DutchEnglish
DutchEnglish

Sprookjes? Lees Eens Wat Onze Klanten Hebben Ervaren…

(Bevestigd Als Echte Reviews Door Google)
lawrence rossey
lawrence rossey
12:04 23 Jan 22
Ik ben zeer tevreden over de verloop en de goede opvolging achteraf van Dr. Ahmad.Heel de ingreep gebeurde vlekkeloos en ging zelfs goed vooruit, omdat ik voor de helft van de tijd heb geslapen.Het enige onaangename waren de 1ste paar verdovingsprikjes.Al het opzoekwerk dat ik heb gedaan heeft me overhaald om naar Bergen-op-zoom te rijden en na ons 1ste gesprek wist ik al meteen dat ik hier een HT wou laten doen.Nu is het in spanning afwachten tot de zomer!Bedankt Ahmad!
Hans Van Moer
Hans Van Moer
12:08 15 Jan 22
Hier krijg je een haartransplantatie pur sang.In deze praktijk krijg je eerlijk advies van wat kan ,en in sommige gevallen niet kan.Ben maar op 1 plaats advies gaan vragen i.v.m. met mijn dunner wordend haar , en dit was hier bij Dr. M.Ahmad.Ik wist meteen dat ik op de juiste plaats aanbeland was.Here you get a hair transplant as it should be.There is no substitute.......Dankjewel Dr. Ahmad
M K
M K
16:02 12 Jan 22
Met meerdere klinieken gesproken maar FueGenix steekt er toch dik bovenuit. Voornamelijk door het feit de dokter zelf het gesprek met je aangaat en ook de volledige operatie zelf uitvoert wat je een zelfverzekerd gevoel geeft. Garantie voor een natuurlijke haarlijn en hoge dichtheid moet je hier zijn. 7 maanden later nu en ik ben zeer tevreden over mijn resultaten.
Frank Renes
Frank Renes
12:46 30 Dec 21
Lang getwijfeld of ik een transplantatie zou gaan doen, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. Na research te doen op fora, besloten om naar fuegenix te gaan (uiteindelijk de enige kliniek waar ik ben geweest). Consult was prettig, Dr. Munib beantwoordde mijn vragen tijdens het consult netjes en was totaal niet aan het pushen, wat ik zelf erg prettig vond.De behandeling was prima. De verdoving is niet prettig, maar goed te doen. Samen met zijn assistente wordt er nauwkeurig te werk gegaan. Tijdens de behandeling kletsen ze wat, muziekje op de achtergrond, allemaal goed te doen. Na de ingreep krijg je wat spullen mee voor de nazorg samen met instructies. Allemaal heel duidelijk gecommuniceerd.De nazorg heb ik als prettig ervaren. Dr. Munib reageert snel op berichten (ook in het weekend). Ik had wat irritatie op de hoofdhuid en daar reageerde hij heel adequaat op vond ik. Dat hij zo makkelijk te benaderen is, geeft een goed gevoel. De eerste 12 dagen na de transplantatie had ik dagelijks contact via whatsapp, daarna om de maand.Foto is van 8 dagen na de transplantatie.Het resultaat is nog even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.
J. van Rossem
J. van Rossem
10:12 29 Dec 21
Na het bezoek bij meerdere klinieken kreeg ik bij Fuegenix het beste gevoel en heb ik besloten om mijn haartransplantatie daar te laten doen.Op 16 december 2021 is de transplantatie gedaan en de dag zelf viel uiteindelijk wel mee. Het ergste waren de verdovingen maar dat wist ik vantevoren. De dagen daarna iedere dag contact gehad met de arts om de voortgang door te geven en te bespreken indien nodig. Nu bijna twee weken verder en zijn de korstjes allemaal weg.Tot nu toe zeer tevreden met het resultaat en ook alleen maar positieve reacties gehad.
Slaza
Slaza
13:46 28 Dec 21
Ik heb de voorkant laten doen. Zeer tevreden over het resultaat. Enige kliniek in Nederland die mooiste dichtheid beloofd.
Jeroen P
Jeroen P
09:58 22 Dec 21
Na intakes bij verschillende klinieken en de goede verhalen op haarweb ben ik uitgekomen bij FueGenix. Alleen de intake is al de moeite waard. De behandelend arts Munib verstaat zijn vak en nam vrijblijvend de tijd om me goed voor te lichten.Wat vrij uniek is (en voor mij de doorslag gaf), is dat hij zelf behandelt en alleen het terug plaatsen van de grafts samen met zijn assistente doet. Het mag gezegd worden dat zij ook professioneel in haar werk is, en zorgt dat er daadwerkelijk geen enkele druppel vocht in je oor of ogen komt en je zo comfortabel mogelijk bent tijdens de operatie.Na de operatie heb je direct contact met Munib via Whatsapp. Dagelijks geef je een update en houdt hij de boel goed in de gaten.Het uiteindelijke resultaat doet nog even op zich wachten en wordt pas na een aantal maanden zichtbaar, maar de eerste resultaten zien er al erg goed uit.Kortom; Erg tevreden met het proces, de behandeling, de nazorg en het resultaat!
Tareq Alfar
Tareq Alfar
20:09 17 Dec 21
So about my personal experience with FueGenix. Seen that I come from design and architecture background, I was very cautious in picking the clinic where I wanted to perform the hairline enhancement. At first, I believe, as much as this procedure may require medical background / knowledge / equipment and technology, it equally requires a talented hand and an eye for artistry .. and that is exactly where Dr. Munib's role come in hand! A well rounded Doctor, where he has the combination of art and medicine working hand in hand.I have literally contacted countless clinics in Germany; France; Greece and Turkey. Some of them were good, although none caught my attention with an almost perfect natural hairline with a sense of art and as high density as the results I am seeing with my case.
Stefan Ouweneel
Stefan Ouweneel
14:22 11 Dec 21
Na veel onderzoek gedaan te hebben ben ik in begin oktober 2021 op consult gegaan bij FueGenix. Ik kreeg vakkundig antwoord op mijn vragen zonder enig commercieel tintje aan het verhaal. De beslissing om ervoor te gaan was toen snel genomen.Er is duidelijke communicatie vooraf en tijdens de behandeling over wat er gaat gebeuren, waardoor er geen verassingen zijn. Ook kun je voor de behandeling al terecht voor al je vragen en zorgen. De behandeling zelf ging zeer soepel zonder complicaties en is mij relatief meegevallen.Ook de nazorg is uitmuntend. Je kunt altijd terecht met vragen en zorgen die je na de behandeling nog hebt. Ook stuur je foto's zodat de dokter na kan gaan of alles goed geneest.Al met al heb ik mij dankzij de communicatie voor, tijdens en na de behandeling nooit echt zorgen gemaakt over de behandeling of het resultaat. Hoewel ik over het eindresultaat nog niet veel kan zeggen, heb ik geen reden om aan te nemen dat dit kwalitatief niet in orde zal zijn. Ik zou FueGenix dan ook zeker aanraden aan ieder die het overweegt.
Raf Herlitska
Raf Herlitska
05:06 08 Dec 21
Op 23/11 onderging ik haartransplantatie (fue) van de kruin (2490 grafts)Tot op heden uiterst tevreden. Van bij het eerste (gratis) consult, dadelijk een zeer goed, vertrouwd gevoel, mede door de open en eerlijke communicatie van de arts. Kort hierna een datum voor de ingreep vastgelegd. Van de ingreep (buiten de verdovingsprikken, -welke best ook zeer goed meevielen - niets van gevoeld. Eerste deel het "oogsten" van de grafts, aansluitend het boren/prikken van de incisies in de transplantatie-zone. Nadien korte lunch (broodje aangeboden door FueGenix) , waarna de grafts geïmplanteerd worden. De arts oogst alle grafts zélf (worden ondertussen gesorteerd/gegroepeerd door assistente), de implantatie gebeurt gelijktijdig door de arts en zijn assistente. Ben zelf verpleegkundige van beroep en heb van het geheel een zeer goede, professionele indruk. Arts is erg accuraat en gedreven. Na de ingreep zakje met verzorgende shampoo en spay (zoutoplossing) en nazorginstructies gekregen. Nazorgopvolging verloopt vlot via whattsapp (arts vraagt om dagelijks foto's 's morgens te maken en te versturen van donor en transplantatie-gebied tot dag 10. Snelle respons op mogelijke vragen/problemen. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, maar heb er een goed vertrouwen in een goede afloop - lees- een mooie, bedekte kruin. Kan deze arts en haarkliniek uit Bergen-op-Zoom dan ook uitermate aanbevelen.
jona herrera
jona herrera
14:53 07 Dec 21
consult: eerlijk realistischbehandeling: ben echt tevredennazorg: all tijd een contact met ze prima servers
Sjef Vd
Sjef Vd
19:05 24 Nov 21
Pas geleden hier geweestAlles goed bevallen.Resultaat nog te vroeg om te oordelen maar gezien resultaten in verleden ga ik er vanuit dat het goed komt!Duidelijk consult, behandeling ging perfect.Vriendelijke arts,Geen gekkigheid , gewoon duidelijk zoals het is. Goede nazorg, dagelijks even contact via app.
GUY Weltens
GUY Weltens
17:46 23 Nov 21
Na enkele haartransplantatie klinieken te hebben gecontacteerd, terecht gekomen op Fuegenix in Bergen op Zoom. Na vele goede reviews te hebben gelezen, een afspraak gemaakt met dr Munib voor een vrijblijvende consultatie. Mijn 1e indruk was goed en na een grondige controle van mijn hoofd kon hij bepalen hoeveel grafts hij nodig had voor een goed resultaat.Kort nadien beslist en een datum vastgelegd en op 3 november kon de transplantatie doorgaan. Behalve de prikjes van de verdoving niets gevoeld gedurende de hele behandeling. Ook de dagen nadien weinig pijn gehad. De eerste 2 weken na de behandeling dagelijks kontakt gehad met de dokter voor de nabehandeling. Ook alle dagen foto's gestuurd. We zijn nu 3 weken verder en het staat al heel mooi. Ik verwacht dat de haartjes nu terug gaan uitvallen en ik kijk vol verwachting hoe het er binnen 3 a 4 maanden gaat uitzien. Voorlopig alleszins tevreden dat ik voor dr Munib gekozen heb. Hij heeft samen met zijn assistente knap werk geleverd!
I
I
11:14 18 Nov 21
Eerlijk en open gesprek met meneer gehad. En eerlijk advies ontvangen dat ik nog het beste even kan wachten met de haartransplantatie. Dit is voor mij een teken dat meneer niet per se iets wil ‘aansmeren’ en het bekijkt vanuit het perspectief van de cliënt.
l
l
20:12 14 Nov 21
Een ontzettende schone kliniek, waar er heel secuur en met passie gewerkt wordt. Ik ben zelf iets meer dan een maand geleden geweest en sta nog steeds volledige achter mijn keuze! De ondanks de operatie een hele ingreep was is het fijn om te weten dat je in goede handen bent. De dokter is er zelf namelijk iedere stap van het process bij.Ook de nazorg is top!Ik zou deze kliniek zeker aanraden!
muzaffar mzaa
muzaffar mzaa
12:01 14 Nov 21
Nadat mijn vrienden waren geweest moest ik er ook aan geloven om een haartransplantatie te doen. Een maat is geweest bij Veldhoven, een andere bij Eberson en een bij Visus. Na het zien van hun resultaat was ik niet overtuigd om het ook te laten doen. Ook zij gaven aan de ze het voller hadden verwacht. Dus wilde ik doorsparen voor iets beters. Toen kwam ik fuegenix tegen.De dichtheden die Munib haalt met zn transplantaties zijn ongekend. Ik heb zijn werk vergeleken van verschillende artsen wereldwijd en mijn keuze is gevallen op hem. Voor mij leken zijn resultaten bijna onwerkelijk, maar gelukkig kon hij tijdens het consult gewoon aantonen dat al zijn resultaten legit zijn en onbewerkt. Zelden zie je zulke volle haartransplantaties en natuurlijker dan dit krijg je ze niet.Ik zit nu op 8 maanden en mijn leven echt een positieve draai gekregen. Kan hem maar niet genoeg bedanken. Kan me bijna niet voorstellen dat het nog voller gaat worden en hebt mooiste is dat niemand in mijn omgeving iets door heeft.De prijzen liggen wel wat hoger dan elders maar mijn vrienden gaan nu voor een opvulling naar hem toe en zijn dus meer geld en tijd kwijt dus ben onwijs blij dat ik in 1 keer klaar bent.Ik ben niet van de reviews schrijven en heb dit ook gewoon sn geschreven, maar wilde dit gewoon doen omdat ik hem gewoon zo dankbaar ben.Twijfel je tussen welke kliniek. Ga dan op consult bij munib, je verliest er niks mee. En als het niet bevalt (wat ik betwijfel) betaal ik jouw haartransplantatie elders :).
Dalivia Bechoe
Dalivia Bechoe
18:54 10 Nov 21
Een tijdje geleden heeft mijn vader een consult gehad bij FueGenix Haarkliniek. De dokter was erg vriendelijk en heeft de tijd genomen om ons alles uit te leggen. De behandeling zelf is ook goed verlopen. Je kam merken dat hij erg gespecialiseerd is in het vak. Vooral bij de nazorg is erg goed. Ik kan hem altijd appen voor vragen of foto's sturen. De dokter reageert altijd heel snel en geeft goede informatie! Zelfs in de weekenden en avonden reageert hij snel terug. Hij zegt zelf dat zijn service 24/7 is en dat is ook zo. Als ik de dokter een dagje niet appt dan appt hij mij zelf om te vragen hoe het gaat. Ik ben er blij mee.
Peter De Strycker
Peter De Strycker
11:15 10 Nov 21
Na jaren twijfelen , haarpigmentatie , speurtocht op het internet en op basis van goede reviews uitgekomen bij Fuegenix Bergen Op Zoom . Afspraak gemaakt , professioneel uitleg gekregen over het proces haartransplantatie en op deze basis toch maar beslist om het te laten doen.Vorige maand laten doorgaan , ik was verbaast over hoe vlot de dag was doorgegaan . Weinig last of pijn ondervonden , de nazorg werd ook heel goed opgevolgd . De Foto is na 14 dagen transplantatie : alles geneest heel mooi . Nu zit ik in de fase dat de haartjes terug uitvallen , maar deze komen binnen de 3 a 4 mnd terug : dus het proces verloopt echt zoals het voorgesteld wordt door Dr Munib Ahmad.Ik dacht dat het een 2600 drafts waren bij mij.Mijn ervaring met Fuegenix is , professioneel , hygiënisch , correct volgens afspraak en de zorg voor de nabehandeling die wordt opgevolgd.Ik maak geen reclame , maar ik zou het zeker aanraden als je nog twijfelt .
Paul De Ryck
Paul De Ryck
10:50 10 Nov 21
Ervaren en zeer deskundige arts, beheerst de FUE-SAPPHIRE techniek als geen ander. Uitvoerig advies over wat je mag verwachten qua resultaat. Ook heel goede begeleiding na de ingreep, herstel verliep buitengewoon vlot.
Thomas Tuts
Thomas Tuts
16:31 08 Nov 21
I don't have a whole lot of other places as a reference, but I'm completely convinced that FueGenix is one of the best hair clinics in the Benelux, if not Europe. From the first consult, it was immediately apparent that Dr. Ahmad is a true professional who truly wants the best for his patients.He was very open about not always being able to give what a client *wants*, but rather what they *need*. This means that you might not get the full straight hairline you were dreaming about, but this is for a good reason: he takes care to propose a treatment that will look good for your *entire* life -- opposed to a hairline that makes it obvious that you've had a hair transplant by the time you reach your 60's.Dr. Ahmad is super down-to-earth and very approachable. I felt like I could genuinely ask him anything related to the process and treatment, and he'd give an elaborate and honest answer. It didn't take long for me to make my decision after the consult. In fact, I didn't even bother contacting any other clinics since I had such a great feeling with FueGenix. After confirming your appointment, you get an aftercare document way in advance so you can prepare for your recovery time after the procedure.The treatment itself was a little cumbersome since you're in a chair for almost an entire day (excluding the small lunch break), but both Dr. Ahmad and his assistant were very pleasant and talkative throughout the entire procedure (except for when they really needed to focus on counting hair follicles etc, which is totally understandable).The treatment itself, the resulting hairline and recovery have been amazing. I barely had any issue with pain and itching. Another area where Dr. Ahmad shines is the aftercare support: we've been in touch almost daily on WhatsApp for two weeks since the procedure. I've been able to ask him any questions about any worries that I may have, and about the recovery process. His replies are always timely and informative (and he's even called me an Armani model -- lucky me! 😉)It's only been two weeks, and I can't wait to see the final result of my procedure. I already know it's going to be life-changing thanks to FueGenix!
Youri
Youri
14:02 03 Nov 21
Zeer tevreden! Informatie die word verschaft door de kliniek is open en eerlijk. Het voordeel is dat de behandeling door de arts zelf wordt gedaan.Nazorg is super, je kan 24/7 appen en terecht met vragen en je hebt heel snel antwoord.
Roel Bredewold
Roel Bredewold
13:48 03 Nov 21
Op 12 okt 2021 een behandeling gehad bij FueGenix in Bergen op Zoom. Als zeer positief ervaren vanaf de eerste ontmoeting zeer vertrouwd.De behandeling verliep zeer vlotjes en de uitleg en nazorg was boven verwachting goed.Veel betrokkenheid van Dr.Munib Ahmad.Ben nu 3 weken verder en verbaasd hoe goed het genezing proces is gegaan.Zal deze kliniek iedereen zeer aanbevelen.
Diego Bolk
Diego Bolk
13:18 03 Nov 21
Ik ben in juli 2021 gaan twijfelen om een haartransplantatie te doen. In het begin was dit echt verschrikkelijk, op het moment dat je hier informatie over wilt hebben staan er al tientallen bedrijven boven aan Google die adverteren. Ik kreeg ook bij geen enkel bedrijf een goed en vertrouwd gevoel. Na flink verder te scrollen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij FueGenix. Wat mij opviel is dat er veel goede reviews waren.Ik heb een aantal hiervan goed gelezen en heb er uiteindelijk voor gekozen om in september een afspraak te maken. Hier ging ik nog met twijfel naartoe.Zoals in bijna elke review te lezen is, is dat de arts zelf de gesprekken deed en dat je niet hebt te maken met een tussenpersoon. Dit was heel prettig en vertrouwd, hierdoor kon ik ook mijn vragen stellen.Eigenlijk direct na het gesprek heb ik een afspraak gemaakt voor 2.500 grafts in oktober. De operatie zelf was prettig, de arts heeft zelf alle grafts verwijderd en geplaatst (het laatste gedeelte deed hij samen met zijn assistent). Van de operatie heb ik ook geen last gehad, je voelt er niks van en ben meerdere malen in slaap gevallen.Waar ik erg over te spreken ben was de nazorg, ik kan tot op heden iedere dag appen met foto's en vragen en krijg vrijwel direct antwoord hierop. Ik ben heel erg benieuwd hoe het eindresultaat er uit komt te zien, maar ik vertrouw er volledig op dat dit goed komt.FueGenix onderscheidt zich door de moeite en energie die de arts in je steekt. Hierdoor voelt het allemaal vertrouwd.
Marwan Hamawandi
Marwan Hamawandi
11:30 03 Nov 21
Ik heb vorig jaar een operatie ondergaan van 2000 grafts. Vanaf het begin erg behulpzaam en dag en nacht bereikbaar. Hij heeft mij ook alles goed uitgelegd. Tot nu toe spreek ik hem maandelijks. Soms vaker als ik vragen heb. Beste van NL. Zonder twijfel.
Willem K
Willem K
20:54 24 Oct 21
Ik ben 2 maanden geleden bij FueGenix langs geweest. Ik werd daar zeer vriendelijk ontvangen. Hoewel mijn haar iets dunner aan het worden is, zit het op een randje van wel of geen transplantatie. Achter op de kruin wordt het met sterk licht duidelijk dunner. En mijn inhammen worden ook steeds groter. Het advies van FueGenix was om eerst met een medicijn te proberen om de haaruitval te stoppen en zelfs misschien haren terug te krijgen. Een advies dus waar FueGenix zelf niets aan heeft.Na 2 maanden gebruik van het medicijn lijkt mijn haar dikker geworden. Ook krijg ik in mijn inhammen nieuwe kleine haartjes! Ik blijf het medicijn nu dagelijks gebruiken en de haargroei in de gaten houden. Hopelijk heb ik de haaruitval een halt toe geroepen. Samen met FueGenix hou ik dat in de gaten.Ik kan FueGenix zeer aanbevelen. Je krijgt advies waar jij als klant wat aan hebt; niet een advies waar zij aan verdienen.
K.
K.
12:04 22 Oct 21
Ongeveer twee maanden geleden op consult gegaan. Dit is bij Dr. Munib zelf en hierbij legt hij duidelijk uit wat mogelijk is en wat niet. Dan beslist om de transplantatie in te plannen, waarbij je richtlijnen meekrijgt om je goed voor te bereiden op de transplantatie. De dag zelf verliep alles zoals gepland. Tijdens de behandeling gaan de dokter en de assistente zeer precies te werk en geeft hij uitleg waar nodig. Dagen erna volg je de nazorginstructies en houdt hij contact met je, om te zien of alles goed verloopt. Kan eigenlijk alleen maar positief spreken over deze kliniek. Vakmensen!!
Remi van Vuuren
Remi van Vuuren
17:14 21 Oct 21
Goede kliniek! Dr. Ahmad weet waar hij het over heeft en is naast de behandelend arts ook degene met wie je het consult hebt.Goede prijs/ kwaliteit en goede nazorg.
steve
steve
11:08 20 Oct 21
Haartransplantatie Fuegenix Haarkliniek 2560 graftsNa verschillende dokters te hebben bezocht ging mijn voorkeur uit naar Dokter Munib Ahmad van Fuegenix Haarkliniek .Deze gaf me een zeer goed gevoel en beantwoorde al mijn vragen op een eerlijke en realistische manier. Heb een haartransplantatie ondergaan van 2560 grafts bij Fuegenix Haarkliniek . tijdens de gehele behandeling houdt Dokter Munib u op de hoogte welke handelingen worden uitgevoerd . Deze arts doet de transplantatie volledig zelf ( en niet de assistente zoals in de meeste klinieken) en dat gaf me een geruststellend gevoel . Ik heb dagelijks contact via whatsapp en hij volgt de foto s elke dag op . Deze arts is echt gedreven in zijn vak en ik ben blij dat ik de transplantatie door hemzelf heb laten uitvoeren . grt steve
Bol Leo
Bol Leo
10:51 13 Oct 21
Eind augustus op consult geweest bij de arts. Realistisch beeld geschetst aan de hand van mijn persoonlijke situatie, ook met het oog op de toekomst. Ik kon gelukkig al begin september terecht. De behandeling is goed te doen, de verdovingen doen wat pijn en verder is het gewoon je rust pakken. De arts en zijn assistente gaan onverstoorbaar door met dit precisie werk. In de weken erna dagelijks contact met de arts over het herstel. Dat is prima verlopen en nu op naar de mooie maanden hopelijk. Eerst zien en dan geloven, dus wellicht nog een review als het eindresultaat is bereikt.
Justin Soh
Justin Soh
16:33 01 Oct 21
2 maanden terug heb ik telefonisch contact gehad met dr. Munib Ahmad. Mijn foto's per whatsapp opgestuurd en laten beoordelen. Afspraak gemaakt voor een consult op locatie.02 september langs geweest bij de kliniek. Consult vond plaats door de behandelende arts (Munib). Gesprek werd door mij als zeer prettig ervaren, vooral omdat het een informeel gesprek was. Munib kwam zeer professioneel en deskundig over. De mogelijkheden werden met mij besproken, maar ook zaken die niet realistisch waren werden direct aangegeven. Ik heb na het consult direct de keuze gemaakt om de haartransplantatie door te zetten en deze werd vastgezet op 13-sep. Kon gelukkig op zeer kort termijn, vanwege een afzegging.De behandeling is zeer goed verlopen. Verdoving deed helaas wel pijn, maar dit duurde heel kort. Verder lag ik comfortabel op de stoel en ben zelfs meerdere malen tijdens de behandeling ingedut. Arts heeft zelf de grafts eruit gehaald en deze zijn door de assistente gesorteerd op het type grafts (singles, 2,3 en4 harige grafts). Singles zijn voornamelijk gebruikt voor het bepalen van de haarlijn, dit geeft een zeer natuurlijk effect. Na het eruit halen zijn de incisies gemaakt voor het terugplaatsen. Na een korte lunchpauze is de arts aan de slag gegaan met het terugplaatsen van de grafts. Assistente heeft gaandeweg ook meegeholpen met terugplaatsen. Ook zij kwam zeer professioneel en deskundig over. Behandeling heeft een hele dag in beslag genomen en in totaal zijn 2590 grafts teruggeplaatst (iets meer geworden dan de afgesproken 2500 grafts). Na de behandeling uitgebreid uitleg gekregen over de nazorg en een pakketje meegekregen met de benodigde spullen.Dagen erna elke dag contact gehouden met Munib en foto's gestuurd. Altijd terugkoppeling en tips gekregen voor het verdere nazorg traject. Eerste paar dagen nog te maken gehad met pijn en lichte zwellingen, maar dit was op dag 4/5 weg. Dagelijks contact via whatsapp was zeer fijn en gaf een geruststellend gevoel dat het de goede kant op ging.Ik ben nu 18 dagen verder en vooralsnog gaat het uitstekend. Het duurt nog een aantal maanden voordat enig resultaat te zien is, maar ik heb er volle vertrouwen in dat het super goed eruit komt te zien.Ik zou de kliniek zeker aanbevelen. Van begin tot aan nu heb ik alleen maar goede ervaringen. Munib heeft mij na jarenlange twijfel kunnen overtuigen om deze stap te zetten. Mijn tip zou zijn om bij twijfel zeker een vrijblijvend consult in te plannen bij de kliniek.
Peter Kennepohl
Peter Kennepohl
19:48 30 Sep 21
Goede duidelijke intake. Goed consult met duidelijk verhaal. Behandeling voel heel erg mee en de nazorg via WhatsApp is super. Reageert snel en duidelijk
Jelle Reijnen
Jelle Reijnen
11:08 28 Aug 21
Op woensdag 14 juli 2021 heeft mijn haartransplantatie plaats gevonden; dit is nu ongeveer zo’n anderhalve maand geleden. De eerste twee weken na de operatie waren wel even afzien vanwege het herstel en de richtlijnen waar je je aan dient te houden voor een goed toekomstig resultaat, maar daar ben ik bij het consultgesprek en op de dag zelf goed over ingelicht.Zo worden er ook geen valse beloftes gemaakt en wordt er samen met je gezocht naar een reslistisch eindbeeld (onder andere met betrekking tot de nieuwe haarlijn), waardoor je met de juiste mentaliteit en verwachtingen aan de ingreep begint.Verder is de nazorg heel erg goed, aangezien er de eerste twee weken sowieso iedere dag appcontact is. Dit is heel erg fijn, aangezien je in de periode van herstel (en ook daarna) graag wilt dat er nog steeds met een professioneel oog naar wordt gekeken. Ik ben heel erg benieuwd hoe het er over ongeveer twee maanden gaat uit zien, als de geïmplementeerde haren alweer een beetje gaan groeien.In conclusie kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben over FueGenix.
Tariq Hussain
Tariq Hussain
19:14 27 Aug 21
Ik ben bij verschillende klinieken langs geweest en heb gesprekken gehad. Dit was de eerste kliniek die als eerste snel terug reageerde.Ik vond het wel apart en geloofde het eerst niet. Alsnog heb ik deze kliniek gekozen omdat ik de voor en na foto’s had gezien.Toen ik voor behandeling ging en de arts zag had ik mijn twijfels maar hij stelde me gerust en zei dat ik geen spijt zou krijgen.Tijdens de behandeling bleef hij me gerust stellen. Als ik eerlijk moet zijn hoe hij me heeft behandelt had ik totaal niet verwacht. Hij heeft me na de behandeling ook gezegd dat hij 24/7 bereikbaar is.Als er wat is dat ik hem kan whatsappen. Heb dat gedaan omdat ik een paar vragen had. Hij reageerde ook vrij snel. Hierdoor gaf mij dat alleen maar een gerust gevoel.Ik typ dit nu na 6 maanden na mijn behandeling en ik ben superblij met mijn resultaat. Had niet eens verwacht dat het zo snel te zien zou zijn.Vanaf de eerste gesprek,tijdens,en na de behandeling ben ik super tevreden. Ik raad andere mensen ook zeer zeker deze kliniek aan. Voornamelijk omdat de arts wat hij heeft gezegd ook daadwerkelijk heeft waar gemaakt.
Dennis Abbink
Dennis Abbink
12:17 03 Aug 21
Nazorg is fantastisch vooral voor iemand zoals ik die zich snel stresst of alles goed verloopt. Hij is 24/7 bereikbaar. Heel veel plezier in zijn werk en een oog voor het leveren van een kwaliteit haartransplantatie. Mijn keuze voor hem is simpelweg geweest vanwege de resultaten.
Robbert
Robbert
19:22 02 Aug 21
13 juli had ik mijn haartransplantatie bij FueGenix. Na lang nadenken ben ik uiteindelijk op consult gegaan. Dit is direct met de behandelend arts wat ik als positief heb ervaren.De dag begint om 7:30 met onder andere de nieuwe haarlijn tekenen en het bestaande haar afscheren.Vervolgens worden de grafts weggehaald uit het donorgebied.Tijdens de gehele behandeling houdt de arts je op de hoogte met wat hij aan het doen is.Tijdens de lunch rond 12:00 kreeg je een broodje van de arts en kon je even bijkomend van het eerste deel.Daarna is hij samen met zijn assistente tot ongeveer 15:45 bezig geweest om de grafts terug te plaatsen.Na afloop heeft de arts uitgelegd aan wat ik mij allemaal moet houden om een zo mooi resultaat te krijgen, deze informatie krijg je ook via email.Ik kan natuurlijk nog niet oordelen over het eindresultaat omdat mijn behandeling 3 weken geleden is geweest maar over de behandeling zelf en over de professionaliteit van de arts kan ik alleen maar positief zijn.
Mark Melief
Mark Melief
19:40 27 Jul 21
Wanneer het over je haar gaat , mag en moet je kritisch zijn .Bij transplantatie gaat het om kennis en inzicht .Mijn ervaring is erg goed .Bij mijn eerste afspraak was het gebouw en de omgeving niet wat ik verwacht had .Maar vanaf het moment dat ik advies kreeg ontstond de bevestiging dat ik hier goed zat .Enkele weken later onderging ik de transplantatie.Dat is nu ( bij dit schrijven )3 weken geleden.Kan enkel schrijven dat het tot nu toe goed is bevallen .Heb goede hoop dat na een paar maanden de kam erdoor heen kan gaan en het resultaat optimaal kan zien .
filippos koulyras
filippos koulyras
17:24 14 Jul 21
Amazing service and after care support! 3 weeks after the operation now and looking forward to the upcoming period and the new hair to grow! I highly recommend the clinic!
S. de Haan
S. de Haan
18:17 11 Jul 21
Uitermate vriendelijke Dr., is ook zeer responsief bij vragen en ook realistisch in wat er verwacht kan worden. De dag van behandeling is inderdaad een wat lange dag, maar ook met de vriendelijke assistente erbij is dit toch echt geen martelgang. Mijn behandeling is nu meer dan een maand geleden en het wachten is tot het uiteindelijke resultaat daar is. Ik moet zeggen dat ik inderdaad in de 3de en 4de week wat haarverlies ervaarde, maar al met al, toch weer een beste bos bovenop staan. Tot nu toe kan ik alleen maar tevreden zijn over de behandeling, de praktijk, de assistente en natuurlijk de dokter. Goed om te zien hoe het haar er volgend jaar bij staat! Mocht er iemand twijfelen, zoals ik ook destijds, praat eens met de mensen van FueGenix en kijk of dat hetgeen is dat bij je past.
Joery Segers
Joery Segers
06:05 08 Jul 21
Dag iedereen!Op 6 juli eveneens een transplantatie ondergaan bij Fuegenix van een 2200 grafts. Ik heb eigenlijk maar 1 kliniek bezocht voor een consult en was direct gerust gesteld. Zeer gemoedelijke aanpak zonder verkoopspraatjes( met de arts zelf), wat voor mij zelfs een van de belangrijkste punten was om toch hier langs te gaan. Het is in onderling overleg, maar een Lebron James haarlijn gaat hij je niet zetten :). Hier wordt ingezet op de natuurlijke look en zo hoort het ook volgens mij. Ik veronderstel dat niemand wil dat het iedereen direct opvalt dat jij ooit een haartransplantatie hebt ondergaan. Dan de dag zelf viel best wel mee.. Enkel de verdovingsprikjes en de rit naar huis waren minder voor me (ik was best groggy).Hangt blijkbaar van persoon tot persoon af. Je kan je ook laten ophalen natuurlijk. De operatie zelf was van 07:30 tot 15:00 met een kleine lunchpauze erbij. Het broodje wordt voorzien door hen zelf. Verder heb ik gans die tijd zo stil mogelijk proberen liggen en zoveel mogelijk proberen zwijgen 🙂 Ik wou niemand verstoren tijdens dit maatwerk haha.En met maatwerk komt een hogere prijs, dat weet je en dat is best ok. Het is wat je zelf prefereert uiteindelijk. Tussen een ikea keuken en een keuken op maat zit ook een verschil! En dat is alsook een van de belangrijkste redenen voor me om hier te komen. Ik wou absoluut niet in een fabriekje terechtkomen. Ik moet hier voor de rest van mijn leven met rondlopen.Na de operatie krijg je een zakje mee met verzorgingsproducten en heb je dagelijks contact met de arts via whatsapp. Je stuurt foto’s door van je hoofd en je geeft info door of je stelt vragen. De arts vraagt hier ook echt om, dus hij is wel zeer betrokken.Het is een kleine kliniek dat zo te zien echt aan het boomen is momenteel. Ik vraag me wel af hoe hij lang hij deze persoonlijke aanpak kan volhouden 😅. Maar deze man is gepassioneerd in zijn vak en dat merk je!
Jeffrey van Raam
Jeffrey van Raam
13:32 07 Jul 21
Op 1 juni heb ik een haartransplantatie ondergaan na lang getwijfeld te hebben. Via via ben ik met Munib van Fuegenix in contact gekomen en ben op consult gegaan. Ik was enorm te spreken over de uitleg hoe de transplantatie zou gaan verlopen en het mogelijke resultaat. De prijs is hoger dan gemiddeld, maar gezien zijn resultaten denk ik dat kwaliteit een veel belangrijkere graadmeter is dan de prijs. De natuurlijke haarlijn die nu zichtbaar is, is een kunstwerk op zich en ik kan deze man ook niet beter omschrijven dan een specialist in zijn vakgebied. Als je wilt gaan voor kwaliteit, zou ik deze kliniek ten zeerste aanraden.
Thimo Spil
Thimo Spil
13:02 22 Jun 21
Het is inmiddels 2 maanden geleden dat ik mijn HT heb laten doen bij FueGenix. Dr Munib bleek een zeer vriendelijke en professionele man te zijn, geholpen door een aardige assistente. Over de behandeling is door velen voor mij alles al gezegd: het is vooral een lange dag. De nazorg die Munib biedt is uitstekend. Hij informeert vaak via Whatsap en vraagt naar foto's van het behandelde transplantiegebied. Er waren geen complicaties, hoewel ik wel vond dat het donorgebied qua verzorgingsinfo iets te weinig aandacht kreeg. Ik heb achteraf meer last van irritatie, pijn en jeuk in dit gebied gehad dan in het transplantiegebied zelf. Overigens is de info die hij verstrekt helder, realistisch en zonder valse verwachtingen. Als dikke zestiger moet ik er natuurlijk niet van uitgaan dat alles er weer uit zal zien als toen ik 20 was.Haartjes zijn inmiddels vrijwel alle weer uitgevallen zoals voorzien. Ben wel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat over 10 maanden. Wellicht dat ik dan nog een review schrijf.Tot dusver uiterst positief over de transplantatie, de nazorg en de arts.
nadi sam
nadi sam
18:53 10 Jun 21
I intended to share my great experiences at FueGenix clinic. At my first appointment there , I informed sufficiently and elaborately about the whole treatment.It was a thorough consultation by Dr Ahmed. It was concise and clear to get the point of the treatment.The decision process for me has passed so quick by the trust of seeing other successful samples at the first glance to make my mind up and let the hands of FueGenix clinic make a fresh change of my appearance.As a client in the beauty branch of treatment, I’ve got treated just like a patient. Great compassion, organized and excellently scheduled for each steps. Therefore, I could only be worried of the minor inconveniences of anesthesia at the beginning of its and nothing more. And at the moment, after almost twee weeks, I rather to confidently suggest this clinic to other interested people who are looking for a trustworthy place.
adil moudnib
adil moudnib
23:00 07 Jun 21
Na heel lang te hebben overwogen om een haartransplantatie te willen gaan doen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt begin mei 2021. Ik heb hiervoor een paar consults gehad bij 2 klinieken in nederland en uiteidelijk bij de derde consult bij FUEGENIX had ik meteen een besluit genomen om de behandeling daar te doen. Mijn snelle besluit om de behandeling bij FUGENIX te doen was gebaseerd op de aangename gesprek met DR.MUNIB AHMAD. Al mijn vragen werden beantwoord en alles werd duidelijk en gestructureerd uitgelegd waardoor ik meteen na einde consult vroeg aan DR.MUNIB(wanneer kan ik Z.S.M aan mijn behandeling beginnen? Hij antwoorde: neem nog even wat tijd om alles te laten bezinken en goed erover na te denken. Ik zei meteeen NEE. Ik wil t Z.S.M doen hier bij FUEGENIX. Gelukkig was er een gaatje in de agenda voor een week later en dus gelijk een afspraak gemaakt voor de dag van de behandeling.Eindelijk was t zover. De dag van de behandeling was ik gegaan naar bergen op zoom vroeg in de ochtend. Ik moest om 07:15 daar zijn. Half uur later begon Dr. MUNIB met verdoven en kon de behandeling beginnen. Heel relaxed haalde DR.MUNIB grafts eruit ( ongeveer 4 uurtjes werk). Daarna vogde een lunchpauze en gingen we weer verder met t terugplaatsen van de grafts(ong. 2620 grafts) op de ontvangstgebied. Ongeveer 3,5 uur later zaten alle grafts erin en was DR.MUNIB samen met zijn assistente klaar met de behandeling.Gedurende de behandeling voelde ik helemaal geen pijn. Alleen de verdovingspikjes in t begin en daaarna niet meer. Bij elkaar opgeteld vond ik een zeer geslaagde ingreep bij FUEGENIX. Alles voldeed aan mijn verwachtingen.De dagen Na de behandeling bleef ik continu in contact met DR.MUNIB AHMAD via de whatsapp over alle belangrijke ontwikkelingen/updates over mijn haartransplantatie. Ik moet eerlijk zeggen dat t heel erg prettig aanvoelt als je een vraag of foto’s opstuurt en meteen antwoord krijgt met alle uitleg.Vanuit de arts zelf Dr.Munib wordt je iedere dag gevraagd om foto’s op te sturen die hij meteen bekijkt en daarna jouw verteld hoe je in t vervolg moet handelen.Bij mij was de nazorg middels whatsapp super goed de eerste 2 weken.Kort samengevat een top service TOP TOP TOP. Zeker de moeite waard voor de twijfelaars om een keer op consult te gaan bij FUEGENIX.
Nick Philippe
Nick Philippe
16:06 06 Jun 21
eerste consult was een wereld van verschil tegenover de andere klinieken waar ik meer een veerkoop praatje te horen kreeg, Munib (de arts zelf) gaf mij eerlijk antwoord op al mijn vragen!Wat mij ook over de streep trok was dat Munib zelf de operatie doet met een assistente ipv zoals bij veel andere klinieken waar het enkel door de assistenten uitgevoerd wordt.transplantatie zelf was heel goed verlopen en nazorg was top, had dagelijks contact met Munib!
carlosz16
carlosz16
15:56 06 Jun 21
In mei 2021 heb ik mijn haartransplantatie bij Fuegenix laten uitvoeren. De arts (Dr Ahmad) voert de behandeling grotendeels helemaal zelf uit, wat voor mij doorslaggevend was om voor Fuegenix te kiezen. Hij gaat erg zorgvuldig te werk. De dagen en weken na de behandeling is hij zelf ook nog erg betrokken bij het herstel, d.m.v. Whatsapp heb je dagelijks contact met hem over de situatie 👍
Adam D.
Adam D.
15:34 06 Jun 21
Onderstaande review op Haarweb geschreven.Vandaag is het de 10e dag sinds mijn haartransplantatie van 1800 grafts.Mijn ervaringen met deze kliniek zijn zeer positief. De behandelend arts, dr. Munib Ahmad, is een ware artiest in zijn werk.Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Het is een kleine kliniek waar geen massa productiewerk wordt geleverd. Naar mijn weten ook de enige in NL waar de arts de haartransplantatie zelf doet en niet de assistentes.Ik ben ook erg blij met de nazorg. Als je vragen hebt reageert de arts binnen no time. Ook in de avond! Heb mij voor de haartransplantatie goed geinformeerd en tevens op consult geweest bij 2 andere klinieken.Wil je kwaliteit en een natuurlijke haarlijn, dan kan ik je alleen maar FueGenix aanraden.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Consult:Een heel ontspannen gesprek met Munib gehad. Totaal geen verkoop verhaal of opdringerigheid, wat ik kon waarderen. Munib heeft wat lijntjes op mijn voorhoofd getekend en laten zien waar de nieuwe haarlijn zou zitten. Zou neerkomen op 1800 grafts met een dichtheid van 60 grafts/cm2.Ik was een beetje bang dat 60 grafts/cm2 een overkill zou zijn. Had namelijk het e.e.a. gelezen. De arts was zeer zeker van zijn zaak en gaf aan dat zijn grafts altijd uitkomen. (Achteraf geen spijt van gehad)HT kon eventueel in augustus plaatsvinden. Ik wilde er nog even over nadenken. Paar dagen later weer contact met Munib gezocht. Ik wou er voor gaan. Het was letterlijk nu of nooit.Ik had ook het geluk dat er iemand had afgezegd en kon eind mei de HT laten doenDag 1Er is hier veel over geschreven dus ik hou het kort.Om 07.15 uur in Bergen op Zoom. Rond 16.00 uur klaar. Heb misschien een hogere pijngrens, maar heb weinig van de verdoving etc gevoeld. Enige nadeel is dat het een lange zit is. Ben best een actief persoon en urenlang op je buik en daarna op je rug liggen is niet voor mij gemaaktNa ongeveer een uur kwam de assistente binnen. Zij heeft de grafts uit het donorgebied gesorteerd en ondersteunde de arts nog enkele uurtjes.*Volgens de arts groeit mijn haar in het ontvangstgebied in meerdere richtingen.Hierdoor had de arts het bestaande haar voor de HT niet helemaal kaalgeschoren. Dit om tijdens de HT te kunnen zien wat de natuurlijke groeirichting was, zodat hij de grafts onder de juiste hoek er in kon plaatsen. Hier werd ik wel even blij van. Was leuk om te horen dat hij er zo zorgvuldig mee om ging.Na de HT kreeg ik een tas met inhoud mee en nam de arts de instructies met mij door. Daarna zelf naar huis gereden. Dat kon prima.Dag 2 t/m 8Ben dus een van de gelukkigen, want geen pijn of jeuk gehad. Op dag 2 en 3 een hele lichte zwelling die alleen ik zelf kon opmerken. Dit gekoeld met de ice pack en op de 4e dag was er niets meer van te merken.Door rechtop slapen wel wat last van mijn nek gehad. Overigens iedere dag 1x 400mg Ibuprofen bruisgranulaat gebruikt, en af en toe een Ibuprofen pilletje. Schijnt goed te werken tegen ontstekingen na HT.Dag 9Vandaag is het dag 9 na de HT. Meeste korstjes in ontvangstgebied zijn uitgevallen. Vandaag kon ik ook pas echt de nieuwe haarlijn en de dichtheid zien. Ben er zeer tevreden over!! Het ziet er natuurlijk uit (wat ik ook wou) en de dichtheid is beter dan ik verwacht had.O ja, niet onbelangrijk de prijs. Heb er 5.800,- voor betaald. Het is iets meer dan bij andere klinieken, maar heb bewust voor Fuegenix gekozen. Het is even slikken qua geld maar heb er een mooie natuurlijke haarlijn voor teruggekregen. Zeg wat je wilt maar deze arts is een artiest.
Jodocus Met z'n Ford Focus
Jodocus Met z'n Ford Focus
23:51 29 May 21
12 dagen geleden haartransplantatie gehad op inhammen, voorgebied en slapen/temple points. Voor FueGenix gekozen vanwege de consistente kwaliteit van z'n eerste klanten (geen gepruts met onvoldoende dichtheid op cruciale plekken, verkeerde grafts vooraan, onnatuurlijke lijnen, e.d.). Arts is zich heel bewust van dichtheid haarlijn, rubricering/bewuste plaatsing grafts (alleen heel dunne single grafts vooraan haarlijn, geen 2-, 3, of 4-harige grafts vooraan, alle 3 de dimensies van bestaande haarrichting volgen bij creëren van de nieuwe incisies, etc.). FueGenix is wel duur, geeft geen kortingen voor reviews of onderhandelingen e.d., maar ik zag 't niet zitten om bij andere kliniek een paar maanden onzeker te zijn of 't wel dicht genoeg is en evt. daarna een 2e en dure herstelbehandeling nodig heb. Achteraf heb ik de dichtheid van m'n haarlijn nageteld op dag 2 (zie foto), vooraan inderdaad ong. 60 grafts/cm2! Wauw! De behandeling duurde de hele dag lang, maar ik kan goed stil zitten/liggen, heb geen dikke buik die in de weg ligt en vond het gewoon heel erg comfortabel liggen (op de verdovingen na die bij mij veel pijn deden). Aandachtspuntjes zitten op administratief- en marketingsvlak, daar miste ik het oog voor detail zoals die er bij de behandeling wel was. Van tevoren was ik van plan om geen 5 sterren te geven, omdat ik heel kritisch ben ingesteld en er geen perfecte kliniek bestaat. Naar aanleiding van de behandeling ga ik er toch 5 geven, want wat een topwerk is er geleverd. Ik ben heel tevreden en heb alle vertrouwen in een supermooi resultaat!
Hein Kools
Hein Kools
10:35 25 May 21
Na mezelf te hebben ingelezen en verschillende (video)consults te hebben gehad had ik het beste gevoel bij FueGenix.Persoonlijk, een duidelijk verhaal en een professionele arts die zelf het grootste gedeelte van de behandeling doet.Zowel in voortraject als tijdens de nazorg altijd bereikbaar voor vragen. Ook tijdens de behandeling een prettige sfeer.Ik ben nog aan het wachten op de hergroei maar tot zover super tevreden.
Johan JANSSENS
Johan JANSSENS
05:30 25 May 21
Snel en eenvoudig contact, goede communicatie bij vragen, voor- en nazorg. Professionele uitvoering.
Pietjebel -
Pietjebel -
10:10 10 May 21
Hoi allemaal, na lang wikken en wegen met mezelf en gezinsleden heb ik het gewoon gedaan, vooral nu in coronatijd dacht ik van; als ik het wil doen, moet ik het nu doen.Veel op internet rondgekeken en daarbij sprak bij FueGenix erg aan, omdat de arts de behandeling zelf uitvoert. Nog contact gezocht via facebook met een persoon die ook hier was behandelt, alleen maar positieve ervaringen.Consult gehad (13april), hieruit is gebleken dat ik ongeveer 1500-1750 grafts nodig had voor mijn kruin. De voorkant moest ik absoluut nog niet laten doen, aangezien mijn vrij jonge leeftijd ( 25jaar )Hij heeft alles erg duidelijk uitgelegd en is totaal niet opdringerig dat je het moet doen ofwat, hij wees me erop dat ik elders nog op consult moest gaan om te vergelijken. Maar ik was er allang uit met mezelf en wou het gewoon gaan doen in deze tijd.Dus.. 17 mei moest het gaan gebeuren, al redelijk snel na mijn consult. ( maandje ongeveer dus)Een paar dagen na mijn consult kreeg ik ineens een appje van dhr Ahmad, er was iemand uitgevallen vrijdag 23april, met de vraag of ik het op die datum al wou laten doen. Ik dacht van hoe eerder hoe beter. Gelukkig kon het ook allemaal geregeld worden en had ik 10 dagen na mijn consult al de behandeling gepland staan.Vrijdag 23 april behandeling 7:15- 's ochtends eerst de kruin afgetekend met de groei richtingen, daarna werd het haar gemillimeterd. Het bleek een iets groter gebied te zijn dan gedacht, waardoor het aantal grafts iets hoger kon gaan liggen.- Verdovingen werden ingebracht bij het donorgebied en daarna begon het boren van de grafts, verdovingen zijn wat pijnlijk, daarna niets meer gevoeld. Ondertussen kwam de assistente binnen voor het sorteren van de grafts. In totaal zijn er dus 2180 grafts uitgehaald, dhr Ahmad vertelde mij dat mijn haar middenop ook wat uitgedund was, dus nog wat extra grafts ging plaatsen voor een optimaal resultaat. Mijn donor kon het ook goed aan zei hij. Ik was hier natuurlijk alleen maar blij om, hij doet alles voor een optimaal resultaat, dat blijkt.- Na een korte pauze met een lekker broodje die ik daar kreeg begonnen ze rond half 11 met het verdoven van mijn transplantatiegebied. Hierna werden de sneetjes gezet door dhr Ahmad en toen dat klaar was werden de grafts geplaatst.Rond half 4 kon ik weer naar huis toe. Ik kreeg een tasje mee met NaCl spray, shampoo en een gelpack.Keurig geregeld allemaal en het viel me erg mee. Blij dat ik het gedaan heb & nu wachten op het resultaat natuurlijk.
A vdB
A vdB
17:03 22 Apr 21
Deze week ben ik in behandeling geweest bij FueGenix. Na het eerste consult had ik een goed gevoel bij deze kliniek en behandelend arts Munib Ahmad. De dag verliep uitstekend. Om 7.30 begon de behandeling met het aftekenen van het te ontvangen gebied op mijn hoofd. Vervolgens werd ik gemilimeterd en werden er 2500 grafts ontnomen in het donor gebied. Na de lunch werden alle grafts zorgvuldig terug geplaatst in het ontvangende gebied. Om 16.00 uur was de behandeling klaar en kon ik terug naar het hotel in Bergen op Zoom.De deskundigheid, de relaxte sfeer en natuurlijk het eind resultaat (hoogste dichtheid van Nederland) zorgen voor een zeer goede ervaring van mijn behandeling bij FueGenix.
lesley Van Looy
lesley Van Looy
19:28 21 Apr 21
Positieve ervaring!Inmiddels 3 weken geleden een haartransplantatie ondergaan. Tijdens het consult zijn al mijn vragen vakkundig beantwoord door Dokter Ahmad zelf. Vrij snel na het contact heb ik een afspraak in gepland om de behandeling te laten plaatsvinden. De behandeling zelf heb ik als zeer goed ervaren door middel van een arts die je geruststelt op het moment dat het nodig was. Na de behandeling is de nazorg uitvoerig besproken. Eens thuis word je opgevolgd door de dokter zodoende dit toch een geruststellend gevoel geeft. Indien je een haartransplantatie overweegt kan ik deze haarkliniek alleen maar warm aanbevelen.
Sanjay Kumar
Sanjay Kumar
09:07 21 Apr 21
Op 2 april jl. voor een kennismaking en een prijsopgaaf voor mijn haartransplantatie bij FueGenix gegaan. De arts kwam professioneel en betrouwbaar over. Samen met de vele positieve recensies en dat de arts ISHRS en BIG geregistreerd is besloten hier de transplantatie te doen, ook al was de prijs wat hoger. Gisteren de transplantatie gedaan door de arts zelf . De pijn voel je alleen met de verdovingsprikjes even. De behandeling was met alle nodige tijd, zorg en heel vriendelijk door de arts en zijn assistente. Het resultaat ziet er heel professioneel uit. De nazorg is heel goed, en nu afwachten op het resultaat, waar ik wel vertrouwen in heb.
Sander Beekmans
Sander Beekmans
08:39 21 Apr 21
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van dr Ahmad. Hij neemt de tijd, schept realistische verwachtingen en is deskundig. De behandeling is oncomfortabel, maar goed te doen. De dagen na de ingreep kun je makkelijk contact krijgen om vragen te stellen. Ik ben nu ruim twee weken na de behandeling, dus over het resultaat kan ik nog niets zeggen. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Eric Gerritsen
Eric Gerritsen
07:19 19 Apr 21
Vorig jaar februari heb ik een haartransplantatie in Turkije laten verrichten waar ik achteraf niet zo heel tevreden over was. Via social media kwam ik in contact met Fuegenix en dr. Ahmad. Na het opsturen van foto’s gaf dr. Ahmad aan wat eventueel de mogelijkheden zouden zijn. Zodoende een afspraak gemaakt voor een consult. Het consult heb ik als heel prettig ervaren, het werd mij duidelijk dat het nu beter was om de nu, nadat in Turkije voornamelijk de kruin was gedaan , de bovenzijde te vullen aangezien dit mijn laatste HT zou zijn. Omdat alles zo goed en vertrouwd aanvoelde, heb ik een afspraak gemaakt. De dag van de HT heb ik ook als heel prettig ervaren. Men gaat heel professioneel te werk en alleen de verdovingsprikjes zijn even onaangenaam. Verder ging de dag eigenlijk heel snel voorbij en werden er 1600 grafts geplaatst. De nazorg is ook heel prettig en het herstel ging bijzonder snel. Nu, na 4 weken, zijn veel haartjes uitgevallen, zoals gebruikelijk is. Na zo’n 3 maanden gaat alles weer groeien en ik heb alle vertrouwen in een goed eind resultaat.Ik raad iedereen aan die een haartransplantatie overweegt om een afspraak voor een consult bij Fuegenix te maken.
Danny Janson
Danny Janson
18:55 15 Apr 21
Het was een behandeling die goed verzorgd was en heel gemoedelijk en snel verliep. Ook de nazorg is zeer netjes en vriendelijk. Zeker een aanrader en zeer professionele geholpen.
Andre Conrads
Andre Conrads
20:42 14 Apr 21
Vandaag precies een maand geleden m’n behandeling gehad en kan zeggen tot nu toe zeer tevreden.Eerste kennismakings gesprek gaf al gelijk zo’n goed gevoel, ook vanwege de deskundigheid van de arts en de duidelijke uitleg, dat ik eigenlijk al na vijf minuten wist dat dit voor mij de juiste plek was om een haartranplantatie te laten doen.Dag van behandeling is prima verlopen eigenlijk gewoon voorbij gevlogen en kan zeggen alleen de eerste prikjes van de verdovingen voel je even maar daarna voel je absoluut geen pijn meer, ben zelf tijdens behandeling nog even in lichte slaap gevallen 😊 kortom deze kliniek met de deskundigheid van de arts kan ik alleen maar aanbevelen en kan niet wachten op het eind resultaat waar ik alle vertrouwen in heb!50 jaar2700 grafts
Jo
Jo
16:19 14 Apr 21
Ik had na een lange tijd twijfelen toch maar besloten een transplantatie te willen gaan doen. Ik twijfelde over 2 klinieken, deze en een andere maar na een consult met de dokter Ahmad was ik eigenlijk wel vrij overtuigd zeker toen hij me erop attendeerde dat bijna alle klinieken hun assistentes bijna al het werk laten doen terwijl dokter Ahmad het zoveel mogelijk zelf doet. Wat je gewoon een veel beter gevoel geeft.Voor de zekerheid de andere kliniek dit gevraagd en zelf hebben ze bevestigd dat hun assistentes inderdaad het meeste vd werk doen en de dokter alleen zo nu en dan komt kijken.Wat betreft de operatie zelf viel het me ontzettend mee. Alleen de verdovingprikjes voel je een beetje voor de rest helemaal niks. De dokter zelf is ook gewoon eerlijk en direct, no nonsens. Precies wat ik zelf het liefst heb. Hij leg ook alles netjes uit, vooraf maar ook wat hij gaat doen en elke stap verder tijdens de operatie licht hij toe. Wat wel fijn is.Je kan hem alles vragen en je kan er ook mee lachen. Heel flexibel persoon.Het is voor mij nog even afwachten gezien ik 4 weken geleden geweest ben maar van wat ik nu kan zien lijkt het wel goed. Helaas moet ik nog even wachten tot het eindresultaat maar geduld is een schone zaak. (Letterlijk vd keer)Nazorg is ook dik in orde. Ik kan altijd contact opnemen met de dokter met vragen of wat dan ook. Hij zal je altijd verder helpen en adviezeren.Echt een goeie arts qua karakter en werk.
Nico Goessen
Nico Goessen
12:01 10 Apr 21
We hebben deze haarkliniek via Facebook gevonden en al snel stuurde ik een bericht en kreeg snel bericht terug over een consult het sprak me wel aan ik ging naar het consult met mijn kleindochter en werd vriendelijk begeleid de meneer bood ons iets te drinken aan en snel raakte we aan de praat net alsof we familie waren het kon wel bij mij een haar transplantatie ik was blij en ging voor 100% ervoor de afspraak stond gepland en 9 april was het de dag om 07:15 moesten we daar zijn en ik werd vriendelijk begeleid door de hele dag heen door meneer en zijn assistent er werd bij in de pauze een lekker broodje aangeboden ze hebben mij heel goed geholpen aan een wens die ik had ze Dede professioneel hun werk en ze deden mij geruststellen wat er aan ging komen ik heb het nu pas een dag en iedereen vraagt waar ik het heb laten doen omdat het heel professioneel uitziet en is gedaan ik ben er super blij mee en raad het iedereen aan om het bij deze haar kliniek het te laten doenSuperHeel erg bedanktTot de volgende keerMet GroetNico goessen
Wout K.
Wout K.
15:00 02 Apr 21
Via zoeken op internet ben ik bij deze kliniek terecht gekomen. Aangezien er nog niet veel reviews of ervaringen te vinden waren was ik in eerste instantie enigszins sceptisch, maar na het eerste consult was dat direct verdwenen. De arts is zeer vriendelijk en vertelt je eerlijk wat je kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn. Er werd ook rekening gehouden met mijn eigen wensen, zodat er een behandelplan werd opgesteld waar zowel ik als de arts achter stond.De behandeling zelf viel ontzettend mee. Zoals je vaker leest zijn de verdovingen even vervelend, maar daarna verloopt de behandeling vrijwel pijnloos. Ook de nazorg is goed. De arts neemt persoonlijk (via WhatsApp) contact met je op en houdt zo het herstel in de gaten. Aangezien mijn behandeling pas kort geleden plaats vond kan ik het eindresultaat nog niet beoordelen, maar tot nu toe verloopt alles voorspoedig. Ik kan deze kliniek zeker aanraden.
Naj A
Naj A
14:03 25 Mar 21
Eerlijk, betrouwbaar en professioneel. De arts ken ik al langer en hij zal je heel eerlijk advies geven. Doet zijn werk ook vol passie, hij houdt echt van z'n werk en niet zoals de meeste hair transplant bedrijven die alleen gefocust zijn op cashen. Wacht maar binnenkort (als dat al niet zo is) de beste van Nederland, zoek niet verder als je kwaliteit wilt!
henk nieuwenburg
henk nieuwenburg
14:01 23 Mar 21
Ik heb in het weekend contact gezocht .Alles werd de zelfde dag beantwoord .Ik twijfel alleen nog of ik het ga doen .Niet voor de prijs die is redelijk ,maar ik slik medicijnen die haaruitval veroorzaken dus ga eerst met de dermatoloog overleggen
Mario van Eenige
Mario van Eenige
09:06 22 Mar 21
Behandelend arts: Dr. M. Ahmad. Betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk, professioneel en zeer veel ervaring.Communicatie: makkelijk via whatsapp en snel antwoord.Behandeling: uiteraard de verdoving niet zo fijn. Rest van de behandeling pijnloos, snel, duidelijk en ook gezellig.Nazorg: helemaal top.Pijn: buitenom de verdovingen helemaal geen pijn.Resultaat. Nu twee weken verder, korstjes weg en ben al heel erg tevreden! Hopelijk snel een volle bos haar!Conclusie: 5 sterren en beveel Dr. M. Ahmad aan iedereen aan!
Peter K
Peter K
10:36 20 Mar 21
Na een aantal jaren van wikken en wegen en vooronderzoek, begin 2021 toch maar besloten om de knoop door te hakken en te gaan voor een haartransplantatie.Diverse gesprekken gehad, en uiteindelijk 2 klinieken geselecteerd waaruit ik wilde kiezen.De snelheid, flexibiliteit en openheid tijdens de eerste mails, maar bovenal de eerlijkheid en realistische benadering van dr. Munib Ahmad gaf de doorslag om voor een consult richting FueGenix te gaan.Op zondag 24 januari ruim 1 uur over wensen en verwachtingen gesproken. Totaal relaxte sfeer, en zeker geen commerciële praat.Voelde gewoon goed. Knoop doorgehakt en op 9 maart 7.20 uur was ik er klaar voor. Ook deze dag verliep prima. Rustig opstarten, duidelijk maken wat er gaat gebeuren, en voor je het weet zijn de contouren getekend en gaat je oude kapsel eraf. Daarna begint het echte werk. Verdoven, grafts boren, eruit halen en sorteren. Daarna lunch (lekker broodje) en door na het terugplaatsen van de grafts. Tussendoor wat extra verdoving. Maar alles zonder verrassing. Open, heldere en directe communicatie. Beetje humor, muziekje erbij. Dan houd je het wel een dag vol. 17.45 uur was ik klaar om naar huis te gaan. Survivalpakket mee om ervoor te zorgen dat de eerste dagen goed doorgekomen worden. Herstel gaat supersnel. Zorgen dat je zoveel mogelijk recht en op je rug slaapt, goed koelen en rustig aan doen. Ik heb 2 dagen volledig rust gepakt en daarna weer rustig gaan (thuis)werken. Er komt inderdaad behoorlijk wat vocht in je gezicht, maar koelen en rust doet wonderen. Ik heb geen enkele bloeduitstorting of wat dan ook gehad. Dus geen klachten.Binnen een week geen korsten meer op mijn hoofd. Beetje verdoofd gevoel nog waar haren zijn teruggeplaatst, maar echt 100% meegevallen.Resultaat tot nu toe ziet er echt heel goed uit. Ben benieuwd waar we over een aantal maanden staan. De nazorg, feedback bij vragen, meedenken en wat nog meer, gaat vlekkeloos. Via WhatsApp, bellen of mail, binnen no-time is er een reactie van dr. Ahmad zelf. Echt, afgaand op andere verhalen die ik gehoord heb, zou ik iedereen aanraden die denkt aan een haartransplantatie om zeker ook FueGenix te raadplegen voor een consult. Of je er dan voor kiest om het hier te laten uitvoeren is een 2e natuurlijk, maar ik ben ervan overtuigd dat je een 100% eerlijk en deskundig gesprek hebt, dat je zeker helpt om de juiste stappen te zetten. Tot nu toe heb ik er meer dan een heel goed gevoel overgehouden aan mijn haartransplantatie. Leeftijd 47. Aantal grafts 2400, inhammen en verdichten voorzijde.
Mark V
Mark V
10:11 16 Mar 21
Na een behoorlijk lange periode van twijfel heb ik medio februari de haartransplantatie ondergaan. Via via ben ik bij FueGenix uitgekomen. Het consult zorgde direct voor vertrouwen, de mogelijkheden maar ook zeker de onmogelijkheden werden uitgebreid toegelicht.De dag van de transplantatie is lang (in mijn geval van 7.15 - 17.30u), maar ging gevoelsmatig toch relatief snel voorbij. De verdoving is even vervelend, maar voor de rest heb je nergens last van en is het comfortabel. De arts is gedurende de gehele behandeling betrokken geweest, dat geeft een vertrouwd gevoel. Tijdens het consult werd een indicatie gegeven van het aantal grafts dat geïmplanteerd kon worden, de indicatie bleek zeer goed te kloppen.Na de transplantatie houdt de arts contact, vraagt om foto's om het herstel te beoordelen en je kan vragen stellen die snel worden beantwoord. Nu geduldig wachten op het (eind)resultaat.Al met al een zeer positieve ervaring tot nu toe en ik raad deze kliniek dan ook zeker aan.
indy everaerts
indy everaerts
19:19 13 Mar 21
Het consultatie gesprek was zeer goed. Ook alle vragen die ik had werden goed beantwoord.De resultaten zijn ook zeer geslaagd en een goede maar vooral natuurlijke haarlijn dankzij Dr.munib Ahmad. Ook de nazorg en opvolging is zeer goed.
evert van den brink
evert van den brink
18:04 09 Mar 21
Nadat ik een advertentie zag van Fuegenix haarkliniek , was ik eigenlijk in eerste instantie nieuwsgierig , en dacht ik laat ik is reageren , zonder eigenlijk plannen te hebben om het te laten implanteren , foto’s opgestuurd , en tot mijn grote verbazing werd er heel snel op gereageerd door Dr Ahmad , en hij vertelde mij dat ik een heel mooi resultaat kon verwachten van de behandeling , het beste was om op consult te komen bij hem , en dat was op zondag , ik ben daar heen gegaan , en werd daar ontvangen door een zeer vriendelijke man het was de dokter zelf ! nadat hij mij zoals ik dat kan inschatten zeer professioneel twee uur. te woord hebt gestaan en alles heeft uit gelegd had ik daar een heel goed gevoel bij , en niet zaniken dat ik het moest doen of zo je mag er gewoon over nadenken En bij andere klinieken checken , dat heb ik eerlijk gezegd ook gedaan , ik heb twee offertes aangevraagd bij klinieken in Turkije en ik kan je zeggen je kan het beter gewoon in Nederland laten doen bij deze kliniek waar ik uiteindelijk ook de transplantatie heb laten uitvoeren , ja inderdaad ik had de knoop doorgehakt en ben met Dr Ahmad in zee gegaan De dag van de operatie toch best zenuwachtig , maar eenmaal op dr behandel stoel goed gerust gesteld door hem en zijn twee Fantastische assistenten , ik heb 2800 grafts gehad en ik ben er erg blij mee ,het is mij al met al heel erg meegevallen nazorg is uitstekend er word contact met je gehouden hoe het gaat en als je vragen hebt kan je altijd bellen met Dr Ahmad zelf , ik ben in ieder geval overtuigd van zijn kunnen , en erg tevreden , Update 4 maanden na de behandeling het groeit al lekker dicht ik ben nog steeds erg tevreden ,en ben blij dat ik met deze man in zee ben gegaan ik krijg heel veel complimenten over de haargroei Kortom ik ben superblij met het resultaat tot nu toe
Philippe Lefebvre
Philippe Lefebvre
20:15 07 Mar 21
Intakegesprek: *****no nonsense down to earth gesprek - met duidelijke afwegingen pro & contra - persoonlijk gesprek met dokter zelf en niet zoals op veel plaatsen met een zoveelste vertegenwoordigerKliniek: *****hygiënische omgeving, goed geschoold personeel, persoonlijke ontvangst, parking vlakbijTransplantatie: *****Pijnloos - hygiënisch - resultaat overtrof verwachtingen - elke fase van operatie wordt duidelijk toegelicht - dokter zelf de hele duur van transplantatieFollow-up na transplantatie: *****quasi dagdagelijkse follow-up door dokter zelf - duidelijke instructies van wat ondernomen moet worden voor goede genezingEn vanaf nu geduld oefenen voor definitief resultaat later dit jaar
Kendra Smans
Kendra Smans
17:04 04 Mar 21
Ik ben een zeer tevreden jonge student dat super goed is opgevangen door de haarchirurg en de assistente. Bij het consult werd alles duidelijk, zeker aan te raden.Alles ging vlot van het begin tot het einde en ik voelde me comfortabel.Het proces klinkt beangstigender dan het daadwerkelijk is vanwege het tof team.Het contact blijft na de operatie wat zeer maar zeer geruststellend is.Ik heb persoonlijk enkel de dag zelf bij thuiskomst nog een pijnstiller genomen en vanaf dan GEEN één pijnstiller meer.. het valt echt reuze mee!Ik heb na jaren twijfelen toch de stap genomen en nog geen moment spijt gehad van de behandeling noch de kliniek!!Bij twijfel, doe het!!(Kendra, dag 14 vandaag)
Erik Idenburg
Erik Idenburg
17:40 25 Feb 21
Na lang twijfelen heb ik de stap gemaakt om een haartransplantatie te doen. Nadat ik eerst bij een paar andere klinieken langs ging, ben ik uiteindelijk bij Dr. Munib Ahmad uitgekomen. Het gesprek voelde heel goed en ik hoorde de passie waar hij mee praatte. Hij liet resultaten zien die er goed uit zagen en gaf goede uitleg over wat er ging gebeuren, hoeveel krafts er verplaatst werden en waarom het verstandig is om niet te veel in een keer te verplaatsen. De dag van de behandeling ging snel voorbij en het viel mij uiteindelijk mee. Het herstel ging erg snel bij mij en het is nu wachten totdat het helemaal is volgroeid. Ik raad deze kliniek zeker aan bij andere.
WOUTTIE PRODUCTIONS
WOUTTIE PRODUCTIONS
18:54 24 Feb 21
Een heel goeie ervaring bij deze dokter, een super goeie uitleg gekregen vooraf de behandeling, tip deze dokter heeft zelf de haar crafts er uitgehaald en terug geplaatst waar het nodig was, heel goed behandeling tijdens en na de behandeling. Zeker een aanrader 🙂
Tommy
Tommy
13:24 18 Feb 21
Een week geleden mijn behandeling gehad. De arts maakt de wereld niet mooier dan het is en is eerlijk en oprecht over wat de mogelijkheden zijn. De verdovingsspuiten vallen vies tegen, maar daarna is het prima te doen qua pijn. Het is echter wel een lange zit. De arts neemt goed de tijd om de nazorg te bespreken. Na de behandeling is er om de dag wel even contact geweest over hoe het herstel verloopt. Voor nu rest er geduldig wachten op het 100% resultaat, maar tot nu toe ben ik tevreden.
Johan
Johan
10:31 17 Feb 21
Vanaf moment 1 duidelijke, eerlijke en open communicatie. Van het consult tot de behandeling zelf ben je in direct contact met de arts Munib Ahmad die tijdens de behandeling wordt bijgestaan door een assistente. Voor elke vraag kun je ook direct met de arts Whatsappen. Geen verkooppraatjes dus, maar echt alleen deskundig advies. Die persoonlijkheid en 1-op-1 contact met de specialist is echt uniek en vond ik niet bij de andere grotere klinieken waar ik op consult ben geweest. Ook ik was sceptisch, omdat de kliniek nog relatief nieuw is, maar ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een consult. Het is toch gratis en je zult zien dat je twijfels direct worden weggenomen, dus je hebt weinig te verliezen. Inmiddels ben ik succesvol behandeld. Herstel gaat goed en ook hierover heb nog steeds dagelijks contact met Munib. Over het resultaat kan ik nog niets zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Peter van Driel
Peter van Driel
19:01 11 Feb 21
Na langere tijd getwijfeld te hebben of een haartransplantatie iets voor mij zou zijn heb ik enige weken geleden contact gezocht met dhr. Ahmad van FueGenix. Het eerste contact per email verliep erg prettig. Snelle antwoorden op mijn vragen en goede informatie.Op basis daarvan besloten om toch maar is geheel vrijblijvend op consult te gaan. Tijdens het consult werd uitgebreid de tijd genomen om mij te informeren over wat de mogelijkheden voor mij zouden zijn. Dit aan de hand van een uitgebreid onderzoek van het haar zodat een goede inschatting gemaakt kon worden van het aantal grafts. Dit consult verliep uiterst prettig en het voelde allemaal heel vertrouwd. Dr. Ahmad verstaat zijn vak en wat ik vooraal waardeerde is dat hij realistisch was over de mogelijkheden. Geen commerciele praatjes maar eerlijk over wat ik kon verwachten. Dr. Ahmad adviseerde mij zelfs om ter vergelijking ook bij een andere kliniek langs te gaan zodat ik een weloverwogen beslissing kon maken.Bij een andere kliniek ben ik niet meer langsgegaan. Het consult en het contact met dr. Ahmad gaf mij zo' n goed en vertrouwd gevoel dat ik de dag erna aan dr. Ahmad heb laten weten dat ik mijn haartransplantatie graag door hem wilde laten uitvoeren.Op 5 februari 2021 ben ik behandeld. Om 7:15 in de kliniek en na het tekenen van de haarlijn, het afscheren van mijn nog aanwezige haar begon de behandeling. De behandeling verliep uiters comfortabel. Je leest veel over de verdoving die pijn zou doen maar dat viel reuze mee. Tuurlijk voel je even de prikjes maar uiteindelijk valt dat echt wel mee. Niets om nerveus over te zijn. Van de behandeling zelf voel je door de verdoving helemaal niets. Verder is het vooral heel stil liggen waarbij dr. Ahmad met uiterste precisie de grafts uit het donorgebied verwijderd en ze vervolgens weer samen met zijn assistente implanteert in het ontvangstgebied. Al met al ben je er een dagje zoet mee. Na afloop kreeg ik nog duidelijke instructies over de do's en don'ts voor de komende weken. Kortom een uiterst prettige en comfortabele behandeling. Ik zou het morgen zo weer doen.Inmiddels ben ik nu bijna een week verder. Het herstel gaat erg goed en eigenlijk heb ik behalve een wat trekkend hoofd nagenoeg geen pijn of last gehad. Zelf had ik het geluk dat de beloofde zwelling is uitgebleven.Nu breekt een spannende periode aan. Veel geduld hebben. Getransplanteerde haren zullen zeer waarschijnlijk gaan uitvallen om vervolgens na een aantal maanden weer te gaan groeien. Ik ben reuze benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.Op basis van mijn behandeling kan ik niets anders dan dr. Ahmad van FueGenix van harte aanbevelen mocht je een haartransplantatie overwegen.
Gabriel Sarican
Gabriel Sarican
11:21 10 Feb 21
Fijn en duidelijk contact! Ben er met een onwijs vertrouwd gevoel weg gegaan. Dr. Ahmad adviseert professioneel en vakkundig. Resultaat en klant tevredenheid zijn voor hem het belangrijkst. Rit uit Amsterdam naar zijn kliniek was meer dan de moeite waard.
Trevor Etman
Trevor Etman
18:51 08 Feb 21
Mijn eerste kennismaking en consult had ik maanden voor mijn daadwerkelijke behandeling. In de tussenliggende periode had ik geregeld contact met Dr. Ahmad, op een prettige en vrijblijvende manier. Wat mij echt zal bijblijven, omdat dit uiteindelijk de doorslag voor mij gaf om definitief voor Dr. Ahmad te kiezen en er gewoon voor te gaan, was de volgende letterlijke opmerking in een email aan mij gericht: "Als je er 99% achter staat om je te laten behandelen, en dus niet 100%, behandel ik je niet". Dit was de reactie van Dr. Ahmad, op een berichtje van mij waarin ik stelde er bijna uit te zijn en voor 99% zeker voor de behandeling te gaan.Tijdens de consult was Dr. Ahmad vooral duidelijk, en voor zover ik toen en nu kan beoordelen: eerlijk. Wat kan er wel; wat kan er niet; Wat is reëel, alles wat Dr. Ahmad vertelde en adviseerde was vooral gebaseerd op eerlijkheid en realiteit. Geen commercieel praatje maar fact-based advies. De periode tussen de consult en de behandeling heb ik hiervoor al beschreven, dus een snelle stap naar de dag van de behandeling.Een lange dag, waarin stilzitten / stilliggen het credo was. Een lange dag waarop Dr. Ahmad en zijn assistente alles in het werk stelden om mij zo goed mogelijk op mijn gemak te laten voelen. En met succes.Direct bij binnenkomst ging Dr. Ahmad met mij aan de slag: tekenen van een natuurlijke haarlijn, checken, nog een keer tekenen, checken. Totdat wij allebei een haarlijn zagen waarover we beiden tevreden konden zijn. Een natuurlijke haarlijn, geen overdreven recht of laaggetrokken (en daardoor onnatuurlijke) lijn. De lijn moet wel passen bij gezicht.Van daaruit aan de slag met het boren van de grafts uit het donorgbied. Uiteraard vooraf gegaan door een aantal venijnige verdovingen. Daarmee dan ook meteen het meest (eigenlijk het enige) pijnlijke van de dag achter de rug. Van het boren van de grats voel je nauwelijks iets. De geboorde grafts werden door de assistente direct netjes gesorteerd op 1, 2, 3, 4 ,5 haartjes per graft. Uiteindelijk worden deze gestoorde haartjes zorgvuldig teruggeplaatst in het ontvangende gebied. Grafts met 1 haar komen vooraan in de haarlijn, voor een natuurlijk uitziend resultaat.Evenals het boren, wordt het maken van incisies in het ontvangende gebied voorafgaan door een aantal venijnige verdovingen. Nadat alle incisies zijn gezet, worden alle behaalde en gesorteerde grafts in de incisies in het ontvangende gebied geplaatst. Ook dit verloopt volledig zonder pijn. Naderhand zorgvuldig de nazorginstructies doorgenomen en klaar. Nazorginstructies ontving ik nog per email direct van de arts. Tevens werd ik aangesloten op een appje, waarin ik dagelijks een update krijg van welke zorg ik aan mijn donorgbied en ontvangstgebied moet besteden.Het contact met Dr. Ahmad vanaf dag 1 na de behandeling is spot-on. Elke dag wordt er even geïnformeerd hoe het gaat, of er bijzonderheden zijn en wordt gevraagd om foto's van mijn hoofd. Dr. Ahmad vertrouwde enkele grotere korsten op het ontvangstgebied niet: binnen 10 minuten lag er een zalfje klaar bij mij apotheek hier om de hoek. Dit is pas treffende nazorg op afstand. Hiervoor hoef je helemaal niet live te ontmoeten en nog eens naar de kliniek te rijden. Dr. Ahmad zit er bovenop!Trevor Etman
Jelle Smit
Jelle Smit
18:24 01 Feb 21
Ontzettend fijn en duidelijk contact. Keuze voor FueGenix boven andere (of buitenlandse) klinieken wordt enorm goed beredeneerd wanneer je daarom vraagt. Ik heb lang getwijfeld over de juiste keuze, maar ik denk dat deze kliniek de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft.
Andries Schneider
Andries Schneider
18:39 28 Jan 21
Vooraf was ik een beetje zenuwachtig echter na het eerste consult bij dr. Ahmad was ik meteen gerustgesteld. 1 week geleden is de haartransplantatie uitgevoerd, samen met zijn assistente. Eerst zijn er nog foto’s gemaakt, daarna werd het transplantatie gebied afgetekend. 2 paracetamol ingenomen en vervolgens werd het gebied verdoofd met een aantal prikjes. Viel veel mee. Ik lag op mijn buik zodat ze de grafts eruit konden halen. Na de lunch zijn ze op de plek ingezet. In totaal duurde het van 07.15 uur - 15.00 uur inclusief de lunchtijd. Fijne dokter, aardige man en assistente. Zeer tevreden over de transplantatie. Geen pijn daarna gehad en gezicht was niet opgezwollen. Alleen heb ik wat jeuk op mijn hoofd. Dit komt omdat de kleine wondjes aan het genezen zijn. Goede nazorg gehad en tevens via de app adviezen gekregen. Echt de moeite waard. Deze kliniek is veel persoonlijker dan een grote kliniek in een groot pand.
Klaas Veen
Klaas Veen
11:45 28 Jan 21
Per mail informatie opgevraagd en ben zeer uitvoerig op de hoogte gesteld van de mogelijkheden en van de eventuele kosten op basis van foto's . Tevens uitnodiging gehad voor een gratis consult. Fijne uitleg, fijne correspondentie, ga nu even alle informatie op me in laten werken. FueGenix geeft mij wel een fijn en betrouwbaar gevoel.
Mario Pieterse
Mario Pieterse
17:53 25 Jan 21
Inmiddels een week na de transplantatie waarvan ik het eindresultaat nog even moet afwachten. Ik heb daar wel vertrouwen in gezien de professionele behandeling bij Fuegenix. Vanaf het intakegesprek meteen al een goed gevoel bij dr Ahmad. Duidelijke presentatie en uitleg van techniek/behandeling met do’s en dont’s. Daarna ook alle tijd gekregen om te overwegen c.q. vragen te stellen.Ook zeer tevreden over behandeling zelf. Vakkundig, netjes en begripvol. Duidelijk uitleg over nazorg. Ook de app met dagelijkse berichten/reminders wat te doen is zeer welkom. Ik ben zonder problemen al een week verder dus zeer tevreden over Fuegenix.
luc braeckmans
luc braeckmans
13:40 21 Jan 21
11 dagen geleden mijn transplantatie gehad bij FueGenix . Was al een jaar of twee aan het overwegen om een haartransplantatie te laten uitvoeren. Heel veel informatie opgezocht en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Bij de consultatie bij dr. Ahmad werd alles grondig en zonder enige vorm van druk besproken . Voor mij was belangrijk dat de consultatie en behandeling door een arts uitgevoerd werd en heb dan ook meteen een datum vastgelegd. De behandeling zelf is voor mij 100 % meegevallen, ook de verdoving waar ik vooraf toch bang voor was. De prikken zijn ongeveer zoals bij de tandarts. Ook de nazorg is uitstekend. dr. Ahmad neemt regelmatig contact om het herstel op te volgen
Andy Mulder
Andy Mulder
11:12 21 Jan 21
Top kliniek, jong en ervaren! Ik heb zelf een behandeling gehad bij Fuegenix nog geen week geleden. Consult was prima en er werd realistisch gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Mijn broertje heeft de behandeling 6 weken eerder gehad en door hem ben ik na 10 jaar twijfelen toch overtuigd. De nabehandeling is ook prima! Er wordt duidelijk uitgelegd wat de stappen zijn en heb iedere dag contact gehad met de arts.Ik ben erg benieuwd naar het resultaat dat te zien is over drie maanden!Aanrader!
js_loader

Deze website maakt gebruik van cookies 🍪. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.