Het Team

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 %
Beveelt ons aan

Hoofdarts

Dr Munib Ahmad

Dr. M. Ahmad

BIG (09919701401) & ISHRS (661351) geregistreerd Arts

Wordt bijgestaan door 2 zeer ervaren assistenten.

Onze visie

Volledige transparantie, educatie en op maat gemaakt advies

Wij van FueGenix Haarkliniek hebben in de loop der jaren een eigen visie ontwikkeld. Een visie waar wij ook trots op zijn en in alle openheid met u willen delen. Wij weten als geen ander welke fases iemand ondergaat die een haartransplantatie overweegt. Er is vaak sprake van bijkomend psychologische stress. Ook wordt er soms helaas druk gezet vanuit een kliniek. Dit kan zorgen voor minder doordachte beslissingen en een toegenomen kans op een ontevreden resultaat.

Advies en educatie door artsen en geen consultants

Wij van FueGenix Haarkliniek zien het als ons taak om u in eerste instantie te onderwijzen over haaruitval. Wij vinden dat dit nog veel te weinig wordt gedaan. Om een weloverwogen juiste beslissing te maken en om het behandelplan te begrijpen is kennis de eerste stap. Deze uitleg en advies wordt u dan ook gegeven door uw behandelend arts, Dr. Munib Ahmad, en niet door consultants. Hierna krijgt u alle tijd om dit te laten bezinken en uiteindelijk een weloverwogen beslissing te nemen. Natuurlijk zijn wij tijdens heel dit proces altijd bereikbaar om u bij te staan en te voorzien van objectief advies.

Deze website maakt gebruik van cookies 🍪. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.