Het Team

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 %
Beveelt ons aan

Hoofdarts

Dr Munib Ahmad

Dr. M. Ahmad

BIG (09919701401) & ISHRS (661351) geregistreerd Arts

Wordt bijgestaan door 2 zeer ervaren assistenten.

Voordelen van FueGenix

FueGenix Haarkliniek ISHRS
ISHRS & BIG Geregistreerde Artsen ​

Dit betekent dat kwaliteit is gegarandeerd en veiligheid een must is. Namelijk, om ISHRS-geregistreerd te zijn, moet u veel strikte beleidsregels en protocollen hebben om alle eventualiteiten en scenario’s te dekken. Al het personeel wordt streng gecontroleerd en alle artsen moeten aan de hoogste normen voldoen. (Zie voor meer info www.ishrs.org )

Betaalbare Prijzen, Zonder in Te Leveren Op Kwaliteit

We hebben de markt onderzocht om ervoor te zorgen dat wij tegen de best betaalbare tarief haartransplantaties van sublieme kwaliteit kunnen leveren. Praat vandaag nog met onze artsen en boek uw gratis consult. Dit is de meest nauwkeurige manier om een ​​prijs te krijgen en erachter te komen of u een geschikte kandidaat bent voor een procedure.

U Hoeft Niet Naar Het Buitenland Te Reizen

Het niet nodig om naar het buitenland te reizen voor een betaalbare haarimplantatie. Als het voorbij is, kunt u weer naar uw eigen bed gaan.  

Spreek Met Lokale Experts

Ons lokale team van experts op het gebied van haarverlies zal naar uw geschiedenis van haarverlies luisteren, uw haarverlies onderzoeken en u het beste rechttoe rechtaan advies geven, zodat u een weloverwogen en geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Ervaren Team

Hoewel de kliniek nieuw is, is het team zeer ervaren. Al onze haartransplantatie artsen hebben bijvoorbeeld jarenlange ervaring achter de rug en voeren tot 20 haartransplantatieprocedures per maand uit. Dat is elke maand een enorme hoeveelheid haartransplantaties om kennis van op te doen.

Geen Grote Littekens

Bij een FUE haartransplantatie procedure blijft er geen groot litteken achter in het donorgebied.

Snelle Groei

Hoe kleiner de gebruikte instrumenten en hoe meer ervaring het team betekent een grotere kans op haargroei en tevredenheid. De groeipercentages van de grafts bij FueGenix Haarkliniek liggen tussen de 95 en 98%! Dit is extreem hoog en getuigt van de kwaliteit van de FUE-procedure die u zult hebben. We bieden ook behandelingen die het genezingsproces ondersteunen en uw resultaat versterken.

Fue 3_1
Graft-Behoud

Wanneer transplantaten uit het lichaam worden verwijderd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze in topconditie worden gehouden. Het kan een probleem zijn om ze te lang uit het lichaam te houden. We doen er alles aan om dit te garanderen door ze koel te houden tijdens het extractie- en voorbereidingsproces en bewaren ze in en speciaal medium met voedingsstoffen.

FueGenix Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland...

Die de populaire Sapphire (Saffier) FUE methode combineert met de micro FUE, zodat u het maximale resultaat krijgt.
Ook zijn wij de enige kliniek in Nederland, waarbij BIG & ISHRS geregistreerde en gekwalificeerde artsen zelf deze behandeling uitvoeren. Zo bent u verzekerd van superieure kwaliteit en excellente deskundigheid.

Onze visie

Volledige transparantie, educatie en op maat gemaakt advies

Wij van FueGenix Haarkliniek hebben in de loop der jaren een eigen visie ontwikkeld. Een visie waar wij ook trots op zijn en in alle openheid met u willen delen. Wij weten als geen ander welke fases iemand ondergaat die een haartransplantatie overweegt. Mede omdat een aantal van onze behandelende artsen ook in uw schoenen hebben gestaan. Er is vaak sprake van bijkomend psychologische stress. Ook wordt er soms helaas druk gezet vanuit een kliniek. Dit kan zorgen voor minder doordachte beslissingen en een toegenomen kans op een ontevreden resultaat.

 

Advies en educatie door artsen en geen consultants

Wij van FueGenix Haarkliniek zien het als ons taak om u in eerste instantie te onderwijzen over haaruitval. Wij vinden dat dit nog veel te weinig wordt gedaan. Om een weloverwogen juiste beslissing te maken en om het behandelplan te begrijpen is kennis de eerste stap. Deze uitleg en advies wordt u dan ook gegeven door onze behandelende artsen en niet door consultants. Hierna krijgt u alle tijd om dit te laten bezinken en uiteindelijk een weloverwogen beslissing te nemen. Natuurlijk zijn wij tijdens heel dit proces altijd bereikbaar om u bij te staan en te voorzien van objectief advies.

Deze website maakt gebruik van cookies 🍪. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.