Haartransplantatie Voor en Na

Hieronder ziet u een selectie van de voor en na resultaten. Zo kunt u een beeld krijgen van wat u kunt verwachten van een behandeling bij FueGenix Haarkliniek.Ons streven is om een zo natuurlijke mogelijk eindresultaat neer te zetten. Het uiteindelijk behaalde resultaat van een haartransplantatie is uiteraard afhankelijk van persoonlijke kenmerken. Wij willen u erop attenderen dat ook uw mogelijkheden afhankelijk zijn van het te behandelen gebied, kwaliteit van uw donorhaar maar ook uw algehele gezondheid. Ieder persoon is verschillend en daarom krijgt u bij FueGenix Haarkliniek een individueel behandelplan. Neem daarom vrijblijvend contact op voor uw persoonlijke behandeladvies.

Transformaties

Schuif voor het resultaat

NA
VOOR

Case 1

Aantal grafts: 2650

“Ik wilde al jaren een haarimplantatie krijgen, maar de kosten en angst hielden mij toch tegen. Ik heb mij hier toch doorheen gezet en ben op consult gegaan. Vanaf dit moment is mijn leven echt in een positieve zin veranderd. De arts was heel professioneel en ik kreeg echt het gevoel dat hij mijn situatie begreep, mede omdat hij aangaf dat hij zelf ook ooit een haartransplantatie heeft overwogen. Het leek meer een gesprek met een vriend die ik al jaren kende. Dus ik heb de knoop maar doorgehakt en nu kan ik achteraf zeggen dat ik niet kan geloven waarom ik deze keuze niet eerder heb gemaakt! Ik heb nu meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren. Ik kan de arts maar niet te veel bedanken.”

Case 2

Aantal grafts: 2094

“Van begin tot eind was ik onder de indruk van aandacht die je krijgt. Het consult was informatief en toch eenvoudig. De dichtheid van mijn haar heeft me weggeblazen en mijn haarlijn ziet er zo natuurlijk uit. Ik voel me voor het eerst sinds lange tijd weer mezelf. Ik zou het iedereen aanraden die een haarimplantatie overweegt!”

NA
VOOR
NA
VOOR

Case 3

Aantal grafts: 2245

“Het is duidelijk te zien dat de arts dit werk doet vanuit passie en er echt voor je is. Tijdens het eerste consult voelde ik geen enkele vorm van druk. Ik heb duidelijk en uitgebreid antwoord gekregen op al mijn vragen. Een maand na het consult weer contact opgenomen met de dokter en gevraagd of hij nog plek had. Gelukkig kon ik snel terecht. De verdovingsprikjes voel je alleen wel een beetje, maar daarna is het echt allemaal meegevallen. Nu 8 maanden verder heb ik al een superresultaat. Ik kan maar niet verwoorden hoe blij ik ben met mijn keuze voor dit team! En dit is nog niet eens het eindresultaat heb ik begrepen.”

Case 4

Aantal grafts: 1658

“Fantastische resultaten en ik zou het iedereen die een haartransplantatie overweegt ten zeerste aanbevelen! Heel erg bedankt aan heel het team!! Er wordt van begin tot eind voor je gezorgd en zelfs daarna kunnen ze niet genoeg voor je doen! Nogmaals bedankt.”

NA
VOOR

Deze website maakt gebruik van cookies 🍪. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.