarlijn die nu zichtbaar is, is een kunstwerk op zich en ik kan deze man ook niet beter omschrijven dan een specialist in zijn vakgebied. Als je wilt gaan voor kwaliteit, zou ik deze kliniek ten zeerste aanraden.
Thimo Spil
Thimo Spil
13:02 22 Jun 21
Het is inmiddels 2 maanden geleden dat ik mijn HT heb laten doen bij FueGenix. Dr Munib bleek een zeer vriendelijke en professionele man te zijn, geholpen door een aardige assistente. Over de behandeling is door velen voor mij alles al gezegd: het is vooral een lange dag. De nazorg die Munib biedt is uitstekend. Hij informeert vaak via Whatsap en vraagt naar foto's van het behandelde transplantiegebied. Er waren geen complicaties, hoewel ik wel vond dat het donorgebied qua verzorgingsinfo iets te weinig aandacht kreeg. Ik heb achteraf meer last van irritatie, pijn en jeuk in dit gebied gehad dan in het transplantiegebied zelf. Overigens is de info die hij verstrekt helder, realistisch en zonder valse verwachtingen. Als dikke zestiger moet ik er natuurlijk niet van uitgaan dat alles er weer uit zal zien als toen ik 20 was.Haartjes zijn inmiddels vrijwel alle weer uitgevallen zoals voorzien. Ben wel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat over 10 maanden. Wellicht dat ik dan nog een review schrijf.Tot dusver uiterst positief over de transplantatie, de nazorg en de arts.
nadi sam
nadi sam
18:53 10 Jun 21
I intended to share my great experiences at FueGenix clinic. At my first appointment there , I informed sufficiently and elaborately about the whole treatment.It was a thorough consultation by Dr Ahmed. It was concise and clear to get the point of the treatment.The decision process for me has passed so quick by the trust of seeing other successful samples at the first glance to make my mind up and let the hands of FueGenix clinic make a fresh change of my appearance.As a client in the beauty branch of treatment, I’ve got treated just like a patient. Great compassion, organized and excellently scheduled for each steps. Therefore, I could only be worried of the minor inconveniences of anesthesia at the beginning of its and nothing more. And at the moment, after almost twee weeks, I rather to confidently suggest this clinic to other interested people who are looking for a trustworthy place.
adil moudnib
adil moudnib
23:00 07 Jun 21
Na heel lang te hebben overwogen om een haartransplantatie te willen gaan doen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt begin mei 2021. Ik heb hiervoor een paar consults gehad bij 2 klinieken in nederland en uiteidelijk bij de derde consult bij FUEGENIX had ik meteen een besluit genomen om de behandeling daar te doen. Mijn snelle besluit om de behandeling bij FUGENIX te doen was gebaseerd op de aangename gesprek met DR.MUNIB AHMAD. Al mijn vragen werden beantwoord en alles werd duidelijk en gestructureerd uitgelegd waardoor ik meteen na einde consult vroeg aan DR.MUNIB(wanneer kan ik Z.S.M aan mijn behandeling beginnen? Hij antwoorde: neem nog even wat tijd om alles te laten bezinken en goed erover na te denken. Ik zei meteeen NEE. Ik wil t Z.S.M doen hier bij FUEGENIX. Gelukkig was er een gaatje in de agenda voor een week later en dus gelijk een afspraak gemaakt voor de dag van de behandeling.Eindelijk was t zover. De dag van de behandeling was ik gegaan naar bergen op zoom vroeg in de ochtend. Ik moest om 07:15 daar zijn. Half uur later begon Dr. MUNIB met verdoven en kon de behandeling beginnen. Heel relaxed haalde DR.MUNIB grafts eruit ( ongeveer 4 uurtjes werk). Daarna vogde een lunchpauze en gingen we weer verder met t terugplaatsen van de grafts(ong. 2620 grafts) op de ontvangstgebied. Ongeveer 3,5 uur later zaten alle grafts erin en was DR.MUNIB samen met zijn assistente klaar met de behandeling.Gedurende de behandeling voelde ik helemaal geen pijn. Alleen de verdovingspikjes in t begin en daaarna niet meer. Bij elkaar opgeteld vond ik een zeer geslaagde ingreep bij FUEGENIX. Alles voldeed aan mijn verwachtingen.De dagen Na de behandeling bleef ik continu in contact met DR.MUNIB AHMAD via de whatsapp over alle belangrijke ontwikkelingen/updates over mijn haartransplantatie. Ik moet eerlijk zeggen dat t heel erg prettig aanvoelt als je een vraag of foto’s opstuurt en meteen antwoord krijgt met alle uitleg.Vanuit de arts zelf Dr.Munib wordt je iedere dag gevraagd om foto’s op te sturen die hij meteen bekijkt en daarna jouw verteld hoe je in t vervolg moet handelen.Bij mij was de nazorg middels whatsapp super goed de eerste 2 weken.Kort samengevat een top service TOP TOP TOP. Zeker de moeite waard voor de twijfelaars om een keer op consult te gaan bij FUEGENIX.
Nick Philippe
Nick Philippe
16:06 06 Jun 21
eerste consult was een wereld van verschil tegenover de andere klinieken waar ik meer een veerkoop praatje te horen kreeg, Munib (de arts zelf) gaf mij eerlijk antwoord op al mijn vragen!Wat mij ook over de streep trok was dat Munib zelf de operatie doet met een assistente ipv zoals bij veel andere klinieken waar het enkel door de assistenten uitgevoerd wordt.transplantatie zelf was heel goed verlopen en nazorg was top, had dagelijks contact met Munib!
carlosz16
carlosz16
15:56 06 Jun 21
In mei 2021 heb ik mijn haartransplantatie bij Fuegenix laten uitvoeren. De arts (Dr Ahmad) voert de behandeling grotendeels helemaal zelf uit, wat voor mij doorslaggevend was om voor Fuegenix te kiezen. Hij gaat erg zorgvuldig te werk. De dagen en weken na de behandeling is hij zelf ook nog erg betrokken bij het herstel, d.m.v. Whatsapp heb je dagelijks contact met hem over de situatie 👍
12 dagen geleden haartransplantatie gehad op inhammen, voorgebied en slapen/temple points. Voor FueGenix gekozen vanwege de consistente kwaliteit van z'n eerste klanten (geen gepruts met onvoldoende dichtheid op cruciale plekken, verkeerde grafts vooraan, onnatuurlijke lijnen, e.d.). Arts is zich heel bewust van dichtheid haarlijn, rubricering/bewuste plaatsing grafts (alleen heel dunne single grafts vooraan haarlijn, geen 2-, 3, of 4-harige grafts vooraan, alle 3 de dimensies van bestaande haarrichting volgen bij creëren van de nieuwe incisies, etc.). FueGenix is wel duur, geeft geen kortingen voor reviews of onderhandelingen e.d., maar ik zag 't niet zitten om bij andere kliniek een paar maanden onzeker te zijn of 't wel dicht genoeg is en evt. daarna een 2e en dure herstelbehandeling nodig heb. Achteraf heb ik de dichtheid van m'n haarlijn nageteld op dag 2 (zie foto), vooraan inderdaad ong. 60 grafts/cm2! Wauw! De behandeling duurde de hele dag lang, maar ik kan goed stil zitten/liggen, heb geen dikke buik die in de weg ligt en vond het gewoon heel erg comfortabel liggen (op de verdovingen na die bij mij veel pijn deden). Aandachtspuntjes zitten op administratief- en marketingsvlak, daar miste ik het oog voor detail zoals die er bij de behandeling wel was. Van tevoren was ik van plan om geen 5 sterren te geven, omdat ik heel kritisch ben ingesteld en er geen perfecte kliniek bestaat. Naar aanleiding van de behandeling ga ik er toch 5 geven, want wat een topwerk is er geleverd. Ik ben heel tevreden en heb alle vertrouwen in een supermooi resultaat!
Hein Kools
Hein Kools
10:35 25 May 21
Na mezelf te hebben ingelezen en verschillende (video)consults te hebben gehad had ik het beste gevoel bij FueGenix.Persoonlijk, een duidelijk verhaal en een professionele arts die zelf het grootste gedeelte van de behandeling doet.Zowel in voortraject als tijdens de nazorg altijd bereikbaar voor vragen. Ook tijdens de behandeling een prettige sfeer.Ik ben nog aan het wachten op de hergroei maar tot zover super tevreden.
Pietjebel -
Pietjebel -
10:10 10 May 21
Hoi allemaal, na lang wikken en wegen met mezelf en gezinsleden heb ik het gewoon gedaan, vooral nu in coronatijd dacht ik van; als ik het wil doen, moet ik het nu doen.Veel op internet rondgekeken en daarbij sprak bij FueGenix erg aan, omdat de arts de behandeling zelf uitvoert. Nog contact gezocht via facebook met een persoon die ook hier was behandelt, alleen maar positieve ervaringen.Consult gehad (13april), hieruit is gebleken dat ik ongeveer 1500-1750 grafts nodig had voor mijn kruin. De voorkant moest ik absoluut nog niet laten doen, aangezien mijn vrij jonge leeftijd ( 25jaar )Hij heeft alles erg duidelijk uitgelegd en is totaal niet opdringerig dat je het moet doen ofwat, hij wees me erop dat ik elders nog op consult moest gaan om te vergelijken. Maar ik was er allang uit met mezelf en wou het gewoon gaan doen in deze tijd.Dus.. 17 mei moest het gaan gebeuren, al redelijk snel na mijn consult. ( maandje ongeveer dus)Een paar dagen na mijn consult kreeg ik ineens een appje van dhr Ahmad, er was iemand uitgevallen vrijdag 23april, met de vraag of ik het op die datum al wou laten doen. Ik dacht van hoe eerder hoe beter. Gelukkig kon het ook allemaal geregeld worden en had ik 10 dagen na mijn consult al de behandeling gepland staan.Vrijdag 23 april behandeling 7:15- 's ochtends eerst de kruin afgetekend met de groei richtingen, daarna werd het haar gemillimeterd. Het bleek een iets groter gebied te zijn dan gedacht, waardoor het aantal grafts iets hoger kon gaan liggen.- Verdovingen werden ingebracht bij het donorgebied en daarna begon het boren van de grafts, verdovingen zijn wat pijnlijk, daarna niets meer gevoeld. Ondertussen kwam de assistente binnen voor het sorteren van de grafts. In totaal zijn er dus 2180 grafts uitgehaald, dhr Ahmad vertelde mij dat mijn haar middenop ook wat uitgedund was, dus nog wat extra grafts ging plaatsen voor een optimaal resultaat. Mijn donor kon het ook goed aan zei hij. Ik was hier natuurlijk alleen maar blij om, hij doet alles voor een optimaal resultaat, dat blijkt.- Na een korte pauze met een lekker broodje die ik daar kreeg begonnen ze rond half 11 met het verdoven van mijn transplantatiegebied. Hierna werden de sneetjes gezet door dhr Ahmad en toen dat klaar was werden de grafts geplaatst.Rond half 4 kon ik weer naar huis toe. Ik kreeg een tasje mee met NaCl spray, shampoo en een gelpack.Keurig geregeld allemaal en het viel me erg mee. Blij dat ik het gedaan heb & nu wachten op het resultaat natuurlijk.
A vdB
A vdB
17:03 22 Apr 21
Deze week ben ik in behandeling geweest bij FueGenix. Na het eerste consult had ik een goed gevoel bij deze kliniek en behandelend arts Munib Ahmad. De dag verliep uitstekend. Om 7.30 begon de behandeling met het aftekenen van het te ontvangen gebied op mijn hoofd. Vervolgens werd ik gemilimeterd en werden er 2500 grafts ontnomen in het donor gebied. Na de lunch werden alle grafts zorgvuldig terug geplaatst in het ontvangende gebied. Om 16.00 uur was de behandeling klaar en kon ik terug naar het hotel in Bergen op Zoom.De deskundigheid, de relaxte sfeer en natuurlijk het eind resultaat (hoogste dichtheid van Nederland) zorgen voor een zeer goede ervaring van mijn behandeling bij FueGenix.
Sander Beekmans
Sander Beekmans
08:39 21 Apr 21
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van dr Ahmad. Hij neemt de tijd, schept realistische verwachtingen en is deskundig. De behandeling is oncomfortabel, maar goed te doen. De dagen na de ingreep kun je makkelijk contact krijgen om vragen te stellen. Ik ben nu ruim twee weken na de behandeling, dus over het resultaat kan ik nog niets zeggen. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Eric Gerritsen
Eric Gerritsen
07:19 19 Apr 21
Vorig jaar februari heb ik een haartransplantatie in Turkije laten verrichten waar ik achteraf niet zo heel tevreden over was. Via social media kwam ik in contact met Fuegenix en dr. Ahmad. Na het opsturen van foto’s gaf dr. Ahmad aan wat eventueel de mogelijkheden zouden zijn. Zodoende een afspraak gemaakt voor een consult. Het consult heb ik als heel prettig ervaren, het werd mij duidelijk dat het nu beter was om de nu, nadat in Turkije voornamelijk de kruin was gedaan , de bovenzijde te vullen aangezien dit mijn laatste HT zou zijn. Omdat alles zo goed en vertrouwd aanvoelde, heb ik een afspraak gemaakt. De dag van de HT heb ik ook als heel prettig ervaren. Men gaat heel professioneel te werk en alleen de verdovingsprikjes zijn even onaangenaam. Verder ging de dag eigenlijk heel snel voorbij en werden er 1600 grafts geplaatst. De nazorg is ook heel prettig en het herstel ging bijzonder snel. Nu, na 4 weken, zijn veel haartjes uitgevallen, zoals gebruikelijk is. Na zo’n 3 maanden gaat alles weer groeien en ik heb alle vertrouwen in een goed eind resultaat.Ik raad iedereen aan die een haartransplantatie overweegt om een afspraak voor een consult bij Fuegenix te maken.
Jo
Jo
16:19 14 Apr 21
Ik had na een lange tijd twijfelen toch maar besloten een transplantatie te willen gaan doen. Ik twijfelde over 2 klinieken, deze en een andere maar na een consult met de dokter Ahmad was ik eigenlijk wel vrij overtuigd zeker toen hij me erop attendeerde dat bijna alle klinieken hun assistentes bijna al het werk laten doen terwijl dokter Ahmad het zoveel mogelijk zelf doet. Wat je gewoon een veel beter gevoel geeft.Voor de zekerheid de andere kliniek dit gevraagd en zelf hebben ze bevestigd dat hun assistentes inderdaad het meeste vd werk doen en de dokter alleen zo nu en dan komt kijken.Wat betreft de operatie zelf viel het me ontzettend mee. Alleen de verdovingprikjes voel je een beetje voor de rest helemaal niks. De dokter zelf is ook gewoon eerlijk en direct, no nonsens. Precies wat ik zelf het liefst heb. Hij leg ook alles netjes uit, vooraf maar ook wat hij gaat doen en elke stap verder tijdens de operatie licht hij toe. Wat wel fijn is.Je kan hem alles vragen en je kan er ook mee lachen. Heel flexibel persoon.Het is voor mij nog even afwachten gezien ik 4 weken geleden geweest ben maar van wat ik nu kan zien lijkt het wel goed. Helaas moet ik nog even wachten tot het eindresultaat maar geduld is een schone zaak. (Letterlijk vd keer)Nazorg is ook dik in orde. Ik kan altijd contact opnemen met de dokter met vragen of wat dan ook. Hij zal je altijd verder helpen en adviezeren.Echt een goeie arts qua karakter en werk.
Naj A
Naj A
14:03 25 Mar 21
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel. De arts ken ik al langer en hij zal je heel eerlijk advies geven. Doet zijn werk ook vol passie, hij houdt echt van z'n werk en niet zoals de meeste hair transplant bedrijven die alleen gefocust zijn op cashen. Wacht maar binnenkort (als dat al niet zo is) de beste van Nederland, zoek niet verder als je kwaliteit wilt!
henk nieuwenburg
henk nieuwenburg
14:01 23 Mar 21
Ik heb in het weekend contact gezocht .Alles werd de zelfde dag beantwoord .Ik twijfel alleen nog of ik het ga doen .Niet voor de prijs die is redelijk ,maar ik slik medicijnen die haaruitval veroorzaken dus ga eerst met de dermatoloog overleggen
Mario van Eenige
Mario van Eenige
09:06 22 Mar 21
Behandelend arts: Dr. M. Ahmad. Betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk, professioneel en zeer veel ervaring.Communicatie: makkelijk via whatsapp en snel antwoord.Behandeling: uiteraard de verdoving niet zo fijn. Rest van de behandeling pijnloos, snel, duidelijk en ook gezellig.Nazorg: helemaal top.Pijn: buitenom de verdovingen helemaal geen pijn.Resultaat. Nu twee weken verder, korstjes weg en ben al heel erg tevreden! Hopelijk snel een volle bos haar!Conclusie: 5 sterren en beveel Dr. M. Ahmad aan iedereen aan!
indy everaerts
indy everaerts
19:19 13 Mar 21
Het consultatie gesprek was zeer goed. Ook alle vragen die ik had werden goed beantwoord.De resultaten zijn ook zeer geslaagd en een goede maar vooral natuurlijke haarlijn dankzij Dr.munib Ahmad. Ook de nazorg en opvolging is zeer goed.
Philippe Lefebvre
Philippe Lefebvre
20:15 07 Mar 21
Intakegesprek: *****no nonsense down to earth gesprek - met duidelijke afwegingen pro & contra - persoonlijk gesprek met dokter zelf en niet zoals op veel plaatsen met een zoveelste vertegenwoordigerKliniek: *****hygiënische omgeving, goed geschoold personeel, persoonlijke ontvangst, parking vlakbijTransplantatie: *****Pijnloos - hygiënisch - resultaat overtrof verwachtingen - elke fase van operatie wordt duidelijk toegelicht - dokter zelf de hele duur van transplantatieFollow-up na transplantatie: *****quasi dagdagelijkse follow-up door dokter zelf - duidelijke instructies van wat ondernomen moet worden voor goede genezingEn vanaf nu geduld oefenen voor definitief resultaat later dit jaar
Kendra Smans
Kendra Smans
17:04 04 Mar 21
Ik ben een zeer tevreden jonge student dat super goed is opgevangen door de haarchirurg en de assistente. Bij het consult werd alles duidelijk, zeker aan te raden.Alles ging vlot van het begin tot het einde en ik voelde me comfortabel.Het proces klinkt beangstigender dan het daadwerkelijk is vanwege het tof team.Het contact blijft na de operatie wat zeer maar zeer geruststellend is.Ik heb persoonlijk enkel de dag zelf bij thuiskomst nog een pijnstiller genomen en vanaf dan GEEN één pijnstiller meer.. het valt echt reuze mee!Ik heb na jaren twijfelen toch de stap genomen en nog geen moment spijt gehad van de behandeling noch de kliniek!!Bij twijfel, doe het!!(Kendra, dag 14 vandaag)
Erik Idenburg
Erik Idenburg
17:40 25 Feb 21
Na lang twijfelen heb ik de stap gemaakt om een haartransplantatie te doen. Nadat ik eerst bij een paar andere klinieken langs ging, ben ik uiteindelijk bij Dr. Munib Ahmad uitgekomen. Het gesprek voelde heel goed en ik hoorde de passie waar hij mee praatte. Hij liet resultaten zien die er goed uit zagen en gaf goede uitleg over wat er ging gebeuren, hoeveel krafts er verplaatst werden en waarom het verstandig is om niet te veel in een keer te verplaatsen. De dag van de behandeling ging snel voorbij en het viel mij uiteindelijk mee. Het herstel ging erg snel bij mij en het is nu wachten totdat het helemaal is volgroeid. Ik raad deze kliniek zeker aan bij andere.
Tommy
Tommy
13:24 18 Feb 21
Een week geleden mijn behandeling gehad. De arts maakt de wereld niet mooier dan het is en is eerlijk en oprecht over wat de mogelijkheden zijn. De verdovingsspuiten vallen vies tegen, maar daarna is het prima te doen qua pijn. Het is echter wel een lange zit. De arts neemt goed de tijd om de nazorg te bespreken. Na de behandeling is er om de dag wel even contact geweest over hoe het herstel verloopt. Voor nu rest er geduldig wachten op het 100% resultaat, maar tot nu toe ben ik tevreden.
Johan
Johan
10:31 17 Feb 21
Vanaf moment 1 duidelijke, eerlijke en open communicatie. Van het consult tot de behandeling zelf ben je in direct contact met de arts Munib Ahmad die tijdens de behandeling wordt bijgestaan door een assistente. Voor elke vraag kun je ook direct met de arts Whatsappen. Geen verkooppraatjes dus, maar echt alleen deskundig advies. Die persoonlijkheid en 1-op-1 contact met de specialist is echt uniek en vond ik niet bij de andere grotere klinieken waar ik op consult ben geweest. Ook ik was sceptisch, omdat de kliniek nog relatief nieuw is, maar ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een consult. Het is toch gratis en je zult zien dat je twijfels direct worden weggenomen, dus je hebt weinig te verliezen. Inmiddels ben ik succesvol behandeld. Herstel gaat goed en ook hierover heb nog steeds dagelijks contact met Munib. Over het resultaat kan ik nog niets zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Gabriel Sarican
Gabriel Sarican
11:21 10 Feb 21
Fijn en duidelijk contact! Ben er met een onwijs vertrouwd gevoel weg gegaan. Dr. Ahmad adviseert professioneel en vakkundig. Resultaat en klant tevredenheid zijn voor hem het belangrijkst. Rit uit Amsterdam naar zijn kliniek was meer dan de moeite waard.
Trevor Etman
Trevor Etman
18:51 08 Feb 21
Mijn eerste kennismaking en consult had ik maanden voor mijn daadwerkelijke behandeling. In de tussenliggende periode had ik geregeld contact met Dr. Ahmad, op een prettige en vrijblijvende manier. Wat mij echt zal bijblijven, omdat dit uiteindelijk de doorslag voor mij gaf om definitief voor Dr. Ahmad te kiezen en er gewoon voor te gaan, was de volgende letterlijke opmerking in een email aan mij gericht: "Als je er 99% achter staat om je te laten behandelen, en dus niet 100%, behandel ik je niet". Dit was de reactie van Dr. Ahmad, op een berichtje van mij waarin ik stelde er bijna uit te zijn en voor 99% zeker voor de behandeling te gaan.Tijdens de consult was Dr. Ahmad vooral duidelijk, en voor zover ik toen en nu kan beoordelen: eerlijk. Wat kan er wel; wat kan er niet; Wat is reëel, alles wat Dr. Ahmad vertelde en adviseerde was vooral gebaseerd op eerlijkheid en realiteit. Geen commercieel praatje maar fact-based advies. De periode tussen de consult en de behandeling heb ik hiervoor al beschreven, dus een snelle stap naar de dag van de behandeling.Een lange dag, waarin stilzitten / stilliggen het credo was. Een lange dag waarop Dr. Ahmad en zijn assistente alles in het werk stelden om mij zo goed mogelijk op mijn gemak te laten voelen. En met succes.Direct bij binnenkomst ging Dr. Ahmad met mij aan de slag: tekenen van een natuurlijke haarlijn, checken, nog een keer tekenen, checken. Totdat wij allebei een haarlijn zagen waarover we beiden tevreden konden zijn. Een natuurlijke haarlijn, geen overdreven recht of laaggetrokken (en daardoor onnatuurlijke) lijn. De lijn moet wel passen bij gezicht.Van daaruit aan de slag met het boren van de grafts uit het donorgbied. Uiteraard vooraf gegaan door een aantal venijnige verdovingen. Daarmee dan ook meteen het meest (eigenlijk het enige) pijnlijke van de dag achter de rug. Van het boren van de grats voel je nauwelijks iets. De geboorde grafts werden door de assistente direct netjes gesorteerd op 1, 2, 3, 4 ,5 haartjes per graft. Uiteindelijk worden deze gestoorde haartjes zorgvuldig teruggeplaatst in het ontvangende gebied. Grafts met 1 haar komen vooraan in de haarlijn, voor een natuurlijk uitziend resultaat.Evenals het boren, wordt het maken van incisies in het ontvangende gebied voorafgaan door een aantal venijnige verdovingen. Nadat alle incisies zijn gezet, worden alle behaalde en gesorteerde grafts in de incisies in het ontvangende gebied geplaatst. Ook dit verloopt volledig zonder pijn. Naderhand zorgvuldig de nazorginstructies doorgenomen en klaar. Nazorginstructies ontving ik nog per email direct van de arts. Tevens werd ik aangesloten op een appje, waarin ik dagelijks een update krijg van welke zorg ik aan mijn donorgbied en ontvangstgebied moet besteden.Het contact met Dr. Ahmad vanaf dag 1 na de behandeling is spot-on. Elke dag wordt er even geïnformeerd hoe het gaat, of er bijzonderheden zijn en wordt gevraagd om foto's van mijn hoofd. Dr. Ahmad vertrouwde enkele grotere korsten op het ontvangstgebied niet: binnen 10 minuten lag er een zalfje klaar bij mij apotheek hier om de hoek. Dit is pas treffende nazorg op afstand. Hiervoor hoef je helemaal niet live te ontmoeten en nog eens naar de kliniek te rijden. Dr. Ahmad zit er bovenop!Trevor Etman
Jelle Smit
Jelle Smit
18:24 01 Feb 21
Ontzettend fijn en duidelijk contact. Keuze voor FueGenix boven andere (of buitenlandse) klinieken wordt enorm goed beredeneerd wanneer je daarom vraagt. Ik heb lang getwijfeld over de juiste keuze, maar ik denk dat deze kliniek de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft.
Klaas Veen
Klaas Veen
11:45 28 Jan 21
Per mail informatie opgevraagd en ben zeer uitvoerig op de hoogte gesteld van de mogelijkheden en van de eventuele kosten op basis van foto's . Tevens uitnodiging gehad voor een gratis consult. Fijne uitleg, fijne correspondentie, ga nu even alle informatie op me in laten werken. FueGenix geeft mij wel een fijn en betrouwbaar gevoel.
Mario Pieterse
Mario Pieterse
17:53 25 Jan 21
Inmiddels een week na de transplantatie waarvan ik het eindresultaat nog even moet afwachten. Ik heb daar wel vertrouwen in gezien de professionele behandeling bij Fuegenix. Vanaf het intakegesprek meteen al een goed gevoel bij dr Ahmad. Duidelijke presentatie en uitleg van techniek/behandeling met do’s en dont’s. Daarna ook alle tijd gekregen om te overwegen c.q. vragen te stellen.Ook zeer tevreden over behandeling zelf. Vakkundig, netjes en begripvol. Duidelijk uitleg over nazorg. Ook de app met dagelijkse berichten/reminders wat te doen is zeer welkom. Ik ben zonder problemen al een week verder dus zeer tevreden over Fuegenix.
luc braeckmans
luc braeckmans
13:40 21 Jan 21
11 dagen geleden mijn transplantatie gehad bij FueGenix . Was al een jaar of twee aan het overwegen om een haartransplantatie te laten uitvoeren. Heel veel informatie opgezocht en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Bij de consultatie bij dr. Ahmad werd alles grondig en zonder enige vorm van druk besproken . Voor mij was belangrijk dat de consultatie en behandeling door een arts uitgevoerd werd en heb dan ook meteen een datum vastgelegd. De behandeling zelf is voor mij 100 % meegevallen, ook de verdoving waar ik vooraf toch bang voor was. De prikken zijn ongeveer zoals bij de tandarts. Ook de nazorg is uitstekend. dr. Ahmad neemt regelmatig contact om het herstel op te volgen
Aziz
Aziz
20:30 15 Jan 21
Zeer goede/proffesionele behandeling ondergaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en vooral waarom bepaalde handelingen werden verricht. Munib weet heel goed doet en hoe hij het beste resultaat voor jou kan behalen in helder overleg.Ik had al eerder een haartransplantatie ondergaan bij een andere kliniek en kon dus heel goed de twee klinieken naast elkaar leggen.Fuegenix stak in alle opzichten ver boven de ander uit. Meer persoonlijke aandacht, uitleg, kwaliteit, eerlijkheid in wat je kan verwachten. En hij is altijd bereikbaar voor vragen, rustig en ambachtelijk in zijn beroep.Ik kan niet wachten tot het eindresultaat!👍🏻
Jan Zuidema
Jan Zuidema
15:40 13 Jan 21
Ik ben voor een advies bij deze specialist geweest en ben zeer tevreden over zijn eerlijke uitleg en advies.We zijn gastvrij ontvangen met een bakje koffie erbij en alles besproken en de manier waarop hij alles uitlegde sprak me zeer aan.De man heeft passie voor zijn vak en wil je niks verkopen maar echt adviseren.Had een heel goed gevoel erbij en kan hem zeker aanbevelen.Als ik het ga doen ga ik zeker naar deze specialist.👍👍👍Jan ZuidemaPoeldijk
Arvid Spetter
Arvid Spetter
13:50 11 Jan 21
Ik ben niet verbonden aan FueGenix, ik heb de behandelend arts nog nooit gesproken tot het eerste consult en ik schrijf dit uit eigen beweging.De behandelkamer zag er schoon en professioneel uit en het gesprek was open en eerlijk. De arts gaf ook aan wat hij niet kan of wil doen. Dat had ik nog niet eerder gehoord en gaf mij een goed gevoel. Van de arts van Fuegenix heb ik begrepen dat het optisch niet uitmaakt of je 50 grafts per cm² plaatst t.o.v. de van nature aanwezige 80 grafts per cm². Dit klonk plausibel en leek op hetgeen ik vaker gelezen heb. Hij heeft de te benadelen plekken opgemeten en uitgerekend hoeveel grafts ik nodig had voor die dekking met 50 grafts per cm2. Al met al voor mij een prettig gesprek en reden om hier een behandeling te plannen. Ik wil dekking, dat hoeft niet via “overkill”. 3.000 grafts is dan voldoende dacht ik zoals geadviseerd door de arts. Ook vond ik prettig dat een natuurlijke, mannelijke haarlijn geadviseerd kreeg. Één die niet verder naar beneden ging (bij mijn voorhoofd) of te rond was in de inhammen, dat heb ik anders meegemaakt.Ik had de avond vooraf goed gehydrateerd. Ik kwam de ochtend zelf aan om 7:45, zonder koffie, want dat mag niet op de dag van de behandeling. Dat is voor mij als koffieliefhebber geen gave start van de dag (haha). Ik had een stevig ontbijt weggewerkt en goed gedronken. Ik kreeg bij binnenkomst alvast 2 paracetamol. De arts heeft het te behandelen gebied definitief afgetekend en na akkoord mijn haar afgeschoren. Daarna mocht ik plaatsnemen op de behandeltafel en kwamen de verdovingen (die vond ik niet gaaf). Ik kreeg een eerste sessie verdovingen die de arts liet inwerken voordat de rest volgde. Daarna heeft hij de eerste grafts verwijderd om te bepalen hoe diep ze zitten en gaf deze informatie door aan de twee assistenten die later binnenkwamen. Apart geluid; het beste te vergelijken met een gaatje boren bij de tandarts, maar dan sneller. Je hoort een boortje dat heel kort je huid doorboort. Maar ja, dankzij de verdoving voel je absoluut niets.Daarna werden de grafts door één assistente verwijderd terwijl de andere de arts assisteerde met het bekijken van alle grafts onder de microscoop op hoeveel haartjes ze bevatte. Daarna werden ze gesorteerd op aantal. Ik blijk vooral veel twee- en drie-haren grafts te hebben, maar ook een aantal vier, vijf en zelfs zes! Het was even zoeken naar de enkele haartjes voor de haarlijn aan de voorkant (voorhoofd) voor een natuurlijke look (word dus ook rekening mee gehouden). Uiteindelijk toch met moeite 270 enkele gevonden 🙂 De afspraak voor het aantal grafts is bij benadering, het kunnen er iets meer of minder worden, afhankelijk van omstandigheden. Bij mij bleek na het scheren dat er wat meer nodig zou zijn voor een perfecte dekking (bij inhammen) en de grafts kwamen er gemakkelijk uit (plus ik bleef erg goed stilzitten begreep ik). Daardoor waren het aantal uitgehaald grafts iets hoger dan vooraf besproken bij het consult. Ik vond het fijn dat die flexibiliteit er was"Halverwege zijn de assistenten van positie verwisseld, ik verwacht om de concentratie te kunnen behouden, want het lijkt mij zwaar werk. Iets na het middaguur waren alle 2.998 grafts eruit. Toen kreeg ik een lunch van Fuegenix (met twee paracetamol).Na de lunch meer verdovingen, gelukkig 😉 En toen ging de arts met een sapphire-mesje (twee maten) de incisies maken. Weer een apart geluid. Het klonk voor mij zoals het geluid wanneer je heel langzaam met een schaar papier doorknipt, maar dan natuurlijk snel. Nadat alle incisies op de kruin en bij de inhammen gemaakt zijn, kwamen de twee assistentes weer binnen die tegelijk de grafts gingen plaatsen. Eerst de kruin, daarna de inhammen.Om 17:00 was ik dan klaar. Terwijl de assistenten de kamer netjes maakten ging ik met de arts naar een andere ruimte voor uitleg van het nabehandeltraject. Ik kreeg een tasje mee met een shampoo, wat medische beschermdoekjes voor de auto (mijn vrouw reed), een NaCl-spray en een icepack tegen de zwelling. Foto's net na, en een foto na 2 weken.
John Jansen
John Jansen
20:51 07 Jan 21
Vandaag op afspraak FueGenix Haarkliniek in Bergen op Zoom bezocht en gesproken met de arts Dr. Munib Ahmad.Wij werden hartelijk ontvangen met koffie!Wij konden van alles vragen en er werd door deze arts van allesuitgelegd. Er werd echt de tijd voor je genomen.De behandelkamer zag er schoon en steriel uit.Nadat de arts het probleemgebied had bekeken kregen wij het advies om eerst met medicijnen te beginnen om te kijken of het probleem daarmeeopgelost kon worden en dat een haartransplantatie nu nog niet nodig was.Wij hebben dit bezoek als zeer verhelderend en vooral eerlijk ervaren en bevelen u de FueGenix Haarkliniek in Bergen op Zoom van harte aan!
Johan V
Johan V
19:11 28 Dec 20
In het gratis consult dat ik in oktober 2020 had, gaf Dr. Ahmad mij een uitgebreide indruk van de behandeling en een eerlijk advies dat past bij mijn situatie. Alle vragen die ik had, werden beantwoord. Ook gaf hij aan om bij andere klinieken een consult te doen, zodat ik een goede keuze kon maken.Echter na dit consult was ik er van overtuigd dat ik de behandeling bij Dr. Ahmad wilde laten doen. Zijn kennis, persoonlijk contact (voor en na consult) en het daaruit resulterende vertrouwen waren voor mij doorslaggevend.De behandeling:Bij aankomst 's morgens vroeg om 7:30 uur werd de haarlijn door dokter Ahmad op mijn hoofd getekend. Na het aftekenen werd mijn haar geschoren.Voor de aanvang van de behandeling krijg je lokale verdoving ingespoten dit gebeurd icm een trilapparaatje deze zorgt ervoor dat je de prikjes veel minder voelt.De verdoving is het vervelendste deel van de behandeling. Maar dit is in no time gebeurd.De eerste 3 uur werden besteed aan het oogsten van de 2800 grafts in het donorgebied. Dit is geheel pijnloos je moet alleen bijna de volle tijd op je buik liggen.Het oogsten van de grafts gebeurt door Dr. Ahmad en zijn assistentes. Na het oogsten,werden door Dr. Ahmad op het transplantatiegebied 2800 miniscule sneetjes met een sapphire mesje aangebracht. Dit duurde 2 uur. Ook dit is geheel pijnloos. Vervolgens kon ik in een rustig kamertje genieten van een verzorgde lunch. Na de lunch werden de 2800 grafts aangebracht op het transplantatiegebied door de 2 assistentes. Hiervoor heb ik ongeveer 3 uur stil gelegen waarna de behandeling is afgerond.Nazorg:Zoals ook voorafgaand aan de behandeling maakt ook nu Dr. Ahmad foto's van het resultaat.Je krijgt duidelijke nazorginstructies mee die geen aanleiding geven tot overige vragen. In de tijd na de behandeling heeft Dr. Ahmad een aantal keren tussendoor persoonlijk contact opgenomen om te vragen hoe de herstelfase verloopt. Ook als je vragen hebt dan krijg je snel een antwoord.De eerste dagen heb ik voor het slapen gaan 2 paracetamol genomen, maar heb ik eigenlijk verder vrij weinig pijn gehad.Het enige oncomfortabele is dat je de eerste 5 a 6 dagen slaapt in een hoek van 45 graden met een nekkussen.Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Wat de behandeling betreft zou ik het zo weer doen. Dit is me echt meegevallen.Het contact met en de zorg van Dr. Ahmad en de assistentes was echt prettig. Hierdoor heb ik ook gewoon een leuke dag gehad.Dus ook de volgende keer kies ik weer voor de kliniek van Dr. Ahmad!Leeftijd: 41Aantal grafts: 2800Behandeling: kruin dun haar en deels kaal
Henk
Henk
09:12 25 Dec 20
Liep al een tijd met het idee rond om wat aan mn haar te doen.Via social media bij Fuegenix terecht gekomen en zo contact gezocht.Blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen .Nu een week geleden behandeld door 3 zeer kundige mensen met passie voor hun vak .Dr Ahmad is een eerlijk en oprecht persoon die zijn vak goed verstaat .Kijk met een goed gevoel terug op de behandeling, nieuwe haartjes zijn al zichtbaar .Blij dat ik bij deze kliniek ben terecht gekomen en ik zou het iedereen die erover twijfelt aanraden om het bij deze kliniek te doen .Dr Ahmad en zijn 2 assistenten ......👍👍👍👍
H F
H F
12:26 18 Dec 20
Dr Ahmad is een vriendelijke en oprechte arts. Hij heeft mij alle opties heel duidelijk gemaakt wat de oplossingen zijn op lang termijn. Hij heeft mij ook goeie raad gegeven om mijn bestaande haren te behouden, komt ook zeker niet opdringerig over om u iets te verkopen, ik voelde mij heel goed op mijn gemak en een stuk wijzer na het consult van dr Ahmad.
Arjan Hamawandi
Arjan Hamawandi
18:51 13 Dec 20
Hallo,Aantal maanden geleden afspraak gemaakt via de site. Was verbaasd dat de arts zelf belde. Het was direct ook een goed teken. Tegenwoordig zie je nergens meer dat een arts zelf contact opneemt met zijn klanten.Tijdens de intake werd mij alles goed uitgelegd. Duidelijk en transparant verhaal.Uiteindelijk ben ik vandaag geholpen. Verliep allemaal heel professioneel en goed. Ben zeker blij met het resultaat.
Mark Burgmans
Mark Burgmans
16:19 11 Dec 20
Voortraject.Een tijd geleden heb ik het besluit genomen om een haartransplantatie te ondergaan.Na een consult met de arts waren al een hoop twijfels weggenomen maar, stond mijn besluit nog niet vast.Dokter M. Ahmad gaf mij zijn telefoonnummer voor het geval dat ik nog vragen had.Ik heb hier regelmatig gebruik van gemaakt en Dr M. Ahmad was altijd bereid mijn vragen uitgebreid te beantwoorden.Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om te kiezen voor een haartransplantatie.Wat ik enorm prettig vond is dat de dokter mij op een informele manier wegwijs heeft gemaakt in de wereld van haartransplantaties.Daarnaast denkt de dokter ook goed mee vanuit mijn persoonlijke situatie en kijkt naar de geschikte mogelijkheden.Tijdens.Ik werd de dag van de behandeling bij aankomst goed ontvangen en de dokter heeft nogmaals stap voor stap uitgelegd wat er allemaal stond te gebeuren die dag.De behandeling werd uitgevoerd door de dokter zelf en zijn top assistente. Ik vond de samenwerking tussen hen heel goed verlopen.Alle haarzakjes worden bij het verzamelen microscopisch onderzocht om de kwaliteit van de transplantatie te optimaliseren. (dit blijkt dus niet standaard overal te gebeuren)Nadat ik eenmaal verdoofd was vond ik dat alles heel relaxt verliep en vond ik dat er een prettige sfeer hing in de behandelruimte.Natraject.Dr M. Ahmad heeft regelmatig contact met me opgenomen om te vragen hoe het herstel verloopt.Net als in het voortraject heb ik het idee dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan.Ik ben tot zo ver erg blij met het eindresultaat.
Jerry Wolter
Jerry Wolter
19:03 10 Dec 20
Gisteren FUE behandeling gehad. De arts werkte samen met een assistent. Hij start de behandeling en zij neemt het later deels over en weer omgekeerd. Alle haartjes werden eerst in het donorgebied eruit gehaald en een voor een gesorteerd onder een microscoop. Daarna werden de incisies gemaakt en allemaal teruggeplaatst. Duidelijk en eerlijke info vooraf gekregen en na een consult face to face besloten de transplantatie bij Fuegenix te doen.
Bart Diekema
Bart Diekema
08:43 08 Dec 20
Nadat ik mezelf de moed heb samengepakt heb ik uiteindelijk de grote stap gezet. Aangekomen op mijn afspraak tot transplantatie was ik totaal niet nerveus, alles werd mij erg goed uitgelegd.dus hoppa, alles werd kaal geschoren. Daarna mocht ik plaats nemen op de behandel tafel, eerlijk de prikken voor verdoving zijn HEEL vervelend, daarna is het totaal pijnloos! Af en toe wordt er bij verdoofd door Dr. Ahmad om je gerust te stellen. Nadat ik ongeveer 3.5 uur op mijn buik heb gelegen waren alle grafts verzameld. Het verzamelen gaat met een hol boortje en dit hoor je ook, verder voel je een soort van druk en trekken.. toen hadden we de lunch.. lekker broodje stond klaar, na de lunch weer liggen op de behandel tafel. Nu met mn gezicht omhoog.. en ja.. daar kwam weer de verdoving pfff.. zo vervelend maar dacht aan t resultaat, en velen willen t en ik lag er! Lets do this!Uiteindelijk na een lange dag waren alle Grafts geplaatst.. mn hele hoofd voelde als een helm door de verdoving, maar t zat erop.. ik was klaar! Alles werd schoon gemaakt en ik kreeg een juiste nazorg mee. Overweeg je om hier ook naar toe te gaan? Dan ben je bij Dr.Ahmad in hele vertrouwde handen! Maar onderschat t niet, heb ik wel wat gedaan, de pijn na die tijd is best lastig, vooral op je achterhoofd. neem vrij, minimaal een week. Slecht slapen hoort erbij, ik zelf heb een nekkussen omgedraaid om mn nek, zodat ik mn kin kon laten rusten op dit kussen en ik zittend kon slapen.. nou ja.. rusten.. nu 2 dagen later heb ik toch wel last van zwellingen in mn gezicht, dit is normaal, en koel veel en drink veel water om de zwellingen te verminderen. Loop je net als ik al n tijdje rond met de gedachte? Doe t gewoon, investeer in jezelf! Met garantie voor de rest van je leven. Ga niet naar goedkoper, hier geld ook goedkoop is duurkoop, ik wilde naar Turkije maar zo blij dat ik Dr. Ahmad tijdig heb gesproken! Dank jullie wel allemaal en fijne feestdagen gewenst! 2021 zal n warm jaar worden zonder inhammen 😉🙏
js_loader

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.