Waarom FueGenix Haarkliniek?

In Nederland zijn er meerdere klinieken met verschillende behandelmethodes tegen haaruitval, kaalheid en inhammen. 

Wij van FueGenix Haarkliniek begrijpen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. 

Daarom zien wij bij FueGenix het als ons voornaamste taak om u vooral te instrueren en te onderwijzen over de oplossingen voor uw haarverlies. 

U bent nergens aan gebonden en wij kunnen u garanderen dat wij met een objectieve kijk het consult aangaan met u. 

Of u nou wel of niet besluit om met ons in zee te gaan, het eerste consult zal u altijd bijblijven.

Zit u met vragen over uw haarverlies of heeft u andere vragen rondom een haartransplantatie? 

Neem dan vrijblijvend en gratis contact op. Onze BIG & ISHRS geregistreerde artsen staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

FueGenix Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland...

Waarbij de volledige behandeling wordt uitgevoerd door een ISHRS en BIG geregistreerd arts. 

Daarnaast is ook het eerste contact met onze kliniek, direct met de arts zelf. 

Zo bent u verzekerd van superieure kwaliteit en excellente deskundigheid.

Voordelen van FueGenix

Dr Munib Ahmad ISHRS

Volledige Behandeling Door Arts​

FueGenix Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland waarbij de volledige behandeling wordt uitgevoerd door een ISHRS en BIG geregistreerd arts. Daarnaast is ook het eerste contact met onze kliniek, direct met de arts zelf. Zo bent u verzekerd van superieure kwaliteit en excellente deskundigheid. U wordt behandeld door Dr. Munib Ahmad. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd. Dit blijkt uit de persistente goede resultaten van personen die u voor zijn gegaan. (Zie voor meer info www.ishrs.org )

Ervaren Team

Hoewel de kliniek nieuw is, is het team zeer ervaren. Al onze haartransplantatie artsen hebben bijvoorbeeld jarenlange ervaring achter de rug en voeren tot 20 haartransplantatieprocedures per maand uit. Dat is elke maand een enorme hoeveelheid haartransplantaties om kennis van op te doen.

Geen Grote Littekens

Bij een FUE haartransplantatie procedure blijft er geen groot litteken achter in het donorgebied.

Snelle Groei

Hoe kleiner de gebruikte instrumenten en hoe meer ervaring het team betekent een grotere kans op haargroei en tevredenheid. De groeipercentages van de grafts bij FueGenix Haarkliniek liggen tussen de 95 en 98%! Dit is extreem hoog en getuigt van de kwaliteit van de FUE-procedure die u zult hebben. We bieden ook behandelingen die het genezingsproces ondersteunen en uw resultaat versterken.

Fue 3_1
Graft-Behoud

Wanneer transplantaten uit het lichaam worden verwijderd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze in topconditie worden gehouden. Het kan een probleem zijn om ze te lang uit het lichaam te houden. We doen er alles aan om dit te garanderen door ze koel te houden tijdens het extractie- en voorbereidingsproces en bewaren ze in en speciaal medium met voedingsstoffen.

Top 0
wereldwijd
0 +
Tevreden klanten
0 %
Beveelt ons aan

Onze visie

 

Volledige transparantie, educatie en op maat gemaakt advies

Wij van FueGenix Haarkliniek hebben in de loop der jaren een eigen visie ontwikkeld. Een visie waar wij ook trots op zijn en in alle openheid met u willen delen. Wij weten als geen ander welke fases iemand ondergaat die een haartransplantatie overweegt. Er is vaak sprake van bijkomend psychologische stress. Ook wordt er soms helaas druk gezet vanuit een kliniek. Dit kan zorgen voor minder doordachte beslissingen en een toegenomen kans op een ontevreden resultaat.

 

Advies en educatie door artsen en geen consultants

Wij van FueGenix Haarkliniek zien het als ons taak om u in eerste instantie te onderwijzen over haaruitval. Wij vinden dat dit nog veel te weinig wordt gedaan. Om een weloverwogen juiste beslissing te maken en om het behandelplan te begrijpen is kennis de eerste stap. Deze uitleg en advies wordt u dan ook gegeven door uw behandelend arts, Dr. Munib Ahmad, en niet door consultants. Hierna krijgt u alle tijd om dit te laten bezinken en uiteindelijk een weloverwogen beslissing te nemen. Natuurlijk zijn wij tijdens heel dit proces altijd bereikbaar om u bij te staan en te voorzien van objectief advies.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan of door op de Ok knop te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.