Het Team

Dr. Munib Ahmad

In korte tijd heeft Dr. Ahmad een wereldwijde reputatie opgebouwd als een eersteklas haartransplantatiechirurg. Zijn lidmaatschap van eliteverenigingen zoals de ISHRS en IAHRS benadrukt zijn toewijding aan uitmuntendheid.
Dr Munib Ahmad

Een Pionier in Haartransplantatie

Dr. Ahmad heeft FueGenix opgericht met een visie om nieuwe maatstaven te stellen in het bereiken van natuurlijk ogende resultaten en uitzonderlijke kwaliteit.Bij FueGenix is onze filosofie duidelijk: iedereen verdient het beste. Vanaf het eerste contact tot de laatste fase van nazorg, bent u in de bekwame handen van Dr. Ahmad, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en uitgebreide reis.Dr. Ahmad voert persoonlijk elk aspect van de behandeling uit, waarbij hij de hoogste zorgnormen garandeert. Zijn nauwgezette aanpak en passie zijn evident in elke procedure, wat ongeëvenaarde resultaten garandeert.Zijn expertise in het creëren van natuurlijke haarlijnen is ongeëvenaard, zodat uw herstelde haar niet te onderscheiden is van uw natuurlijke groei. Bij FueGenix is ons doel om resultaten te leveren die niet alleen bevredigend zijn, maar elke dag voorbeeldig.

Certificaten

Bij FueGenix kunt u zich op uw gemak voelen wetende dat u de best beschikbare zorg krijgt, met een toewijding aan service, kwaliteit en geweldige ervaring.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.