Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.

 

Voor
Na

Bent u de volgende?

Doe De Test En Kom Erachter

Last van haaruitval?

Angst om kaal te worden?

En heeft u al alles geprobeerd om uw haaruitval tegen te gaan?

De vervelende waarheid is dat uw kaalheid waarschijnlijk erger gaat worden.

Een haartransplantatie is misschien wel uw enige en laatste oplossing.

Wilt u weten wat uw opties zijn? 

Doe de test en kom erachter!

Dit Is Wat U Allemaal Krijgt Als U De Test Vandaag Nog Uitvoert:

Normaal: €97
Vandaag Helemaal
GRATIS

Transformaties

Schuif voor het resultaat

NA
VOOR

Case 1

Aantal grafts: 2650

“Ik wilde al jaren een haarimplantatie krijgen, maar de kosten en angst hielden mij toch tegen. Ik heb mij hier toch doorheen gezet en ben op consult gegaan. Vanaf dit moment is mijn leven echt in een positieve zin veranderd. De arts was heel professioneel en ik kreeg echt het gevoel dat hij mijn situatie begreep, mede omdat hij aangaf dat hij zelf ook ooit een haartransplantatie heeft overwogen. Het leek meer een gesprek met een vriend die ik al jaren kende. Dus ik heb de knoop maar doorgehakt en nu kan ik achteraf zeggen dat ik niet kan geloven waarom ik deze keuze niet eerder heb gemaakt! Ik heb nu meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren. Ik kan de arts maar niet te veel bedanken.”

Case 2

Aantal grafts: 2094

“Van begin tot eind was ik onder de indruk van aandacht die je krijgt. Het consult was informatief en toch eenvoudig. De dichtheid van mijn haar heeft me weggeblazen en mijn haarlijn ziet er zo natuurlijk uit. Ik voel me voor het eerst sinds lange tijd weer mezelf. Ik zou het iedereen aanraden die een haarimplantatie overweegt!”

NA
VOOR
NA
VOOR

Case 3

Aantal grafts: 2245

“Het is duidelijk te zien dat de arts dit werk doet vanuit passie en er echt voor je is. Tijdens het eerste consult voelde ik geen enkele vorm van druk. Ik heb duidelijk en uitgebreid antwoord gekregen op al mijn vragen. Een maand na het consult weer contact opgenomen met de dokter en gevraagd of hij nog plek had. Gelukkig kon ik snel terecht. De verdovingsprikjes voel je alleen wel een beetje, maar daarna is het echt allemaal meegevallen. Nu 8 maanden verder heb ik al een superresultaat. Ik kan maar niet verwoorden hoe blij ik ben met mijn keuze voor dit team! En dit is nog niet eens het eindresultaat heb ik begrepen.”

Case 4

Aantal grafts: 1658

“Fantastische resultaten en ik zou het iedereen die een haartransplantatie overweegt ten zeerste aanbevelen! Heel erg bedankt aan heel het team!! Er wordt van begin tot eind voor je gezorgd en zelfs daarna kunnen ze niet genoeg voor je doen! Nogmaals bedankt.”

NA
VOOR

Voordelen van FueGenix

FueGenix Haarkliniek ISHRS
ISHRS & BIG Geregistreerde Artsen ​

Dit betekent dat kwaliteit is gegarandeerd en veiligheid een must is. 

Zo heeft u een nog mooier resultaat.

Betaalbare Prijzen, Zonder in Te Leveren Op Kwaliteit

De prijzen zijn te betalen.

Zo heeft u nog geld over voor een lekkere vakantie.

U Hoeft Niet Naar Het Buitenland Te Reizen

U kunt gewoon een behandeling laten doen in Nederland.

Zo hoeft u niet vervelend te reizen naar een onbekende omgeving. 

Aan het einde van de dag kunt u weer naar uw eigen bed gaan.  

Spreek Met Lokale Experts

U kunt gewoon in het Nederlands met onze experts in gesprek.

Zo begrijpt iedereen elkaar en zijn misverstanden vrijwel onmogelijk.

 

De enige in nederland

FueGenix Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland die de populaire Sapphire (Saffier) FUE-methode combineert met de micro FUE, zodat u een optimaal resultaat krijgt.

Ook zijn wij de enige kliniek in Nederland, waarbij BIG & ISHRS geregistreerde en gekwalificeerde artsen zelf deze behandeling uitvoeren. Zo bent u verzekerd van superieure kwaliteit en excellente deskundigheid.

Wij werken met de beste artsen en specialisten

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 %
Beveelt ons aan

Dit Is Wat U Allemaal Krijgt Als U De Test Vandaag Nog Uitvoert:

Normaal: €97
Vandaag Helemaal
GRATIS
Bijna klaar...

Vul Het Formulier In Om Verder Te Gaan

Wat is uw leeftijd?
Welke afbeelding lijkt het meeste op uw situatie?
Norwood Scale

* Door verder te gaan geef je ons toestemming om contact met je op te nemen*

Sprookjes?
Kijk eens wat onze klanten te zeggen hebben...

(Bevestigd Als Echte Reviews Door Google)
Mark Burgmans
Mark Burgmans
16:19 11 Dec 20
Voortraject.Een tijd geleden heb ik het besluit genomen om een haartransplantatie te ondergaan.Na een consult met de arts waren al een hoop twijfels weggenomen maar, stond mijn besluit nog niet vast.Dokter M. Ahmad gaf mij zijn telefoonnummer voor het geval dat ik nog vragen had.Ik heb hier regelmatig gebruik van gemaakt en Dr M. Ahmad was altijd bereid mijn vragen uitgebreid te beantwoorden.Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om te kiezen voor een haartransplantatie.Wat ik enorm prettig vond is dat de dokter mij op een informele manier wegwijs heeft gemaakt in de wereld van haartransplantaties.Daarnaast denkt de dokter ook goed mee vanuit mijn persoonlijke situatie en kijkt naar de geschikte mogelijkheden.Tijdens.Ik werd de dag van de behandeling bij aankomst goed ontvangen en de dokter heeft nogmaals stap voor stap uitgelegd wat er allemaal stond te gebeuren die dag.De behandeling werd uitgevoerd door de dokter zelf en zijn top assistente. Ik vond de samenwerking tussen hen heel goed verlopen.Alle haarzakjes worden bij het verzamelen microscopisch onderzocht om de kwaliteit van de transplantatie te optimaliseren. (dit blijkt dus niet standaard overal te gebeuren)Nadat ik eenmaal verdoofd was vond ik dat alles heel relaxt verliep en vond ik dat er een prettige sfeer hing in de behandelruimte.Natraject.Dr M. Ahmad heeft regelmatig contact met me opgenomen om te vragen hoe het herstel verloopt.Net als in het voortraject heb ik het idee dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan.Ik ben tot zo ver erg blij met het eindresultaat.
Bart Diekema
Bart Diekema
08:43 08 Dec 20
Nadat ik mezelf de moed heb samengepakt heb ik uiteindelijk de grote stap gezet. Aangekomen op mijn afspraak tot transplantatie was ik totaal niet nerveus, alles werd mij erg goed uitgelegd.dus hoppa, alles werd kaal geschoren. Daarna mocht ik plaats nemen op de behandel tafel, eerlijk de prikken voor verdoving zijn HEEL vervelend, daarna is het totaal pijnloos! Af en toe wordt er bij verdoofd door Dr. Ahmad om je gerust te stellen. Nadat ik ongeveer 3.5 uur op mijn buik heb gelegen waren alle grafts verzameld. Het verzamelen gaat met een hol boortje en dit hoor je ook, verder voel je een soort van druk en trekken.. toen hadden we de lunch.. lekker broodje stond klaar, na de lunch weer liggen op de behandel tafel. Nu met mn gezicht omhoog.. en ja.. daar kwam weer de verdoving pfff.. zo vervelend maar dacht aan t resultaat, en velen willen t en ik lag er! Lets do this!Uiteindelijk na een lange dag waren alle Grafts geplaatst.. mn hele hoofd voelde als een helm door de verdoving, maar t zat erop.. ik was klaar! Alles werd schoon gemaakt en ik kreeg een juiste nazorg mee. Overweeg je om hier ook naar toe te gaan? Dan ben je bij Dr.Ahmad in hele vertrouwde handen! Maar onderschat t niet, heb ik wel wat gedaan, de pijn na die tijd is best lastig, vooral op je achterhoofd. neem vrij, minimaal een week. Slecht slapen hoort erbij, ik zelf heb een nekkussen omgedraaid om mn nek, zodat ik mn kin kon laten rusten op dit kussen en ik zittend kon slapen.. nou ja.. rusten.. nu 2 dagen later heb ik toch wel last van zwellingen in mn gezicht, dit is normaal, en koel veel en drink veel water om de zwellingen te verminderen. Loop je net als ik al n tijdje rond met de gedachte? Doe t gewoon, investeer in jezelf! Met garantie voor de rest van je leven. Ga niet naar goedkoper, hier geld ook goedkoop is duurkoop, ik wilde naar Turkije maar zo blij dat ik Dr. Ahmad tijdig heb gesproken! Dank jullie wel allemaal en fijne feestdagen gewenst! 2021 zal n warm jaar worden zonder inhammen 😉🙏
Ruud Bouwmans
Ruud Bouwmans
13:24 29 Nov 20
10 dagen geleden een behandeling gehad bij Fuegenix. 2 weken daarvoor, eindelijk een stap gezet om eens gebruik te maken van een gratis consult. We werden hartelijk ontvangen. Goede en duidelijke uitleg over een haartransplantatie gehad, gevolgd door persoonlijk advies. Wat wel en niet te doen, wat wel en niet nodig is. Eerlijk en open antwoorden gekregen. Geen antwoorden die je wil horen. Gewoon antwoorden die juist zijn; Ga ik iets van de behandeling voelen? Ja, maar geen pijn, daarvoor wordt je verdoofd. De verdoving is absoluut niet prettig. Daarna voel je dat ze bezig zijn, geen pijn! Voor de middag lag ik op mijn buik, en werden de Grafts uitgeboord. Na de middag moest ik op mijn rug waarna de Grafts terug geplaats werden. Ik vond op mijn rug liggen veel langer duren en vervelender, dan toen ik op mijn buik lag. Ik heb normaal gezien al weinig geduld, dus 4 uur stil op mijn rug liggen was erg lastig. Na de behandeling ga je naar huis, die dagen heb ik wel onderschat. Je hoofd voelt erg koel aan, geen pijn! De eerste 5/6 nachten moet je vrijwel rechtop slapen, dat was voor mij geen doen! Gelukkig kon ik ieder moment van de dag contact op nemen of een appje sturen, als ik vragen had. Ook kreeg ik inloggegevens voor een hairapp, super fijn! Al bij al, heb ik zelf de totale behandeling denk ik een beetje onderschat. (dacht doe ik ff en kan na een dag weer aan de gang, dat was niet zo) De behandeling zelf, was top! Super uitgevoerd, en erg persoonlijk. Twijfel je of je hiervoor naar het buitenland moet? Zeker niet!
Dominique Versluys
Dominique Versluys
18:35 25 Nov 20
Jonge haarkliniek met een ervaren team die werkt volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden ten aanzien van haartransplantaties. Vanaf het eerste moment direct contact met de behandelende arts, de heer Ahmad, die de haartransplantatie uitvoert. Tijdens het intakegesprek was er ruimschoots de mogelijkheid voor het stellen van vragen. De arts geeft een helder beeld van wat de cliënt kan en mag verwachten voor, tijdens en na de behandeling. Enige tijfels mijnerzijds vanwege de prille start van de kliniek werden in dit gesprek weggenomen. Vervolgens kon ik op ieder moment via mobiel vragen stellen waarop een snelle en uitgebreide beantwoording volgde. Gedurende de operatie wordt de cliënt stap voor stap meegenomen in de uitgevoerde handelingen. Tevens is er sprake van goede nazorginstructies. Kortom, een positieve ervaring waarbij professionaliteit en een persoonsgerichte aanpak centraal staan.
Job Oldenziel
Job Oldenziel
20:28 22 Nov 20
Aangenaam consult met de behandelend arts met een helder verhaal. Komt betrouwbaar over en raadt ook medicatie aan die je elders moet bestellen, dus zonder dat hij daar zelf beter van wordt. Behandeling gaat zoals aangegeven op voorhand en de arts begint de behandeling waarna zijn assistentes het overnemen waarbij hij voortdurend binnenkomt en supervisie houdt. Ook naderhand zeer geïnteresseerd in de beleving en het resultaat. Reageert snel bij vragen. Tot dusver(10 dagen na behandeling) een zeer positieve ervaring.
Wassim El Arnabi
Wassim El Arnabi
20:02 22 Nov 20
Afgelopen vrijdag op gesprek geweest en ik werd heel warm ontvangen. Duidelijke informatie over de behandeling. Afgesproken dat ik de eerste 3 maanden ga starten met Minoxidil en na 3 maanden een controle om te checken hoe mijn haar is verbeterd. Tenslotte ga ik een behandeling laten uitvoeren, omdat ik er een goed gevoel bij heb. De behandelaar geeft een eerlijk advies over de behandeling vergeleken met andere klinieken. Echt een topper! Ik zou hem zeker aanraden.
Remon
Remon
16:02 10 Nov 20
Ik beveel deze kliniek aan !Afgelopen 1 november heb ik een haartransplantatie ondergaan bij FueGenix Haarkliniek. In het begin was ik erg zoekende bij welke kliniek ik een behandeling zou willen doen. Bij diverse klinieken op consult geweest. Bij de arts van FueGenix had ik een goed gevoel aan de consult overgehouden. Dit kwam mede door een realistische kijk op het resultaat en kwam niet dringerig over.Behandeling verliep voorspoedig. Je voelde geen pijn tijdens de behandeling. Momenteel op dag negen. En je ziet de nieuwe haartjes al langzaam groeien. Tot nu toe is alles volgens plan verlopen en een prima (persoonlijke) servicd. Nu afwachten tot het eindresultaat!
Max Langenhorst
Max Langenhorst
16:07 05 Nov 20
Woensdag (28 oktober) mijn haar transplantatie laten doen door FueGenix Haarkliniek. Van begin tot het eind uitstekend geholpen. Bij het consult werd er ruim de tijd en aandacht genomen om mij op me gemak te stellen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd met professionele apparatuur. Na het consult heb ik eigenlijk niet eens meer de moeite genomen om andere klinieken te benaderen.Over de behandeling kan ik heel duidelijk zijn: Vakwerk! Van begin tot het eind liep alles vlekkeloos. Ik heb in totaal 2726 grafst gekregen dmv FUE SAPPHIRE methode. In amper 8 uur tijd (08:30-16:30) is de behandeling uitgevoerd. Ondersteunend door 2 assistenten. Alle grafts werden zorgvuldig gesorteerd op 1,2 en meer harige grafts.Al met al meer dan tevreden over de werkwijze van FeuGenix Haarkliniek. Ik zou een ieder aanraden die met haar problemen kampt zich bij deze kliniek te laten helpen.
G De bruijn
G De bruijn
11:15 05 Nov 20
Super fijne arts en assistente. Gewoon eerlijk en beantwoord al je vragen. Het contact is heel persoonlijk.Het advies wat je vooraf krijgt(gratis intake met meer dan genoeg ruimte voor vragen en hoofdhaar onderzoek) is helder en de kosten worden ook gewoon verteld geen verborgen nazorg kosten etc.Een stukje over de behandeling:Bij aankomst smorgens vroeg 8:30 werd mijn nieuwe haarlijn in overleg met dokter Ahmad op mijn hoofd getekend.Na het aftekenen werd mijn haar geheel afgeschoren.Voor de aanvang van de behandeling krijg je lokale verdoving ingespoten dit gebeurd icm een trilapparaatje deze zorgt ervoor dat je de prikjes veel minder voelt.Het ergste(de verdoving) zit er nu al op!De ochtend werd besteedt aan het oogsten van de grafts in het donor gebied.Dit is geheel pijnloos je moet alleen langdurig liggen +/- 4 uurtjes nadat er voldoende grafts zijn geoogst kon ik in een rustige kamer lunchen. Hier heb ik ongeveer een uurtje gezeten. De arts en zijn assistent werken door en sorteren alle grafts op haarhoeveelheid.Na de lunch worden de haren op de ontvangstplaats aangebracht door middel van miniscule sneetjes met een sapphire mesje. Ook dit is geheel pijnloos. Hier heb ik ongeveer 4.5 uur stil gelegen hiermee is de behandeling ook afgerond en kan je direct naar huis.Nazorg:Je krijgt duidelijke nazorginstructies mee die geen aanleiding geven tot overige vragen.Dokter Ahmad heeft een aantal keren tussendoor persoonlijk contact opgenomen om te vragen hoe de herstelfase verloopt.De eerste dag heb ik voor het slapen gaan 2 paracetamol genomen. Daarna niks meer,geen pijn gehad. Zwelling is er wel ontstaan op mijn voorhoofd langzaam zakkend naar je ogen. Dit is het enige oncomfortabele dat ik na de behandeling heb ervaren.Op de 6e dag was de zwelling in zijn geheel weg.eerste 5 dagen op de bank in hoek van 45 graden geslapen en binnen gebleven.Hierbij de foto van de 10e dag na de behandeling. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat en voor degene die twijfelen gewoon doen valt 110%mee!Leeftijd:35Aantal grafts: 2400Haar: kruin dun haar/deels kaal en haargrens voorkant dunner.
Harm de Veer
Harm de Veer
16:53 23 Oct 20
Aan de FueGenix Haarkliniekt.a.v. Dr. M. AhmadWij willen graag onze waardering uitspreken voor het consult dat mijn vrouw en ik mochten ontvangen.Op uitgesproken deskundige wijze werd ons op plezierige wijze uitgelegd wat een haartransplantatie inhoudt ,hoe deze verloopt en welke resultaten mogen worden verwacht.Ook werd ruimschoots tijd besteed aan gestelde vragen en het advies gegeven de beslissing goed te overwegen zonderenige druk uit te oefenen.Kortom wij zullen zeker gebruik maken van uw kliniek indien wij voor een haartransplantatie kiezen.Met vriendelijke groet,Drs H.J. de Veer
Christiaan Dolk
Christiaan Dolk
18:24 20 Oct 20
Ik heb tot op heden een top ervaring met FueGenix haarkliniek. Ik ben heel netjes ontvangen bij het consult en kon gelijk met de dokter zelf praten en niet met een of ander verkoop mannetje. Wat in mijn optiek wel belangrijk is. Omdat hij zegt waar het op staat wat de mogelijkheden zijn en er ook daadwerkelijk verstand van heeft. Na het consult en het ontmoeten van de beste man heb ik dan ook niet lang getwijfeld om het te doen. Hij gaf me een goed gevoel en een paar weekjes later lag ik daar in de stoel.Ik was op de dag van de behandeling behoorlijk zenuwachtig! T is toch iets dat behoorlijk impact heeft op je leven. Maar werd heel ontspannen benaderd door dokter Ahmad en zijn geweldige assistenten met veel werk ervaring, dat kon ik opmaken door wat ze vertelde en der manier van werken. Ik kan jullie zeggen een top duo.Ik Was binnen no time tot rust gesteld en viel vervolgens ook gewoon nog is in slaap.Nadat alles goed verlopen was bij het eruit halen. Ben ik lekker gaan lunchen. Na de lunch gingen ze weer verder met het aanplanten van de haartjes. Dit hebben ze zo als ik het nu kan zien top gedaan! In de goeie richting gezet. En Lekker dicht op elkaar!Daarna prima contact gehad met de dokter over het herstel van me koppie. altijd gepast advies gehad als ik vragen had, altijd te bereiken. En verder nergens last van gehad op een beetje jeuk na. Ik had het erger verwacht na alles wat ik gelezen Had op internet.Verder wil ik het nog even hebben over de kliniek zelf. ik snap heel goed dat mensen hier over twijfelen. ten eerste ik maak geen reclame voor het bedrijf. Ik doe dit omdat ik de dokter echt een aardige man vind en ik persoonlijk vind dat hij ze werk met passie en plezier doet. en vooral goed werk levert!!Ik had in het begin ook mijn twijfels over de kliniek. kon der weinig tot niks over vinden, weinig recensies en een hoop vraagtekens. zo lekker nuchter als ik ben loop ik daar niet voor weg maar begon ik me eigen is te verdiepen in de heer Ahmad. ik stelde de dokter recht door zee vragen. bijvoorbeeld waarom hij in een verzamelpand zit en niet een eigen grote praktijk heeft? ik vroeg hem waarom er recensies tot maximaal 3 maanden oud terug te vinden waren en niet meer want er werd gezegd dat er 10 jaar werkervaring was/is.De dokter gaf aan bij mij dat hij zelf 5 jaar werkervaring heeft in het vak en zijn assistenten 15 +, maar niet in zijn eigen praktijk maar bij andere grote praktijken. welke dat precies zijn weet ik niet meer dat moeten jullie zelf maar even vragen bij hem. wat in mijn optiek dus gewoon klopt. hij heeft eerst ervaring op gedaan en is vervolgens voor zichzelf begonnen. dan komen we dus aan op vraag 2 waarom is er niet meer terug te vinden dan maximaal 3 maanden oude recensies? dat komt omdat hij dus pas 3 maanden voor zichzelf begonnen is. En dus geen groot klanten bestand heeft. En daardoor nog niet veel resecties heeft en ze niet zelf wilt aanmaken om zo zieltjes te winnen. Ik weet zelf hoe moeilijk het is om een klanten bestand op te bouwen en een bedrijf vanaf 0 te moeten opbouwen. ik heb niks aangekondigd van te voor en dokter Ahmad wist mij toch te overtuigen door in mijn optiek eerlijk te antwoorden en open kaart te spelen. waardoor ik besloot hem een kans te geven en te kijken of hij ze praatjes waar kon maken.ik zal een foto bijvoegen om te laten zien hoe mij hoofd hersteld is en er na 10 dagen uitziet. mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd een bericht sturen via hier.PS: 1650 graft
Franck Victorio
Franck Victorio
18:19 10 Oct 20
Op 04.10 intakegesprek gehad bij Fuegenix Haarkliniek.Na een goede kundige uitleg en advies op maat , gelijk een afspraak gemaakt voor de behandeling op 07.10. om 08.00De doorslag gaf voor mij de realistische kijk die Dr Ahmad had op zijn behandelplan voor mijn haar.We dachten er allebei hetzelfde over en dat geeft vertrouwen.Geen commerciële praatjes maar een goede en realistische kijk en visie hoe we eea zouden uitvoeren.Inmiddels zijn we 3 dagen later en verder geen napijn gehad en goed de nazorg instructies van Dr Ahmad gevolgd.Ook nam hij nog diverse keren contact op de afgelopen dagen , om te informeren hoe eea nu gaat.Voor mij tot nu toe... is Fuegenix een absolute aanrader voor haartransplantatie, waar klantbeleving klanttevredenheid..en kundigheid voorop staanAldus een zeer tevreden client
Rens De bresser
Rens De bresser
17:55 06 Oct 20
Zojuist op consult geweest voor het bijwerken van mijn haarlijn en minimale inhammen.Daarbij het oprecht en eerlijk advies gekregen om nog een tijdje te wachten en contact te houden hoe het zich ontwikkeld in de toekomst.Echt een top consult en ook ontzettend veel wijzer geworden dan bij andere praktijken !Het consult is in de behandelkamer gegeven door de arts zelf wat natuurlijk een veel beter en vertrouwder beeld geeft !Bedankt voor het professionele advies ✓
Casper Fortis
Casper Fortis
18:38 03 Oct 20
5 weken geleden behandeld en nog steeds een betrokken arts. Hoe persoonlijk wil je het hebben! Ik wilde eigenlijk naar Turkije reizen voor een behandeling. Maar covid-19 plus na een gesprek met de arts bij Fuegenix was ik overtuigd. Hij belooft geen sprookjes en weet waar hij het over heeft. Hij houdt ook alvast rekening met de toekomst. En zegt het eerlijk wanneer je irreele verwachtingen hebt. Zoals in mijn geval. Ik wilde een te lage haarlijn en ook de zijkanten bijgewerkt. Dat zou dus niet natuurlijk ogen plus ik zou grafts 'verspillen' die ik mogelijk in de toekomst elders nodig zou hebben. Aanrader!
Lars Keizer
Lars Keizer
17:04 03 Oct 20
Eigenlijk erg goede ervaring vanaf de start. Niet alleen kon ik erg snel geholpen worden, de behandeling zelf was eigenlijk vrijwel pijnlos.Dr. Ahmad, de uitvoerende arts heeft mij alles duidelijk uitgelegd. Wat was mogelijk; wat was niet mogelijk; en ook heel belangrijk, welke risico's er zijn. Hoewel veel klinieken de tendens hebben om op te blazen wat er mogelijk is heeft Dr. Ahmad mij gewoon heel duidelijk verteld wat gezien mijn leeftijd en "haarstatus" de beste behandeling was. Uiteindelijk 2280 graft met sapphire FUE.Nu ongeveer een week later geen last meer en de grafts lijken zich goed vast te grijpen. Nu begint het lange wachten, maar tot nu toe eigenlijk alleen maar positief! Het kost wat, maar dan krijg je ook wat.
Pet 87
Pet 87
11:09 03 Oct 20
Ik heb gekozen voor Fuegenix omdat de arts kennis had, geen hiërarchie en vooral realistisch was wat betreft dat er geen wonderen verricht konden worden en ik voelde mezelf er goed bij. De operatie was prima gegaan naar mijn idee en er werd duidelijk gecommuniceerd welke stappen ondernomen werden. Het herstel proces is lopend en tot nu toe ben ik tevreden. Wel moet ik nog een 6 tot 12 maanden wachten op mijn resultaat. De arts is bijna altijd telefonisch bereikbaar via app of telefoon, wat ik heel erg waardeer. Wat het eindresultaat wordt is afwachten.....
Jochem
Jochem
11:19 01 Oct 20
Top kliniek! In het begin was ik sceptisch omdat de kliniek nieuw is en er nog weinig reviews waren. Toch maar gedaan, want ik had echt geen zin om naar Turkije te gaan of om heel veel meer te betalen bij andere (bekende, ervaren) klinieken in Nederland.Tijdens de operatie voel en merk je echt dat de dokter en assistentes heel erg kundig zijn. Alles liep soepel en goed zoals ook beloofd was.Verder is de dokter altijd bereikbaar voor vragen wat erg prettig is.Kortom, super tevreden, ben benieuwd naar het resultaat over een paar maanden maar heb er het volste vertrouwen in dat het mooi wordt!
Guust S
Guust S
06:29 25 Sep 20
FueGenix, hierbij wil ik jullie onwijs bedanken voor deze super ervaring!Na lang nagedacht te hebben over een haartransplantatie heb ik onderzoek gedaan naar verschillende klinieken in zowel binnen- als buitenland. Bij FueGenix heb ik ook een consult gehad en voelde direct goed: er wordt veel kennis en ervaring met je gedeeld en ook direct met je meegedacht over de mogelijkheden.Dr. M. Ahmad is een vakman en eerlijk in zijn werk.Vrijwel direct na het consult hebben we een datum geprikt voor de behandeling en zijn we daarna aan de slag gegaan. De assistentes zijn ook vakkundig en geven je gedurende de behandeling een fijn gevoel. Over 6 tot 12 maanden zal ik mijn resultaat laten zien door foto’s met jullie te delen. Wat voor mij ook een bijdrage heeft geleverd aan deze fijne ervaring is dat ik op ieder moment vragen kan stellen over de nazorg.De behandeling is goed verlopen en ik ben tot zover zeer tevreden. FueGenix zou ik zeker aanraden!Hartelijke groeten,Guust S.
Kristina Volkaviciene
Kristina Volkaviciene
10:23 21 Sep 20
Snelle en duidelijke reactie,klachten serious nemen,consult mbt mijn persoonlijke situatie:stelling van de diagnose en eerlijk en passend advies/ behandeling:dit alles noem ik een echte professional!Doordat ik een eerlijke en juiste advies heb gekregen mbt mijn haartoestand van Dr.M.Ahmad per direct met behandeling gestart en als resultaat :Na 2 weken tijd geen haaruitval meer en hergroei van mijn haar !!! Zo blij!!! Een echte aanrader!
Harun Pinarbasi
Harun Pinarbasi
12:45 19 Sep 20
FUE sapphire behandeling laten doen. Heel fijn contact met de arts zelf. Aanwezig voor vragen en onduidelijkheden enzo. Ik kon hem bij wijze van midden in de nacht wakker bellen. Ik ben doorverwezen door een vriend die door dezelfde arts is behandeld toen hij 3 jar geleden bij een andere kliniek werkte. Ik ben erg tevreden over de resultaten. Ik was altijd erg bang dat het veel pijn zou doen maar dit viel erg mee, weinig tot geen pijn ervaren. Ik had de stap achteraf gezien al veel eerder moeten zetten!
Mostafa Said
Mostafa Said
09:54 19 Sep 20
Kundige specialisten die weten waar ze mee bezig zijn! Erg behulpzaam en hebben veel geduld. De service die je wilt. Zeker een aanrader
Joseph
Joseph
11:10 18 Sep 20
Zeer tevreden over zowel resultaat als behandeling! Vanaf het begin goed ontvangen. Ben hiervoor al bij verschillende klinieken geweest, maar had nergens het gevoel dat ik bij FueGenix heb mogen ervaren. Bij FueGenix zit je tijdens de consult met de Arts zelf aan tafel, neemt uitgebreid de tijd en geeft een duidelijk uitleg over de behandeling.Ze werken ook met microscopen om de haarlijn zo natuurlijke mogelijk te maken, dat heb ik nog bij geen andere kliniek gezien.Na de consult hebben we een afspraak gemaakt voor de behandeling.En elke stap wordt uitgelegd en als je tijdens de behandeling vragen hebt worden deze ook netjes en duidelijk uitgelegd door dr Ahmad.De behandeling ging zoals verwacht. Fijne assistenten. Na de behandeling heb ik nog goed contact gehad voor de nazorg, ik kan de Arts persoonlijk appen en reageert ook altijd vlot. Zeer proffesioneel! Kan niks anders zeggen dan dat ik iedereen deze kliniek aanraad!
Ben Aalderinks
Ben Aalderinks
20:40 17 Sep 20
Ik heb niet eerder meegemaakt dat er een arts, in de commerciële sector zich gedraagt zoals dat zou moeten. Gewoon heel information en gericht op jou als patiënt. Totaal niet pusherig. dit gedrag en de kennis die de arts bezit hebben mij besloten om mijzelf hier te laten behandelen. Nu is het wachten op het resultaat maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het goedkomt.
C De Keijzer
C De Keijzer
18:25 17 Sep 20
Ik ben 4 jaar geleden door dr Ahmad behandeld in een andere kliniek. Destijds mijn haarlijn gedaan. Dit is heel mooi geworden en ben erg tevreden met het resultaat. Krijg nauwelijks opmerkingen, dus dat betekend dat het niet nep lijkt, wat dus goed is. Nu ging ik terug voor mijn kruin en blijkt dat de arts hier niet meer werkte en een eigen kliniek heeft.Ik kon gauw terecht voor een consult en een behandeling. Ik ben 4 weken geleden behandeld en nu is het weer lang geduld hebben.De haartjes zijn allemaal uitgevallen, maar dit hoort erbij in het begin. Het is het wachten waard.Zijn werk kennende zou ik de kliniek in ieder geval aanbevelen aan anderen.
Nawid Ectrie
Nawid Ectrie
17:46 17 Sep 20
Geweldige kliniek! Fijn contact met de aardige en competente arts.
Percy Hillebrandt
Percy Hillebrandt
09:17 18 Aug 20
Persoonlijk contact gehad met dokter Ahmad. Hij heeft mij aan de hand van verstuurde foto's van mijn haarlijn een eerlijk advies gegeven en aangegeven dat ik met 1500 grafts klaar kan zijn. Helaas door de situatie wat zich nu afspeelt kan ik nu geen behandeling starten, maar ik kan niet wachten totdat ik de kliniek binnen kan lopen en uiteindelijk weer met een volle bos naar buiten kan lopen!
Brian Van schaik
Brian Van schaik
08:14 16 Aug 20
Snelle, duidelijke en vooral eerlijk advies, waarin werd aangegeven dat een transplantatie gewoonweg nog niet nodig is. Duidelijk advies gekregen over het sterk en gezond houden, zodat een transplantatie zo lang mogelijk kan worden uitgesteld.Erg tevreden met de eerlijkheid en het goede advies.
Hamzah
Hamzah
17:34 30 Jul 20
foto opgestuurd, best snel een reactie gekregen met het advies om nog te wachten met een haartransplantatie gezien mijn haaruitval patroon nog niet geschikt is voor een haartransplantatie. enige haarkliniek waarvan ik een eerlijke reactie heb ontvangen, waardeer ik heel ergover een aantal jaar misschien weer proberen 🙂
Next Reviews