Haartransplantatie, Eindelijk Een Einde Aan Kaalheid!

De nieuwste haartransplantatie technieken, uitgevoerd door de meest ervaren specialisten. Zie er op uw best uit met FueGenix Haarkliniek.

REVOLUTIONAIRE TECHNIEKEN BIJ FUEGENIX

Stap in een Nieuw Tijdperk van Haarherstel

Haartransplantatie bij FueGenix Haarkliniek is meer dan een procedure; het is een artistieke transformatie, uitgevoerd met de meest geavanceerde technieken door ervaren specialisten.

Wat is een Haartransplantatie? Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep waarbij haarfollikels worden verplaatst van een ‘donor’ locatie naar een kaal gebied, bekend als de ‘ontvanger’ locatie. Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt om androgenetische alopecia, of mannelijke kaalheid, aan te pakken.

Deze minimaal invasieve methode verplaatst haarfollikels die resistent zijn tegen kaalheid (zoals die van de achterkant van het hoofd) naar de kale hoofdhuid. Het wordt ook gebruikt voor het herstellen van wimpers, wenkbrauwen, baardhaar en het opvullen van littekens van ongelukken of eerdere operaties.

Moderne haartransplantatie bootst natuurlijke haargroei na door follikels in hun oorspronkelijke groeperingen te transplanteren, wat zorgt voor een natuurlijk uiterlijk en oriëntatie van de haarlijn.

Behandelingsreis bij FueGenix

Stap 1

Voordat we beginnen met de behandeling tegen haarverlies, vindt er een één-op-één gesprek plaats om uw specifieke wensen en verwachtingen te bespreken. Dit gesprek wordt gevoerd met de arts die uw behandeling zal uitvoeren, niet met een consultant. Zo kunt u al uw vragen stellen en directe antwoorden krijgen van de expert.

Stap 2

Behandelingsdag

Op de dag van de behandeling worden individuele grafts zorgvuldig uit het donorgebied gehaald en op een natuurlijke wijze getransplanteerd naar de gebieden met dunner wordend haar. De sessies zijn zo ontworpen dat ze binnen één dag voltooid kunnen worden, met maximale nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Dit zorgt voor optimale groeikwaliteit van het nieuwe haar.

Stap 3

Kritieke Herstelperiode (Dag 1-3)

Wij adviseren u om tijdens de eerste drie dagen na de behandeling rust te nemen. Het is belangrijk om activiteiten zoals intensief sporten, zwemmen en het dragen van strakke hoofddeksels te vermijden, aangezien deze periode cruciaal is voor het herstel van de haarfollikels. Raadpleeg onze FAQ over nazorg voor meer gedetailleerde informatie

Stap 4

Herstelperiode (Dag 4-10)

In de eerste 14 dagen na de behandeling bieden wij een uitgebreid nazorgplan aan. Het is van belang dat u dit plan volgt voor een effectief herstel en rust. Vanaf de vierde tot de negende dag volgt u onze wasinstructies om korstvorming en zwelling te minimaliseren. Het donorgebied herstelt en het transplantatiegebied kalmeert.

Stap 5

Dag 11 - 14

Vanaf dag 11 hebben zowel het transplantatiegebied als het donorgebied geen speciale behandeling meer nodig. We adviseren wel om voorzichtig te zijn met het scrubben van het transplantatiegebied, vooral als er nog korstjes aanwezig zijn. Deze zullen vanzelf verdwijnen.

Stap 6

12-Maanden Controle

Een jaar na de behandeling bespreken we samen de uiteindelijke resultaten. Indien u een eerdere beoordeling wilt vóór de volledige 12 maanden, staan we altijd voor u klaar. Echter, de volledige resultaten kunnen pas na de periode van 12 maanden grondig beoordeeld worden.

Verschillende Haartransplantatie procedures

FueGenix Haarkliniek DHI Haartransplantatie Wide

DHI Haartransplantatie

DHI staat voor Direct Hair Implantation. Bij de DHI Haartransplantatie van FueGenix Haarkliniek maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Bij de DHI-methode worden de haarzakjes één voor één rechtstreeks in het te behandelen gebied geïmplanteerd.  Elk haarzakje is in een bepaalde richting, diepte en hoek geplaatst die helpen

Lees Verder »
Een FUE Haartransplantatie

De Moderne Haartransplantatie: FUE (Follicular unit extraction)

Wat is een FUE haartransplantatie? Follicular unit extraction (FUE) haartransplantaties worden gedaan door individuele haarzakjes uit uw huid te halen en deze elders in uw lichaam te implanteren. Hierdoor zal het haar in het nieuwe gebied er dikker uitzien. FUE was bedoeld ter vervanging van de “klassieke” follicular unit transplantation

Lees Verder »
Haartransplantatie Zonder Scheren

Kaal Scheren? Kan Een Haartransplantatie Niet Zonder?

Een Haartransplantatie Zonder Kaal Te Scheren Een belangrijk onderdeel van een haartransplantatie is het scheren van uw hoofdhaar.  Echter is dit onderdeel niet altijd nodig.  Wij begrijpen heel goed dat de beslissing om wel of niet te scheren meestal een van de zwaarste keuzes is die u maakt ter voorbereiding

Lees Verder »

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.