Haartransplantatie Kosten

Hoeveel kost de haartransplantatie bij FueGenix Haarkliniek?

Helaas is deze vraag niet direct te beantwoorden. De kosten van haartransplantatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw persoonlijke wensen, de conditie van uw haar en de gebruikte techniek.

Een op maat gemaakt tarief

Onze arts zal in een persoonlijk consult een nauwkeurige prijsopgave maken door gebruik te maken van specifieke onderzoeken en metingen. Voor dit gesprek wordt €250 in rekening gebracht en dit bedrag moet vooraf het consult volledig worden betaald. Elke patiënt is uniek. Dit betekent niet alleen dat persoonlijke factoren, maar ook de verwachtingen en wensen voor haartransplantaties per persoon verschillend zijn.

Sommige mensen zijn tevreden met de subtiele veranderingen, terwijl anderen een heel ander uiterlijk willen. De ene patiënte wil van zijn kaalheid af, een andere vindt de haarlijn belangrijker. Sommige mensen geven de voorkeur aan een lage haarlijn, maar anderen geven de voorkeur aan een zachte, teruglopende haarlijn die past bij hun leeftijd. Al deze vragen en onderwerpen worden tijdens het consult besproken.

Daarom dringen wij aan op een persoonlijk consult. Om u een compleet en op maat gemaakt advies te geven die rekening houdt met uw wensen en daarbij elk detail.

Uw tevredenheid, is ons doel.

Goedkoop in Turkije met onbeperkt aantal grafts klinkt interessant. Maar als uw haar u lief is, denk er nog eens goed over na. Klik  hier voor meer.

Prijzen op aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.